- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
mjani1172 #3699 üzenetére
Nemcsak Ő
Nagyon unalmas már ez a kamera téma... De én már csak lapozom, ami ezzel kapcsolatos...
A vehemenciáról meg annyit, hogy egyesek keverik a fogalmakat. Mert a vehemencia és az arrogancia nem egy és ugyanaz... Egyesek pedig igen arrogánsan, pökhendien válaszolnak szinte minden egyes hozzászólásukkal, nem csak a kamera témában... Akinek nem inge... -
mjani1172
addikt
válasz
SystemNorbi #3658 üzenetére
Igazad van nem neked akartam,félrement.
-
törölt tag
válasz
SystemNorbi #3692 üzenetére
Én nem tudom mi volt itt az előélet a fórumban, mert nem olvastam el visszamenőleg mind a 3000 kommentet.
De nekem van ilyen telefonom és belém is ugyanúgy belém kötöttek amikor leírtam a véleményem.
Pedig először finoman irtam le, aztán agressziv válasz jött amire persze hajlamos vagyok én is úgy válaszolni (mea culpa).Egyszóval lehet hogy igazad van, de amig azt is lehurrogjátok akinek van ilyen telefonja, addig nagyon nehéz megkülönbözteti hogy mikor jogos a felháborodás és mikor nem.
És még két apróság: az hogy a kamerán rugóznak sokan nem véletlen. Szerintem ma egy flagship hozzáadott értékének a negyedét a kamera adja. Kb. üzemidő, teljesítmény, kijelző és kamera, ez a 4 alkotóelem határoz meg egy telefont, és egy flagshipnél alapvetően mind a 4-ből jót várunk, főleg ha az nem egy jóárasított flagship.
A második apróság pedig, ez az 1 hibája van. Ezzel óvatosan, mert nagyon friss még a telefon. Példaképp van nekem ez a csodálatos, sokat emlegetett G4-em. Na annak is csak egy hibája volt az első fél évben (üzemidő). Aztán egyszer csak megjelent a csodálatos bootloop (ami engem is elkapott), majd jött az IPS panel beégése (wtf...) az is érintett. Remélhetőleg itt semmi ilyen gikszer nem lesz (nekem is ilyen telóm van, szóval nem vagyok a magam ellensége), de ott megtanultam hogy ilyen nincs/alig van hibája felkiáltásokkal csak óvatosan. Majd ha eltelik fél év, és már sokan használják, akkor lehet örülni ha csak ez az egy hiba van.
-
válasz
SystemNorbi #3694 üzenetére
Ja, az lehet, de az úgy nem okés tokkal, más opciót meg nem látok rá.
A fejlesztői beállítáokat nem néztem most ezzel kapcsolatban, de ott nem rémlik ilyesmi. -
SystemNorbi
tag
válasz
#82729984 #3689 üzenetére
A vehemencia a pocskondiázó, érthetetlen és az olyan emberek miatt van, aki már csak azért is ír negatív dolgot a kameráról! Meg az olyan emberekről ne is beszéljünk akit azt mondja a telefonra, hogy sok szempontból szar és kiderül, hogy meg se vette a telefont...
Apropó értetlenség... Neked is elmondom újra, mint ahogy leírtam már párszor, hogy igen szükség van egy frissítésre a kamera tekintetében, mert az automata módban nem tud egyszerűen mindenkinek kielégítő képet csinálni.
A negatív véleménnyel nincs probléma... Amit itt olvas bárki bármit az szubjektív nem csak a negatív, hanem a pozitív is. DE az, hogy ezért pocskondiázni kelljen a telefont, ezzel másokat megtéveszteni csak jó szórakozásból, nem gondolom, hogy ide lenne való...
Ha kell még nagyobb vehemenciával fogok írni... Amíg olyan pocskondiázza a telefont akinek nincs vagy csak unatkozik.
Milyen érdekes, hogy ha másba nem tudnak belekötni, akkor toljuk ezerrel a kamera "hibát" Több olyan felhasználó van, aki 2 óránkét kiírta, hogy röviden rossz a kamera. Nem volt elég leírni 1x neeeem ő már csak azért is írta-írta-írta addig írta amíg nem talált egy társat akivel együtt írják, hogy rossz a kamera.
Amikor azt írtam, hogy bárki mutasson már egy olyan telefont, ahol 1 hibát véltek csak felfedezni.
Ja akkor néma csend... szóval erről ennyit! -
gusthy
veterán
Az aranygaluskát kajának minősítette
-
törölt tag
válasz
SystemNorbi #3686 üzenetére
/off
Csak úgy megjegyezném, hogy te meg egyike vagy azoknak, akik azonnal meglehetősen nagy vehemenciával, eléggé provokativ módon ugrasz neki bárkinek, aki bármi gyengeséget mert elmondani nyilvánosan erről a telefonról.Ez egy telefon, egy szimpla használati tárgy, aminek vannak erősségei és vannak gyengeségei és nem szégyen elmondani a gyengeségeit, mint ahogy dicsérni is javallott az erősségeit.
Ehhez képest én is egyre többször látom azt (más fórumokban is, ez nem M10P specifikus), hogy egyesek úgy viszonyulnak a telefonjukhoz mint kb. a gyerekükhöz, hogy csak jót vagy semmit és ha bármi negativ hangzik el agyerekükrőltelefonjukról akkor azt azonnal személyes támadásnak veszik és ellentámadásba mennek át. -
törölt tag
válasz
beyruth82 #3671 üzenetére
Csakis frissités oldhatja meg, ez a hiba magától nem fog megjavulni.
@Kano:
Ha neked fontos a jó kamera, és főleg ha az a fontos hogy előkapva pikk-pakk tudj fotózni (azaz nincs kedved fotónkét 3-4 percet pöcsörészni a manuális beállításokkal) akkor jelen állapot szerint ez a telefon felejtős.
Láttad a hozzászólásaimat, én G4-ről jövök (persze nem szabad elfelejteni az a maga korában az egyik legjobb kamerás telefon volt), az én szubjektiv véleményem szerint, automata módban, ennek a telefonnak a képalkotó képessége, jelen szoftververzió mellett, lényegesen gyengébb mint a G4. Ez az én _szubjektiv_ véleményem. (és nyilván más telefonhoz viszonyitva meg lehet hogy jobb vagy csak gyengébb).Remélhetőleg ezt később javítja a Huawei, de azért erre alapozva senki ne vegyen telefont, mert nekem sem ez az első androidos telefonom, számtalanszor láttam már (és át is éltem), amint várjuk mint a messiás a soha el nem érkező frissitést.
Ha valakinek viszont az üzemidő és vagy az android verzió (ugye ezen oreo van), és vagy a pöpec-ség számít (mert amúgy a telefon nagyon jól van összerakva és nagyon jól néz ki) és a kamera csak másodlagos/harmadlagos dolog, akkor nyugodtan vegye meg. Ez szintén az én szubjektiv véleményem.
-
SystemNorbi
tag
Mielőtt hülyeségeket beszélsz olvasd végig a fórumot... Ha ezt megteszed TALÁN megérted mire gondolunk itt jópáran!
Nem a kritikával van probléma, hanem a "hogyannal"! Most már 100x írták/írtuk le!
Amíg nem látod át a fórumot, hogy milyen megnyilvánulások voltak és hogyan addig ne verd itt magad egy hozzászólást kiragadva!A topikgazda is számtalanszor jelezte ennek a 3-4 embernek, hogy nem a kritikával van gond, hanem a hogyannal... Na az olyanokról meg nem is beszélve, akinek nincs is a telefon a birtokában, de tényként jelenti ki, hogy szar a telefon meg a kamera így-úgy.
Te nem erőlteted vagy túltolod, hanem egyszerűen kötekedsz ez ennyire egyszerű. No de hát ezzel sincs semmi gond, elkönyveljük, hogy ilyen emberek is vannak...Ha ennyire bizonytalan valaki és majd meghal a kameráért és minden más semmit nem érdekel csak a KAMERA-KAMERA-KAMERA, annak azt tudom ajánlani, hogy öltözzön fel, fáradjon be mondjuk a Média Marktba és nyomkodja próbálgassa akár egész nap a lehetőség adott!
Aki meg szubjektív fórum vélemények (pozitív/negatív) alapján megveszi, az ne rinyáljon!
Én is vettem a fáradságot elmentem és nyomkodtam próbálgattam és mivel nekem megfelelő volt a "szar" karmájával is megvettem! Ez ennyire egyszerű! -
gusthy
veterán
Na csak hogy ne a kameráról essék szó :
A Huawei Firmware Finder talál egy 127a firmware-t is a 432 régiókódra. Érdemes felrakni? -
Lac-coo
őstag
Ugyanakkor a masik oldal se rak be semmi kepet, higy mitol is olyan nagyon rossz, mint egy samu pl...
Ami kepek voltak olyan hatalmas kulonbseg nincs szerintem.... -
ForRedGlory
félisten
válasz
yodamester10 #3668 üzenetére
Includes paid promotions.
kano: Nem hozza azt a magas szintet a kamera, amit a telefon tobbi resze igen. Kb ennyirol van szo.
Nehezebb vala j9 kepet csibalni, mint mondjuk egy Samsung flagshippel. Kamera miatt ne ezt vedd, de minden mas miatt erdemes. En az akku miatt valasztottam, nagyon durva ilyen telintetben (is). Rakas kamera teszt van, az alapjan tajekozodj, a tulajok egy resze ugy sem fogja elismerni a hibakat, gyengesegeket. Amolyan onigazolas...
-
pusihusi
addikt
Helló, gyári S-View flip tok -hol lehet beállítani hogy mindig látszódjon az óra stb. a keskeny sávon? 1/2 perc és elmegy-köszi!
-
kano
nagyúr
válasz
SystemNorbi #3678 üzenetére
Te nem az OP topicból jöttél? Ott is ez megy. A hiba az nem is hiba, inkább egyetlen fényképet sem teszünk közzé, attól hátha majd jobb lesz a kamera. Ha rákérdez az ember, akkor pedig öten ugranak rá, hogy az nem úgy van, meg nem is annyira rossz, meg nézzük meg az árát, stb. Itt ugye arról sem beszélhetünk, hogy olcsóbb lenne mint a többi flagship. Ha valaki jó kamerával (fotó + videó is) keres telefont, akkor hogy a fenébe tájékozódjon, ha mindenki csak elkeni a dolgot? Az OP-nál is kb 1 éve várják a mindent megoldó frissítést, de eddig nem jött.
Ja, és ott is az a birka és arrogáns aki kérdezni mer.
És ezt teljesen nyugodtan, senkit sem kioktatva szándékoztam írni.
Aki pedig látja a különbséget (volt esetleg több flagshipje is), inkább az sem írja le a véleményét. Ez jó szerinted? Miért jó ez?Kali
Mit jelent az, hogy "erőlteti a dolgot"? Mit erőltetek akkor, ha ilyen készüléket szeretnék venni és bejöttem a topicjába, olvasom a tesztjét, hogy nem túl jó a fényképező. Rákérdezek és 1 ember írja le, hogy ez tényleg nem a flagship szint. Utána jönnek még új tulajok (akinek volt már mondjuk U11-e is), Ő legalább leírja, hogy ha valaki ilyet vesz számítson rá, hogy gyatra az árához képest. Erre jönnek hárman, akik egyből kontráznak, hogy ez nem is rossz, meg majd jön a frissítés, stb. Akkor most mi van? Vegyek vagy ne? Jó a fényképezője vagy nem (most, nem akkor majd, ha lesz frissítés)? Én most túltolom, ha meg akarom azt tudni, hogy U11-et vegyek vagy OP5T-t vagy Mate 10 Pro-t, ha a kisfiamról szeretnék jó fotókat csinálni? -
válasz
spawn21 #3677 üzenetére
Nem magával a kritikával van gond, hanem sokszor az azt megfogalmazó stílusával, amikor olyan (leminősítő, erősen túlzó...stb.) szavakat használ, amiket sokan sértőnek tartanak - többen szóvá tették itt is ezt, mert volt rá sajnos példa -, vamint azzal, amikor valaki túltolja, láthatóan erőlteti a témát - erre is volt példa, többen kifejezték nemtetszésüket ezzel kapcsolatban is -, a legcsúnyább viszont az, amikor valakinek nincs ilyen telefonja, kimondottan nem is tervez ilyet venni, de visszatérően bejár kritizálni és minden alkalmat megragadva erőlteti a dolgot.
Leírtam korábban ezzel kapcsolatban, hogy szerintem mit és hogyan érdemes egymára való tekintettel figyelmbe venni, jobban nem ragoznám, ha nem muszáj.zoleeno1: Még itt a hegyek között is teljesen okés, bár igaz, a Telekom itt is jól kiépítette a 4G-t, meg a telefon is nagyon jó ebben, ott is jobb/van térerő, ahol sok más telefonnal nem annyira okés, a P9 óta kiemelkedően jók ebben a Huawei csúcstelefonok, az antennák meghatározott elosztása miatt.
A Samsung esetén bizonyos típusoknál vannak gondok a hálózat kezelésével, ez ismert probléma.
-
SystemNorbi
tag
válasz
spawn21 #3677 üzenetére
Most postosan azt teszed... hisztizel...
"Gyengeségei"??? Mi még a gyengeségei áruld már el.
Nem a kritika a rossz hanem a pocskodiázás, nem mindegy! Ezzel megtévesztve sok más embert. De szerencsére 3-4 emberek kívül nincs más itt...
A kamerán kívül nem tud senki más fogást talalni, tehát aki kötekedni akar az beköt a kamerába! (Az egyéb hálózati hibán kívül ami nem a gyártó hibaja)
Amit megjegyeznék, hogy tény beleköthető, de a mértéke nagyon szubjekív! Várunk egy frissítést és kész.
Nagyon sok telefonnál nem 1-2 dolog van amivel fogást lehet találni rajta. Szerintem örülni kellene, hogy itt ez az egy.
Nagyon kiemelném, hogy eleve 8.0 ás android verzióval jött ki. Ami nem sok telefon rendelkezett még a kijövetelekor. -
spawn21
veterán
nagyon kezd unalmas lenni, hogy minden fórumban ugyan az megy. Kritika semmilyen formában nem mehet. Konkrétan hisztizik pár ember, mert kiemelik a gyengeségeket.
Nem a világ vége, és biztosan javtanak rajta.Valósznű ezeket a válaszokat fogom kapni : Akko vegyé kamerát ha komoly fotót akarsz
...... vegyé videó kamerát ha ......Legyünk már felnőttek és inkább a megoldáson agyaljunk, mint a óvodás szintű veszekedéseken.
-
zoleeno1
veterán
-
válasz
Aryon87 #3670 üzenetére
Kivéve a Telekomnál, ahol már van VoLTE, tehát 4G hanghívás, a Telenornál viszont az a baj, hogy nem minden esetben vált le 3G/2G módba, pedig híváskor ott muszáj lenne a VoLTE hiányuk miatt, de így meg olyankor nem elérhetőt dob a rendszer.
yodamester10: Köszi, én mindjárt megnézem, érdekel, mert ők szoktak jó teszteket...stb. csinálni.
-
yodamester10
őstag
-
törölt tag
válasz
beyruth82 #3666 üzenetére
Én ma tesztelgettem a kamerát verőfényes napsütésben is, nincs ultimate beállítás amivel mindig jó lenne a kép.
Szerencsére a kijelzőn látható live kép és az elkészült egyforma, igy én két dolgot figyelek csak:
a fehér és a kék színü dolgokat, ha a fehér olyan fehér a kijelzőn mint a valóságban és a kék olyan kék, akkor eltaláltad a beállítást. Ha a fehér sárgás, a kék lilás, akkor nem. (nyilván ha egyik szin sincs a képen akkor i.j.)
És persze csinálj sok képet (szerencsére baromi gyorsan készíti a képeket), nálam kb. minden 5. lesz olyan amire azt mondom hogy az már vállalható.
Természetesen ez a többi dolgon nem segít (pl. mosás) és azért nagyon remélem hogy ezt a huawei záros határidőn belül javítja, mert kb. pont fehéregyensúly az egyetlen dolog aminek tökéletesen mennie kellene automatában is de egyelőre ez van. -
válasz
thebeegee #3661 üzenetére
Igen arra. Kipróbáltam én is és melegebb,"barátságosabb" képek készülnek úgy. Beltéren mindenképp szebb képeket lehet csinálni a te beállításaiddal csak azért állítottam vissza mert nem tudtam kinti világosban jó-e vagy nem.Próbálgatni,állítgatni mindig pedig nincs kedvem
-
sompetike
aktív tag
válasz
hacki87 #3642 üzenetére
Most olvastam a mi mix2 tesztjét:”Egy furcsa dolog azonban körüllengi a Mix és a Telenor 4G hálózat kombóját. Olvasónk is jelezte és mi is tapasztaltuk, hogy valamiért ennél a szolgáltatónál csak 3G-n működik, 4G-n még hívni sem lehet. Ennek oka egyelőre ismeretlen”
Szóval nem a mi készülékünk beteg hanem a telenornál van a hiba...
Nem vagyok boldog miatta...
-
SystemNorbi
tag
Igazából annyira nem érdekel, csak amikor hazudik valaki, vagy meghazudtol arra szoktam reagálni így! Na meg azt utálom, amikor valaki szívességet kér, és ha nem rögtön teszed meg, akkor felháborodva követelőzik!
Azt mindenki tanulja már meg, hogy (már akinek meg kell csak annak szól) amikor szívességet kérsz, ne háborogj mert egyrészt senki nem köteles itt semmire! A másik meg, hogy amikor van rá ideje vagy valakinek, az vagy megteszi amit kérsz vagy nem! Ha nem akkor sincs jogod háborogni...
-
SystemNorbi
tag
válasz
#04441088 #3648 üzenetére
Mivel a telefon "HALL" (mágnes szenzor) szenzonrral van szerelve és be van kapcsolva az intelligens tok funkció, így ezért csinálja. A beállítások--> intelligens asszisztens-->intelligens tok kikapcs.
Bár elég erős mágnes lehet ami a telefon hátsó feléről aktiválja a "HALL" szenzort ami a kijelzőnél van.
Nem biztos, hogy jót tesz a telefonnak. -
válasz
Hagyjátok, pláne azokat a hozzászólókat és hozzászólásokat, akik nem is Mate 10 Pro tulajok, hanem más témákból járnak át, főként/láthatóan csak problémák generálása és feszegetése céljából...
-
thebeegee
tag
válasz
Szerintem az én beallitasomra gondolt, amit a 3628-as hszben szemleltettem. Az esetek 95%-aban jobbak a képek így - szerintem. Próbálgatni kell. A zaj ugyanúgy megmarad, mint automata módban, hiszen a kepfeldolgozasa ugyanaz az algoritmus.
-
válasz
Nem tudom már ki ajánlotta. Nem emlékszem. Valaki itt fórumon feljebb.
-
SystemNorbi
tag
válasz
mjani1172 #3649 üzenetére
Nos...! Semelyik hozzászólásomban nem állítottam, hogy a kamera hibátlan lenne! Egy szoftveres javítára van szükség, de ha értelmezted volna a #3620-as hozzászólásomat, akkor most nem kérdeztél volna feleslegesen hülyeséget! Ott is leírtam meg, akkor most is...
Leginkább a frissítésre azért van szükség, hogy a laikus ember is egy kattintásra automata módban jobb képet tudjon készíteni.Azt, hogy beyruth82 miről beszél azt nem tudom, de biztos, hogy én semmiféle beállítást nem mondtam neki... Szóval ő valami mással próbálkozott...!
Semmi nagy "híres fotós trükk" nincs...! Ezek nem trükkök, hanem fotóskén máshogy áll a fotózashoz mint mi. Akár beállítások akár fiztikai viszonyulás a fotózni akart dolog előtt. Nem tudom, hogy láttál-e már fotóst munka közben...? Ha láttál volna akkor nem kérdezel hülyeséget.
-
válasz
Lac-coo #3655 üzenetére
Akinek a nyers kép feldolgozása nem jelent nehézséget, az jobban járhat úgy, de ez megint egy külön témakör, sokan már ott elcsúsznak rajta, mert nem értik/tudják, hogy a nyers kép miért olyan alapban, amilyen.
sompetike: Az lenne az igazi, ha a Telenor már a 4G hiba okát is tudná, illetve arra a megoldást is, amit csak integráltatnia kellene a gyártóval egy frissítésbe, vagy saját egyéni verziósban is kiadhatná azt.
-
Lac-coo
őstag
RAW-ban senki nem probalta meg ?
Bar a legypiszoknyi szenzortol sokat nem lehet varni, de hatha jobban sikerul az utalogas zajszures, nem az automata.... -
nylacika
aktív tag
válasz
mjani1172 #3651 üzenetére
Ha erre gondoltál, akkor megtaláltad volna két hsz-szel lejjebb, amikor kérted, hogy osszam meg: de betallózom neked: A pro módban tudsz esetleg állítani az exponálási idő.n Ez az S alatt található. 1/minél nagyobb érték, annál rövidebb az exponálási idő. mellette még az iso értéket vedd kisebbre vagy nagyobbra, ez próba kérdése, hogy mivel lesz az adott fényviszonyok mellett jó a kép. Csak a babának magyarázd el, hogy a próbák során mindig ugyanolyan sebességgel mozogjon, hogy a képek között lásd a különbséget!
-
válasz
mjani1172 #3649 üzenetére
Én kipróbaltam azokat a kis állításokat amiket itt írt a fórumtárs. Igazából melegebbek a színek én ennyi változást vettem észre de a zajosodás,elmosódás belenagyításnál az megmaradt ugyan úgy.Szerintem ez viszont egyértelműen hardveres úgyhogy ezen semmi nem változtat.Ennyit tud a kamera. El kell fogadni
-
mjani1172
addikt
válasz
SystemNorbi #3620 üzenetére
Akkor mégsem segített a nagy trükk amit a hires fotós osztott meg veled?
-
törölt tag
Megjott a rock mágneses tartom. Ágyra teszem, közben filmet nézek.. De durva, amint felteszem rá a telefont intelligens toknak érzékeli, képernyő elsotetul, csak a szélén látszik pár infó.
-
zoleeno1
veterán
-
pusihusi
addikt
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!-Nem biztos!!!!!
-
sompetike
aktív tag
Nem azért írom mert nincs jobb dolgom,de most hívtak a telenortól a hibaelhárítási csoport.tudnak a 4g hibáról,jelezték a gyártónak igy már csak türelem kérdése az egész...mondtam neki,sajnálom,hogy szenteste is dolgozik,boldog karácsonyt kívántam és örültem a hirnek...
-
törölt tag
válasz
SystemNorbi #3633 üzenetére
"Kértem volna vissza a pénzem, amikor a samsungnál 2 hónapot vártam a frissítésre? Pedig ott halózati gond volt..."
Igen
-
Tybike81
őstag
Ebben bízok én is, hogy nem tudtak egyszerre koncentrálni a 8.0 és a kamera részre. Reméljük előbb utóbb helyre rakják
-
pusihusi
addikt
Legjobb fülhallgatók 2017-ben [link]
-
pusihusi
addikt
válasz
Tybike81 #3619 üzenetére
"A Huawei Mate 10 az iPhone X és a Samsung Galaxy Note8 mezőnyében mozog. Éppen ezért dicséretes, hogy a gyártó az iménti két konkurens 380 és 335 ezres árcédulái mellett egy 255 ezer forintos összeggel szállt be a versenybe. Így kell ezt csinálni." [link] Csak mindig ezt tartsátok szem előtt!!!! [link] Ezt még hozzá!!!
-
SystemNorbi
tag
válasz
#82729984 #3627 üzenetére
Régen mit mondhattál amikor bizonyos márkáknál egy egész széria hibás volt? Ott is kifizetted a teljes árat... Csak régen még fő működési hibák is voltak. Mit mondtak rá, hogy így jártál... Ja és még csk frissítés sem volt rá! Olyannak kellett elfogadnia mindenkinek!
"Elfogadjuk, hogy a frissítés rendbe tesz ezt-azt"?
Mindenki vásárlás után fogja meglátni mi az amivel ő szubjektíven nem elégedett és javítást vár. Vagy nem fogadja el és vissza kéri a pénzt vagy, hogy gondoltad?Ugyanis nem mondhatod, hogy a kamera rossz, mert valakinek ez a jó.
A kamera nem teljesértékű, azért mert neked szubjektív vélemény szerint nem jó?
Kértem volna vissza a pénzem, amikor a samsungnál 2 hónapot vártam a frissítésre? Pedig ott halózati gond volt...
Márkától függetlenül mondom én is, hogy hibátlqn készüléket nem fognak elsőre kiadni, főleg amikor még android verzió is új.
Nem mondom, hogy ez egy jó dooog, mert drága készülékek ezed, de ez ilEn volt és ilyen is lesz! -
válasz
spawn21 #3631 üzenetére
Már ha a #xx21-es hozzászóláomra akartál válaszolni:
Számodra gyerekes, de nekem vagy másoknak nem, nézőpont és elvárások kérdése.
Bár senkinek sem tartozom magyarázattal, de; A wifi és mobilnetes sebességek és egyéb paraméterek mérése fontos, mert viszek/járok ki eszközöket (wifi/4G router...stb.) beállítani, olyankor pedig duplán előny, amit korábban írtam, hogy jobb chipset dolgozzon azokban a modulokban a telefonomban.
A kamera csak megszokás, megszerettem a két modul adta előnyöket, amiket szoftveresen nem lehet egy modullal jól megoldani.
Az U11 nálam közel annyit sem bírt akkumulátoros üzemidőben, mint a Mate 9, a Mate 10 Pro meg az elődjétől is jobb. -
spawn21
veterán
Olyan gyerekes érvek vannak itt felsorolva.
Nem mondta senki sem, hogy olyan szar a telefon. De hogy dual kamera miatt nem veszek valamit
Na de, kinek mi.Akuban alig marad el. Nekem ott átlag 5-6 óra KI volt, itt szerintem 7 lesz az átlag. Ez tök jó. Kijelző arány nem érdekel. Szeretem az i8pluszom is. Ez most új, ezért marad
-
válasz
thebeegee #3623 üzenetére
Előfordul néha, hogy bizonyos új telefonok akkor is problémáznak régebbi SIM-mel, ha azzal amúgy régi telefonok jól működnek, ezért sem árt a SIM cseréje, ha gond van.
Nekem is több éves SIM volt, amivel bár minden korábbi telefonom hibátlanul működött - még a néhány hónapja megjelent Nokia 8 is - , de mivel a Telekom automatikusan küldött új SIM-et a Mate 10 Pro-val, ezért aktiváltattam és azzal használom, kizárva így az esetleges hibalehetőséget.kano: Nincs is azzal semmi gond, te fogod használni, ha neked az jön be jobban, akkor azt veszed.
-
törölt tag
válasz
Tybike81 #3619 üzenetére
Erről a dologról már mások is megfogalmazták sommásan a véleményüket (és most tökmindegy hogy melyik gyártóról van szó), hogy amennyiben elfogadjuk azt hogy majd egy esetleges későbbi frissités rendbe tesz ezt-azt, akkor a gyártók is elfogadják hogy én most csak félárat fizetek ki és majd odaadom a többit amikor megjön a frissités?
Ha a kamera nem teljes értékü, akkor a vételár 25%-át megtartom és majd odaadom amikor megjavul, elfogadható vajon nekik?Ismétlem, ez most nem erről a gyártóról szól és nem erről a hibáról, hanem úgy általában.
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #3563 üzenetére
Pont ugyanazok a hibák figyelhetőek meg a te képeiden is mint nálam.
Például a Mikulásos képen is látszik hogy mennyire túltolja a pirosat, gyakorlatilag még a hófehér lepedő a mikulás alatt is enyhén narancssárga a fehér helyett.
Nálam - ahogy írtam egy korábbi kommentben - egy kislámpa van az asztalomon és ha abba az irányba fotózók minden olyan mintha minimum egy tábortűz világítaná meg a szobámat.A nappali képekre még kiváncsi vagyok, de gyanítom majd ugyanazt az apokaliptikus szürkeárnyalatot fogják hozni mint nálam, automatán.
-
nylacika
aktív tag
Nos, úgy néz ki, hogy minden rendben mobilnet terén, le is kopogom... kopp kopp kopp... Kicseréltettem a SIM kártyát és azóta nem produkált hibát. Remélem így is fog maradni! Békés, boldog ünnepeket!
-
válasz
SystemNorbi #3611 üzenetére
Teljesen egyéni preferenciák kérdése ez, ezért az eltérő vélemények, nekem is volt szerencsém az U11-hez, de már akkor sem volt sok esélye az aktuális telefonjaim mellett, pedig azok nem voltak olyan jók, mint most a Mate 10 Pro, ebből pedig levonható a jelenlegi párhuzam.
Az U11 akkumulátoros üzemideje és töltési sebessége nem tetszett, ahogy a 4G(+) és wifi modulja sem, illetve egy ideje nem veszek egy kamera modullal rendelkező telefont, továbbá (jelenleg már) arányában kevésnek mondanám a 64/4 GB verziót, bár van 128/6 GB-os is, de azt nehezebb beszerezni, meg a többi jelzett elvárásomat az sem teljesíti. -
SystemNorbi
tag
válasz
Tybike81 #3619 üzenetére
Aki csak a kamera miatt akarja megvenni, az vegyen inkább kamerát...
Tény és való, hogy kell egy szoftveres javítás a kamerának. Mondjuk az is csak azért leginkább, hogy az automata módban a totál laikus ember is jó képet tudjon csinálni.Ez a kamera mizérián kívül nem tudok olyan dologról amiért szidni lehetne a telefon. Na igazából ez a lényeg számomra.
-
Tybike81
őstag
válasz
pusihusi #3618 üzenetére
Az a gond a Mate 10el, hogy mindenki lehúzza most a kamera miatt. Anno ex S7E-s létemre ugyan ez volt az S7E-el. Mindenki porig alázta majd mikor kapott egy frissítést és jobb lett a kamera illetve elérhető árban lett hirtelen mindenkinek az lett. Reméljük a Huawei frissít a kamera szoftveren és abba marad a blamálás.
-
pusihusi
addikt
Boldog Békés karácsonyt kívánok minden fórumozó társamnak-természetesen az összes topikban!
-
gusthy
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy ha az ember a navigációs sáv helyet pöttyöt használ, akkor van mód gyors alkalmazásváltásra, mint a navigációs sáv esetén a kettőt koppintás az alkalmazásváltó gombon?
-
Emilchen
tag
Érdeklődéssel olvasom a Mate 10 Pro és az U11 véleményeit a topikban, mert lejárt az LG G4 hűségidőm és a jelzett két mobil között hezitálok, melyiket vegyem. "Szerencsére" van időm dönteni mert régi vodafonos vagyok, és a magát erősen ajánló világcégnél egyik se kapható.
-
SystemNorbi
tag
-
válasz
SystemNorbi #3608 üzenetére
Persze hogy erős túlzás.Van amiben nyilván jobb de van amiben biztos nem. Üzemidőben mérget veszek rá hogy meg sem közelíti. Meg nyílván van több dolog is még
-
spawn21
veterán
válasz
SystemNorbi #3608 üzenetére
Nekem itt van mind a kettő.
Nem rossz telefon ez, félre ne értsd. De a HTC jobb, ez nem akkora gond. Ez tény -
SystemNorbi
tag
válasz
spawn21 #3604 üzenetére
Nagyon ERŐS kijelentés, hogy mindenben jobb lenne az U11... Ismerve a HTC telefonok alakulását az utóbbi években! Sőt...
Lehet, hogy van amiben jobb mint a Mate 10 Pro, de ez minden telefonnál így van. Valami mindig jobb lesz a másikkal szemben.
Pontosan ezért nem EGY dolog miatt veszi meg az ember vagy éppen nem veszi meg.Személy szerint soha többet én nem veszek HTC telefon, de ez is egy vélemény csak
-
-
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #3603 üzenetére
Egyaltalan nem.
Kameraban a jelenlegi best az U11 es Pixelek. -
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory #3603 üzenetére
Szerintem nem
Most látom, hogy nem írtam le rendesen. Ezen a billentyűzet fura. Az u11 mindenben jobb ennél, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!