- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
Tudtok olyan képernyőzár alkalmazást Oreóra, mely Nován azonnal lezárja(és nem vár kb. 5 mp-et.) a képernyőt, és ujjlenyomat feloldáskor nem kéri az ujjlenyomatos kódot?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
Bzs90
csendes tag
Telenorosoknak is szóval gondolom mindenkinek
-
Juliuska
senior tag
válasz
Endrijunge #2481 üzenetére
Igen, megjött a frissítés a Vodásoknak
Tapasztalat..?Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
stnorcy
aktív tag
Szia mindenkinek.
Váltottam Huawei P8 - ról Huawei Mate 10 Pro -ra.
Tud valaki ajánlani valami HDMI-s usb c hub-ot a Mate 10 pro -hoz?
Persze reális áron.
(ebay,wish,banggood, stb)
KöszönömIphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
válasz
ForRedGlory #2492 üzenetére
Te is a Vodafone-nál vetted a telefonodat?
Legyen inkább költői a kérdés?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Endrijunge #2481 üzenetére
Itt még semmi. Remélem azért ma jönni fog.
-
Dave69
tag
nekem is meg jött vodafone
125-ös frissités 537mb
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
-
válasz
pusihusi #2487 üzenetére
Hidd el, rendeltek hozzá, mondta nekem is az üzletvezető, amikor érdeklődtem, az más kérdés, hogy a beszállító mikor tud/fog szállítani.
Bejártam már toronyát és boronyát az elmúlt 2 hétben, de számomra megfelelő tokot sehol sem találtam erre a készülékre, pedig biztos akarnák máshol is forgalmazni, mert több helyen is mondták, hogy nem én vagyok az első érdeklődő, de még nem kaptak hozzá.[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
Én nem így látom, de nem vita téma 200 ezret
kipengettem a telefonért az 5000.-ft nem boldogít! Csak akkor legyen bent tartozék ahhoz a készülékhez amit megvettem, Nekik is nagy üzlet lenne,de..............??????Ennyi,,,,,,,,,beyruth82Szia te is Vodás vagy?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
válasz
Endrijunge #2483 üzenetére
Köszi, frissítettem is az összefoglalót.
beyruth82: Köszi!
Elvileg mehet mobilneten is, ha nem tiltottad le a frissítési beállításokban.
Akinek korábban problémája volt, az a 120-nál is írta már, hogy megszűnt, szóval esély az van rá, nem sorolnak fel külön mindent tételesen a javítási listában, ez volt a 120-asé is, ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
Pongi1975
tag
Itt egy kupon lehetőség ami tartozékokra 10.000-et ad.
-
válasz
pusihusi #2479 üzenetére
Én nem egészen így látom, eredeti/gyári Huawei töltőfej + USB kábel sincs sehol 2/3 áron, de vettem már sok más dolgot is (okosóra, fejhallgató...stb.), amik kupon nélkül is sokkal olcsóbbak voltak, mint más üzletekben.
Külföldről lehetne talán olcsóbban rendelni, de akkor meg izguljon az ember, hogy eredetit kap vagy sem, meg a garancia sem az igazi, ha van egyáltalán.
Nyilván, ha valami olcsóbb máshol és korrekt, megbízható üzletről van szó, akkor ott veszem meg a terméket.
A sorban állást nem értem, megrendelem a webshopban és házhoz hozza a futár, vagy ha nem akarok vagy tudok akkor épp akkor itthon ücsörögni, úgy átveszem üzletben, amihez előre időpontot foglalok az alkalmazásban és nem kell feleslegesen ácsorognom ott sem.
A vásárlás módjának a függvénye is a kupon felhasználási lehetősége, aki üzletben veszi a készüléket, az akár már akkor és ott is levásárolhatja, de aki online vásárol, annak úgy is lehet felhasználni.
Volt amúgy korábban sokkal nagyobb készlet, csak mióta van ez a COOP akció, azóta nézek be ritkábban, mert gyakoribb a hiány, mivel szinte rendre kirabolják a webshopot, elég néha itt benézni az apróra, valakik tízesével árulják az úgy vásárolt cuccokat...Endrijunge: Neked a Vodafone-tól van a telefon, ugye?
Az összefoglalóba beírom akkor az újabb elérhető firmware verziót.[ Szerkesztve ]
-
Endrijunge
csendes újonc
válasz
yodamester10 #2471 üzenetére
Hibátlanul megy a Gear S3.
-
pusihusi
addikt
A szabadpiacon lehet kapni szinte mindent a 10 Pro-hoz, s minden mást 2/3 áron mint a Telekom webshop-ban. Tudom a választ-ajándék lónak ne,,,,,,,,,,,,,S miért kötik ki hogy csak a Webshop-ban-azelőtt le lehetett vásárolni minden T-pontban. Majd ha lecseng a kupon ajándékozás lesz minden a telefonokhoz is.Vagy miért nem lehet számla leírásra felhasználni? Én végignéztem semmi nincs ami kellene a Mate 10 Pro-hoz
"Huawei töltőfej és USB kábel is" Van hozzá-mert ajándék akkor álljon sorba?????????[link] Meg olcsóbb.
[link] Vagy mondjuk ezt venném meg-de mekkora 4"-7"
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
válasz
Pedy1225 #2476 üzenetére
Van azért néhány tartozék, ami jó a telefonhoz, akár gyári Huawei töltőfej és USB kábel is: Link, de sok olyan is, ami más gyártós, viszont jó hozzá: autós töltő, Vezetékes és BT fül- és fejhallgató, hordozható akkumulátor, BT hangszórók, kihangosítók...stb.
-
válasz
Pedy1225 #2473 üzenetére
Bármilyen tartozékhoz felhasználható a kupon, a Mate 10 Pro elég új típus, alig kaptak még hozzá tartozékot, a tokra kérdeztem rá náluk az elmúlt héten, később lesz csak, a kupon felhasználásával vettem egy pendrive-ot végül, az mindig jól jön.
zoleeno1: A gyári töltőfejet és USB kábel már nem arra a kuponra megy, amit a telefonhoz adtak, azt hamarabb felhasználtam.
[ Szerkesztve ]
-
Pedy1225
tag
A telekom adja az 5.000.-Ft-os tartozék kupont. Rákerestem Máténkra, és gyakorlatilag semmi nincs hozzá egy okosórán és egy karkötőn kívül
-
válasz
yodamester10 #2471 üzenetére
A Gear passz, de az biztos, hogy nem csak a Huawei működik vele jól, mert nekem a Runtastic is okés.
-
yodamester10
őstag
Érdeklődnék,hogy ezzel a telóval jól működhet a Gear s3 frontier vagy inkább huavei watch 2-t nézzek?
-
válasz
zoleeno1 #2467 üzenetére
A legtöbb szerviz(es) ilyen, nem keresgéli a hibát, ha az szoftveres is lehet, persze nem passzolja le az ügyfelet, hanem elvégzi a sablon szerint szükséges automatikus javítást és onnantól mossa kezeit...
Ezért kell ötször meggondolni, hogy ha kicsit is felmerül a szoftveres hiba lehetősége, akkor nem kell rohanni a szervizbe.
A Telenoros előfizetéssel problémát tapasztalók is biztos így járnának, kapnának új alaplapot, de a hiba maradna utána is, amíg a Telenor is nem teszi meg a szükséges lépéseket.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pusihusi
addikt
Nem új-valami olcsó Usb C-hdmi-t talált valaki?
Üdv. Feri!!
-
zoleeno1
veterán
A legdurvabb az az egeszben, hogy a huvely ugy csinal automatice egy panel cseret, hogy előtte nem csinal factory resetet es nem gyozodik meg a hibarol. Mert ugye a whatsapp nincs rajta alapbol, ha jol tudom
Nalam nincs fent, a messenger es a viber nem csinalja szerencsére.Honor Magic5 Pro
-
Bzs90
csendes tag
válasz
SzaboDeGergo #2451 üzenetére
Igen tudunk a hibáról.
Telenornál rossz valami de nekem pl csak bizonyos cellákban csinálja.
Beállítás->Vezeték nélküli és egyéb hálóz.->mobilhálózat->Preferált hálózattípus. Itt állítsd át 3G-re.
Ha meg kell a gyors net visszalököd 4G-re.
Én így hidaltam át, reméljük egy frissítéssel megoldódik. Ez mellett kiemelt ügyfélszolgálatnak bejelentve a hiba.
Most várunk üzemmód van -
Pedy1225
tag
Nekem is van face, messenger, viber, és lekapcsolom a wifit, mobilnetet, de semmilyen értesítést nem kapok ezalatt, sőt semmilyen online oldal sem tölt be, tehát nekem lekapcsol minden net
-
Több helyen is azt írják, hogy nem csak a whatsapp, hanem más azonnali üzenetküldő alkalmazás is fenntartja a kapcsolatot..
Nálam nem csak whatsapp, hanem viber és messenger sincs, ahogy kikapcsolom a mobilnetet, azonnal megszűnik létezni a kapcsolat:[ Szerkesztve ]
-
DrJaka
aktív tag
válasz
mariska #2457 üzenetére
Kipróbáltam, nálam ugyanez... Wifi/mobilnet kikapcsolva, mégis kapom az üziket, és tudom használni a böngészőt.
Repülőgép üzemmód be/ki utána viszont valóban nincs net...
Viszont whatsapp-ot nem használok... Csak viber, facebook, és facebook messenger...
Szerk.: minden alkalommal csinálja... csak úgy kapcsol ki az adatforgalom ténylegesen, ha repülőgép üzemmódba teszem
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 prO
-
válasz
mariska #2455 üzenetére
Közben máshol is rákerestem, ott is említik a whatsapp problémát.
Szoftveres probléma miatt kár amúgy a szervizzel foglalkozni, nem ért annyit az egész, hogy megbontsák a telefont, várni kell, hogy a whatsapp...stb. frissüljön, ha már tudnak a hibáról, akkor csak idő kérdése.
Akinek van itt whatsapp, rápróbálhat kíváncsiságból, nekem nincs, esetlegesen ezért nem tudom előidézni a problémát.[ Szerkesztve ]
-
válasz
#04441088 #2449 üzenetére
Nem Samsung specifikus, a Nokia 8-am is tudta a csupasz Androiddal, a Google szerverét használja a beazonosításhoz, már ha ott megtalálja a szükséges adatokat.
Ennél nem találkoztam ilyen opcióval.mariska: Ez érdekes, pláne a whatsapp rész, használod te azt az alkalmazást?
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
válasz
SzaboDeGergo #2451 üzenetére
Volt, aki ideiglenesen úgy hidalta át, hogy 3G-re állította és csak akkor váltja át 4G-re, ha valami nagyobb állományt akar gyorsabban letölteni.
-
mumuss
aktív tag
válasz
SzaboDeGergo #2448 üzenetére
Szia
Több ember is írta már ugyanezt a hibát, Telenor specifikus, tehát náluk nem stimmel valamiMate 10 pro/Note 10
-
törölt tag
Új Samsungoknal van ez a smart funkció híváslistaban. Ha nincs elmentve a szám nálad akkor is látod ki hívott... Gondolom valami adatbázisbol leszedi az infót. Ilyen nálunk Mate 10 Pron nincs? Vagy erre valami app?
-
SzaboDeGergo
csendes tag
Üdv.
Látott vagy tapasztalt már valaki olyat, hogy 10 perc tetlenség utan mintha kikapcsolna a hálózat? Elvileg látszik, hogy Telenor meg 4G és társai viszont nem tudnak hívni, nem kapok SMS-t és nem tudok SMS-t küldeni... Picit bosszantó. Repülőgep üzemmód be-ki és újra jó minden.. Valakinek ötlet a megoldásra? -
válasz
bokarcsi71 #2444 üzenetére
Elvileg csak a teljes Google fiókból lehet kijelentkezni, össze van társítva azon belül minden, így külön a Gmail nem kijelentkeztethető.
Ez minden más (Androidos) telefonra is igaz.mariska: Szia, Természetesen nincs adatkapcsolat, ha sem a wifi, sem pedig a mobilinternet nem aktív.
Ne érts félre, nem rosszindulatból írom, de érdemes lenne hozzáértőbbnek megmutatni így a telefont, hogy nézzen rá az anomáliára, illetve a beállításokra...stb., mert ott valami nagyon nem stimmel, a szerviz meg sok esetben csak a szükséges automatikus köröket futja le, a felhasználói problémákkal nem foglalkoznak, ők nem technikai support.
A telefon új még, a szerviznek úgy kell berendelni hozzá az alkatrészeket, azért is tart viszonylag sokáig a szervizelés, később már gördülékenyebb szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
mariska
csendes újonc
Sziasztok vissza kaptam a mate 10 pro készülékem a szervizbol 13NAP utan. (fodarab csere és hátlap were) Továbbra is ugyan az a hibája kikapcsolt WiFi és kikapcsolt mobilnet mellett továbbra is megy a netem és kapok uzeneteket(viber, fb, WhatsApp) és fogy az mobilnet.
Kérlek nézzétek meg hogy nálatok is van ilyen probléma hogy kikapcsoltok mindent és netet WiFi és tudtok e böngészni?
Köszönöm előre is -
bokarcsi71
aktív tag
A gmail-ből hogy lehet kilépni?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
beyruth82 #2438 üzenetére
Akkor nem a fulemmel van a gond, mert az enyembol is kiesik, de csak a jobbol. Fene erti ezt.
Amikor eloszor megfogtam, sejtettem, hogy gond lesz, mert kb semmi sulya nincs. Nulla sullyal nagy minoseget nem nagyon lehet elerni. Tisztara bazari palcikas feelingje van.
-
Próbálj rá wifi hálón is, ha esetleg mobilneten problémázik.
A telefon típusától függetlenül, többször is volt már ilyen, a Google szinkronizáció makacskodik néha, a naptárnál is futottam már bele, legutóbb a Nokia 8-on, de a hálózati mód váltása megoldotta a problémát.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lcee79
addikt
Megnéztem azok tényleg nem voltak bepipálva
(#2436) hanati64: kipróbáltam ezt is
Most valamiért azt csinálja hogy ha rámegyek a menüben a google címtár szinkronizálására akkor felkiáltójeles lesz
Kipróbáltam hogy újraindítom
attól sem javult meg.
Nem értem, hogy most meg miért nem fut le hibamentesen szinkronizálás![ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
válasz
ForRedGlory #2435 üzenetére
Én elsőnek vettem egy usb type c átalakítot a régihez(ami a dobozban volt az alapból rossz volt) de nagyon kényelmetlen a használata. A mellékelt füles valóban gyenge nekem viszont az is jó lett volna de kiesett a fülemből állandóan. Végül beruháztam egy bluetooth huawei am61-re ami tökéletes választás volt. Így utólag már előbb is eszembe juthatott volna hogy átálljak bluetooth fülesre. Sokkal kényelmesebb. Annyi viszont a hátulütője,hogy a teló gyári hangszínszabályzóját nem lehet hasznalni mert nem érzékel semmit bedugva így nincsenek opciók. Vagy ez a bluetooth sajátossága és nem lehet hangszínt szabályozni csak zsinoros fülesekkel?(Sajnos a google playból is kivették a hangszínszabályzót nemrég így fogalmam sincsen hogy működik a dolog bluetooth fülhallgatók esetében).
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ForRedGlory #2435 üzenetére
Most, hogy mondod, nem is próbáltam még ki igazán/rendesen a gyárilag adott fülest, bár van jobb saját - az agyabadugósak jobban szólnak -, meg inkább a fejhallgatókat preferálom.
-
ForRedGlory
félisten
Kipróbáltam a telefonhoz adott fülhallgatót, 1 perc alatt vissza is került a dobozba. A Huawei szerintem ez valami viccnek szánta, mert gyenge a hangja.
-
Nekem is szinte a kezdetektől a Gmail címtárban van minden, sosem volt szinkronizálási problémám, most ezzel a telefonnal sem, miután beállítottam.
A Sony Z-m alapbeállítására nem emlékszem már, de erre gondolok, hogy itt alapban így van beállítva és ha így hagynám és a családi szekcióban lenne valaki, akkor az kimaradna, amíg azt be nem pipálom:Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lcee79
addikt
válasz
hanati64 #2430 üzenetére
Nálam biztos nem vonta össze már, mert ezt karbantartom évek óta
De nem értem miért maradtak ki emberek
és hogy vigyem fel újra? A Gmailbe látom, hogy ott van
másik telefonom le is szinkronizálta...(#2432) kali: A régi sonym leszinkronizálja, és már kb 5 éve megcsináltam és mindig gmail címtárba mentek. Lehet hogy elsőre fel sem tűnt volna, ha nem pont a saját anyámat nem tölti le
Akivel pont beszélni akartam[ Szerkesztve ]
-
válasz
Tsebacsi #2431 üzenetére
Nem hiába, a Huawei jó hálózatos gyártó, már a Mate 9-nél is leesett az állam, hogy mobilnetes és wifi kapcsolatnál is van/jobb a kapcsolat problémás helyeken is, ahol sok más telefon már elvérzik.
lcee79: Azonos helyen van minden névjegy? Nem a tárra/szerverre gondolok persze, hanem ha külön szekciókban, akkor minden szükséges kipipálva? (Family, Friends...stb.)
[ Szerkesztve ]
-
Kis tapasztalat tőlem is:
Antennája klasszisokkal jobb az S7Edge-nél. Haver pincegarázsában szoktunk pingpongozni, de a samu már a zárt garázsajtón keresztül se nagyon fogott jelet. Mate barátunk meg vígan mobilnetel még belül is, az ajtónál fullon van a 4G térerő. Imádom!!!!
Nekem alig merül, nagyjából reggel 6-7 között töltöm közel 100%-ra, aztán este 7kor megnézem és 80% körül van. Atom! Samu fasorban nincs.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
dutrás
őstag
Hát vannak buta emberek. Minek fusson olyan szoftver a háttérben amire sosincs szükségem. Ráadásul ha a ritkán használt applikációk isbármikor indíthatók mégha a háttérben nem is aktívak. Nem beszélve arról mennyi szemetet képesek hátrahagyni maguk után.
Ez olyan mintha egy építkezésen soha nem kapcsolnánk ki a fúrógépet.[ Szerkesztve ]
P50 pro/Honor 200 pro
-
zoleeno1
veterán
válasz
SystemNorbi #2424 üzenetére
Persze, ezt én is tudom. Mégis a gyakorlatban többször megfigyeltem, hogy jobban merül, ha rövid időn belül leveszem 100-nál. Mondhatjátok, hogy placebo, de nem
LG G3-nál, V10-nél, ennél is így veszem észre, próbáljátok ki
Éjjel meg csak azért nem fogok felkelni, hogy lehúzzam a töltőről, mert ahogy azt írtad is, úgyis lekapcsol, nem árt neki elvileg, ha rajta van.
(#2423) kali: igen, így tapasztalom én is
Honor Magic5 Pro
-
válasz
Nuada herceg #2421 üzenetére
Köszi, javítottam is az a kimaradt betűt.
zoleeno1: Lehet benne gyakorlati ráció, hogy 100%-ról lassaban merül, mert az utolsó néhány százalékot tölti lassabban és elképzelhető bizonyos körülmények mellett, hogy ott annyival lassabban is veszít a töltöttségéből - lesarkítva persze -, ez pedig valóban független a telefon típusától, inkább a Li-XX sajátossága.
Én régen is több telefon topikjában leírtam, hogy amikor feltöltött a telefon 100%-ra, akkor még hagyom úgy egy kicsit - ha csak nem sietek valahová -, bár itt papíron nincs csepptöltés, de jó hatással van a töltöttségre.[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Akku témára, amit nem csak ennél a készüléknél, hanem már évek óta észrevettem: Ha éjjel fent hagyom a töltőn, reggel leveszem 100-on, sokkal tovább bírja, nem is elenyészően, mint ha mondjuk napközben töltöm 100-ig és amint elérte leveszem... Szóval, ha csak 90-re töltötted, biztosan gyorsabban merül. Az okát nem tudom, ne kérdezzétek, de ezt rég óta tapasztalom.
Honor Magic5 Pro
-
SystemNorbi
tag
Meg kell ismerni a vásárolt telefon, és nem szabad hasonlítgatni a régihez. "Abban így meg úgy volt az sokkal könnyebb volt ez nem is jó" az ilyen és társai írástól a fejemet tudom fogni...A másik dolog, hogy pontosan ezért kell jó meggondolni milyen telefont veszük és mire.
Bizony egy teljes konfigurálás akár órákat is igénybe vehet (nem csak az alkalmazásokra gondolok), de hát ezt csak egyszer kell megtenni. Azt is tudomásul kellene vennie itt pár usernek, hogy egy ÚJ!!! Android fut a készüléken. Természetesen vannak még hibái, de a legtöbb hiba az alkalmazások miatt van. Nem tudják tartani a tempót és sok alkalmazás nincs az oreora optimalizáva. Mondhatnám úgy is, hogy az ilyen programok esetén örüljünk, hogy ennyire is megy az adott alkalmazás.[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 10 Pro Dual Titanium Gray 128/6GB
-
Bzs90
csendes tag
válasz
impact2 #2410 üzenetére
Telenoros probléma:
Kiemelt ügyfélszolgálaton bejelentettem pontos cellainformációval és adatokkal. Egyenlőre csend tőlük.
Amúgy remélem, hogy 1-2 frissítésen belül ez meg is fog oldódni...
Amúgy meg 3G-vel élem az életem és semmi hátrányát nem látom a dolognak. Ha valami nagy dolgot kell letölteni átlököm 4G-re és máris lent is van. -
válasz
SystemNorbi #2417 üzenetére
Így igaz, pont ezt szoktam mondani én is, hogy egy alapos konfigurálás nagyon sokat számít.
Sokan kinevetnek, amikor egy teljes belakás nálam jó pár órába telik, mert minden olyan beállítást és alkalmazást is bekonfigurálok, amiket nem használok, semmit sem hagyok alapon, ami nem kell azokat kikapcsolom...stb., de nagyon megéri, mert utána nincs probléma, nem merül folyamatos mobilnet mellett sem a telefon egy éjszaka indokolatlanul 10 - 20%-okat és más gond sincs.
Amikor kérésre írtam anno listákat még az S4, Note 4...stb. idejében, hogy mik a hibalehetőségek, miket lehet és érdemes kikapcsolni, ha nem használja valaki, akkor ugyan sok embernek segített, de néhányan meg azzal jöttek, hogy lebutítom a telefont, pedig az okostelefon arra van, hogy minden fusson rajta, mert nem értették meg, hogy csak lehetőségeket írtam, azokat nem kell mind kiiktatni, hanem mindenki csak annyit azokból, amikre nincs szüksége és nem használja, mert már az is sokat segít úgy.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SystemNorbi
tag
Az a baj, hogy sokan azt hiszi, hogy attól mert drága és erős, akkor mindent magától tudnia kell.
82 alkalmazás van eddig telepítve a telefonra köztük facebook, messenger, játék és még egy rahedli program.
Ennyi APP-al 11 sőt volt 11 óra 40 perces kijelzőüzemidő.A másik amit meg kell jegyezmi, hogy az inteligens vezérlő a telefon gyorsaságáért felel inkább. Megtanulja kb mikor szoktuk használi és ő el is startolja nekünk.
No, de ez bizony üzemidőbe kerül.Mivel én inkább az aksi kímélésével foglalkozok még, így bekonfigoltam az alkalmazásokat.
Tehát ha valaki kevesli az aksi üzemidejét, az manuális szabja magára az alkalmazásokat. kb 20 perc
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Nuada herceg #2414 üzenetére
Wipe cache leírva az összefoglalóban.
Ez a telefon erőből bármivel megbírkózik, még az Oreóra jelenleg rosszul optimalizált alkalmazásokkal is, de annak ára van, ezért jobb manuálisan kordában tartani azokat.[ Szerkesztve ]
-
Musaka
senior tag
válasz
Nuada herceg #2414 üzenetére
Nincs mit.
Akkumulátor -> Indítás -> megkeresed a listában az alkalmazást és kikapcsolod az automatikus kezelést, ekkor jön egy plusz ablak 3 opcióval, mind 3 mat kikapcsolod és elvileg kész.
-
Nuada herceg
őstag
Nos, kedves kali, beyruth82, Musaka, yodamester10, dutrás köszönöm szépen a válaszokat!
Igazán jól esik a segítőkészségetek, rendes tőletek, hogy tanácsot adtok.Hát az én véleményem is az a facebook és messenger appokról, hogy azért választottam ilyen telefont (6 giga ram, bivaly proci, meg AI), hogy képes legyen megbirkózik ezekkel az appokkal.
Nyilván valamit valamiért és több lesz az energiafogyasztás, hamarabb merül a telefonom, ezt bevállalom.
De azért ne ennyivel.A wipe cache-t hogyan tudom megcsinálni?
És a Chrome-ot hogy tudom beállítani, hogy csak akkor fusson, ha használom?Előre is köszönöm a válaszokat!
Itt öregszem meg...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
zozzzzzzzzzz #2412 üzenetére
Enyem 0%-os akksival jott ki a dobozbol.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Na kicsomagoltam a "kicsikét"
Az akksi 64%-on állt, de mire eljutottam a kezdokepernyoig már csak 58% volt.
Frissítést nem talált, majd még ránézek. Kezdjek én is egy visszaállítással biztos ami biztos? -
impact2
tag
Sziasztok!
A Telenor vs Mate 10 Pro ügyben van valami változás?
Csak ez tart vissza a vásárlástól. Függetlent vennék. Nekem is a magán kártyám Telenoros, viszont kéne a két kártyás használat, már beleúntam a két készülékbe. -
lcee79
addikt
Hi!
Az mitől lehet, hogy a gmailemben 261 név van, a telefon pedig csak 244-et szinkronizált le
rányomtam többször is a nevek szinkronizálására, de nem lesz több
(pont anyukámat akartam hívni, és őt pont nem szinkronizálta le)
Köszi!
(#2408) nFlex: 4-5 év??? legyen az inkább max. 3, én is hosszabb távra tervezek, de 4-5 év alatt minden telefon elavulttá válik az tuti.
Én is nézegettem az U11+-t de sajnos még nem jelent meg, és nekem meg csomagváltás miatt kellett készüléket is vennem, hogy le ne maradjak az akcióról[ Szerkesztve ]
-
nFlex
tag
Hahó
Jövőhéten én is vásárolnék egy ilyen telefont,m10pro és az u11+ között vacillálok,U11+ is szimpi,de a csak a kamera miatt nem fogom azt venni.Nyilván ez van jobban hypolva.De az nagyon friss lesz még 2 hét múlva ,nem szeretnék valami gyári hibába bele futni.
Őszinte válaszokat várok,van e valami komolyabb probléma a készülékkel? Szoftveres problémáról olvastam,az nem zavar.
Nem olcsó készülék,általában 4-5 évre vásárlok telefont,azért a csúcskészülékekből szemezgetek?
Egyedül a kijelző aggaszt,Oled.. szépnek szép,félek ettől a beégéses dologtol,gyakran használok Waze-t.Volt valakinek problémája eddig a kijelzővel? Kibír szerintetek 4 évet beégés nélkül? LG E975-öm van ,mai napig semmi baja a kijelzőnek 4 v.5 éves,minden más haldoklik benne
Köszi a válaszokat. -
SystemNorbi
tag
válasz
Nuada herceg #2391 üzenetére
Szia,
Nem csoda, hogy így, merül a telefonod.
Nézd meg az 1. képet amit kiraktál. A képernyő be és az ébren rész a lényeg. A kijelződ ki volt kapcsolva (tehát nem használtad), de mégis az ébren résznél látható, hogy közben szinte folyamatosan ébren tartják bizonyos alkalmazások. (Mivel OLED a kijelző, így a feketét nem kell megvilágítania, tehát azzal is növelheted az üzemidőt, ha feketére állítod a megjelentést)
Nincs jól bekonfigolvan az alkalmazások. Kb ez az állapot jó az aksinak:[ Szerkesztve ]
-
A többi már csak szoftveres konfigurálás, amit használsz, azokat az igényeidnek megfelelően, amiket meg nem, azokat kikapcsolhatod, gondolok itt például a Google beállításaiban a Nagy Testvér opciókra, minek figyeljenek és jelentgessenek, ha nincs azokra szükség, erőforrást és energiát is feleslegesen használva.
-
lcee79
addikt
Na most tartok ott, hogy lejött a 120-as frissítés, aztán nyomtam egy factory resetet, újra beállítottam mindent, aztán felment a telekom-os 145 mega
most kezdem belakni.A kamerája nagyon gyors a régi kis sonymhoz képest
(tegnap még az volt A TELEFON, ma meg már olyan mintha valami elavult játékszer lenne csak)
Még van valami amit érdemes rajt megcsinálni?
Köszi!
-
válasz
zozzzzzzzzzz #2399 üzenetére
Na, akkor gratula és használd te is egészséggel!
Igen, a viszonylag friss főverziós Android kicsit hátrány is egy ideig, de majd csak rácsiszolnak minden külsős alkalmazást és nem lesz probléma semmivel.beyruth82: Csak küldik lassan minden telefonra a frissítést.
Nálam az akkumulátoros üzemidő nem változott a 115-höz képest (hátrányára legalábbis biztosan nem), viszont a mobilinternetes sebesség jobb lett ott a 120-as firmware verzióval, ahol összevont 4G (4G+/LTE-A) hálózat van (fogtunder is írta korábban, hogy a 115-ben nem jó a CA), bár ez akkor igazán látványos, ha azonos helyen és időben rámérek a feleségem Honor 8 telefonjával is, ami nem 4G+/LTE-A képes.Musaka: Valóban tud pörögni a Chrome is, bár nála szerintem kevesebbet ment, mert a 100%-ból 65% szoftveres és utóbbi értéknek a 33%-a a Chrome.
Én például a Fizikai web funkciót kikapcsolom a Chrome-ban, ne jelentgessen csak a Google felé semmit a pozícióm alapján.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
zozzzzzzzzzz #2399 üzenetére
Sargulok az irigysegtol
Gratula
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Villanyszerelés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Ford topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest