- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
1 hónapja azt csinálja a teló, hogy töltőre teszem és vagy töltődik vagy nem. Minden esetben érzékeli a kábelt és jelzi is, hogy tölt. 90% ki írja, hogy gyors töltés.
Kábelt és töltőt próbáltam már másikat de nincs váltózás.
Ki is takarítottam a telot a bemenetnél.
Talán ha nem merítem 25 % alá akkor ritkábban csinálja.
Akku annyit bír kb mint újkorában.Mi lehet vele?
Mate 10 pro kb 3 éves. -
edward2
addikt
válasz
yodamester10 #31092 üzenetére
Nekem a mate vagy bármilyen android töltő kábel soha sem ment tönkre. Viszont az apple az mintha öngyilkosságot követne el. Egyik reggel felkelsz és hirtelen darabokban van...
-
Decske
senior tag
válasz
gzsylm #31091 üzenetére
Ha nagyon zavar, akkor adb-vel le tudod törölni a system update appot és akkor soha többé nem fogja feldobni a lehetőséget.
Mondjuk én ezt 9-es droidon csináltam.Én mondjuk ezt a frissítés elrontja a kamerát dolgot nem értem, lehet nekem vannak alacsony elvárásaim, de nem igazán tapasztaltam ezt két Mate esetében sem.
-
krics
tag
válasz
yodamester10 #31092 üzenetére
Ahol a kábelra a type c fejrész van ráapplikálva, ott a műanyag borítás egy idő után elenged plusz eltörik a drót és szabaddá válik a vezeték. Ugyanez a szar kábel van a gyerek honor v10-eséhez, a nyáron emiatt a hiba miatt egy pillanatra kis áramütést is szenvedett. Ki is hajítottam az összes gyári kábelt, ami itthon van és vettem normálisat helyettük.
-
gzsylm
csendes tag
Sziasztok. Eddig mind "cancelt" nyomtam, amikor a 9.0.0.197 (C432E4R1P11) verziót szerette volna a telóm az eddigi 8-as verzióra rátelepíteni. Időközönként fel-felugrott. Ma épp a képernyőre koppintottam, valamire, amikor újra előbukkant és telepíteni kezdte. 43%-nál leszüneteltem. De gondolom, hogy legközelebb folytatni fogja a telepítést.Vagy tehetek még valamit, hogy leállítsam a telepítési folyamatot?
A telefont a kamera képességei miatt vásároltam, s attól tartva, hogy a 9 Android elrontja, emiatt nem szerettem volna a telepítést.
Vagy ez a 9.0.0.197 még rontja el?Köszi.
-
krics
tag
válasz
Braavos #31088 üzenetére
Hali, nem mindegy, milyen a kábel, mert a supercharge attól is függ. Én miután lerongyolódott a gyári kábel, ezért szintén gyárit vettem. Mindenesetre az is ugyanolyan hamar, ugyanúgy kb egy év alatt tönkrement. Úgyhogy aztán aliról vettem egy nem gyárit (Usams), ez bírja most már másfél éve gond nélkül. Nem írja ki, hogy supercharge töltéskor, mégis ugyanolyan gyorsan tölt vele.
-
Braavos
tag
Sziasztok!
A gyári után, ti milyen kábelt használtatok, ha elromlott? Teljesen mindegy a gyorstöltés szempontjából, hogy milyen kábellel töltöm, ha a töltőfej ugyanaz? -
-
Gerybut
tag
Üdv tagok!
Sikeresen kimostam a telefont a mosógépben így 2,5 év után
.
2perc után észrevettem, de muszáj volt kicentrizni,h9gy ki tudjam nyitni az ajtót.
Ki sem kapcsolt! Végig kapcsolódott bluetoothon az órámhoz😂, döbbenet. Pedig paráztam, h már lesz rés a pajzson....
Minden működik, mikrofon, alsó hangszóró, szupertöltés.
1 valami ment el a felső hangszóró amin hallod a másikat telefonálás közben.
Mintha viz alól beszélne, hajszárítóztam de semmi.
Kérdés van e tapasztalat ilyen ügyben, van e esély a javulásra? -
kp78
addikt
válasz
TaliGa #31073 üzenetére
Én is árultam itt PH-n egyet
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
zsolesz967 #31048 üzenetére
Nem éri meg 170.000 ft-ot kiadni egy három éves telefonért! Az akksi a legnagyobb gond ,mert nem tudni milyen állapotban van! Ha bevállalod akkor kb egy szinten van egy Samsung Galaxy A51 telefonnal ami most 80-100 k között vásárolható
-
kp78
addikt
válasz
TaliGa #31065 üzenetére
Lehet, h már csak külföldről...
Ez elvileg eredeti, az értékeléseknél lévő fotókat/írásokat érdemes megnézni -
TaliGa
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy hol lehet még szerezni ehhez a telóhoz gyári S-View tokot (lehetőleg barnát)? Átnéztem legalább háromtucat boltot, de sehol nem találok...
-
Bubaaa
aktív tag
Nem tudom nálatok hogy alakul mostanság az üzemidő, de nekem nagyon szuper lett. Nem tudom van e köze hozzá az utolsó frissítésnek, vagy esetleg a Face sötét módjának, de talán új korában produkált ilyen időket. Itt nyomkodtam rendesen.
Itt viszont inkább csak telefonáltam, de azért pici nyomkodás is volt. -
MaciPali
csendes tag
válasz
sajnos nem
-
edward2
addikt
válasz
zsolesz967 #31056 üzenetére
Akkor viszont ne vacilálj hanem csapj le erre: [kedvezményesen]
-
edward2
addikt
válasz
Háááát:
Kapásból alternatívák: [Huawei P30] [Huawei P30 Pro] [Xiaomi Mi Note 10] [Oneplus Nord] [Xiaomi Mi 10 5G] [Xiaomi POCO F2 Pro]
(kicsit drágábban Samsung S20 FE)
Ezek szerintem mind jobb vételek mint egy 3 éves hardver. Ráadásul az a telefon valahol parkolt. Az akku benne véleményem szerint degradálódott. Ha tökéletes hőmérsékleten is volt tartva. A kamera a fent felsoroltakhoz képest szerintem gyengébb stb.
-
Kiskutya
veterán
válasz
zsolesz967 #31052 üzenetére
Válalhato de sajnos butitottak rajta a 8as droidon volt a legjobb.
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
Kiskutya #31051 üzenetére
Bevallom nekem az új telefonok nem tetszenek, egyrészt már túl nagyok nekem, másrészt a kijelző alá épített ujjlenyomat olvasóval se vagyok kibékülve.
Ez meg igazából nagyon tetszik. Kamera ahogy néztem ugyanaz, mint a sima Mate 10 proban igaz? Képek gondolom teljesen vállalhatók még ma is. -
Kiskutya
veterán
válasz
zsolesz967 #31050 üzenetére
Nem tudom az új telefonok milyen árban mennem ott ha tetszik szerint minimum egy évig még simán jó lesz. Frissítések viszont nem hiszem hogy már jönnek rá. Az új telefonok semmivel nem tudnak többet max jobb a fényképező része meg tudja az 5g-t. Én meg egy darabig biztos hogy el leszek a normál mate 10pro-val.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Mennyi lenne?
-
zsolesz967
aktív tag
Sziasztok!
Megéri 2020-ban egy Mate 10 Pro Porsche Design-t venni? Persze újonnan.
-
keselyü57
tag
Most érkezett egy biztonsági frissítés (2020.07). Ver.sz: 10.0.0.182(C432E7R1P3) Talán az utolsó, de azért köszi Huawei.
-
Decske
senior tag
Most, hogy végre volt időm és már csak másodlagos telefon a Mate 10-es, játszottam vele egy picit (megtartom médiaközpontnak és távirányítónak) visszaálltam 9-es droidra, és azt kell mondjam, hogy az EMUI 9 sokkal ízlésesebb és valamivel jobban is kézre esik, mint a 10-es. A 10-esből a full sötét mód, a swipe up az alkalmazáslistához és a sokkal jobb gesztusvezérlés hiányzik.
-
MaciPali
csendes tag
Üdv. Most kaptam vissza a szervizből a telefonomat. Mielőtt leattam csináltam biztonsági mentést. Vissza szeretném állítani de jelszót kér. Nem állítottam semmiféle jelszót neki elmentéskor.Mit írjak be vagy hogy lehet megtudni. Kiír egy olyat hogy "jelszóemlékeztető: számsorAbcd". Hogyan tudom visszaállítani? A képeket videókat lementettem külön.A programokat le tudom tölteni. Névjegyek is ok. Egyedül a jegyzetek hiányoznak.
-
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok! A beárazós topik sajnos nem túl aktív, ezért megkérdezném itt is, hátha tudtok segíteni:
Beárazást szeretnék kérni 2 éves Huawei Mate 10 Pro készülékre (128/6 GB verzióban
BLA-L09 Single SIM, Mocha Brown színben). A készülék független, karc és sérülésmentes állapotú, végig tokban tartott új korától Nillkin üvegfóliával ellátva, minden gyári tartozékával, gyári dobozában. A készülékhez adott szilikontok és a jack átalakító teljesen új, nem voltak használva, a töltő, és a headset használt, de sérülésmentes állapotúak. Megbontva, javítva soha nem volt, minden funkciója hibátlanul működik, első tulajdonostól.Köszönöm szépen!
-remélem így nem tilos.
-
SzalaiG
addikt
Cseréltetett valaki mostanság aksit?
A huawei experience store csinálta, de nem tapasztalok javulást az üzemidőben.
Vajon az új aksi is régi gyártás vagy becsaptak? -
krics
tag
Ennek én is örülnék. De ha én kínai Huawei vezér lennék, vagy döntésközeli pártfunkci, ilyen két éven át tartó alaptalan szívatás után minden erőmmel az új Harmony OS bevezetésén dolgoznék és úgy alávágnék vele az amcsiknak, az Androidnak és a Googlenak, ahogy csak lehet.
-
edward2
addikt
a szokásos politikai manőver lesz:
amikor nem ők vannak hatalmon akkor megy a kritizálás amúgy ők is egyetértenek a döntéssel aztán amikor a választók majd várják miért nem úgy van ahogy akkor majd mutogatnak, hogy de ezt a Trump hozta meg és ők most ártatlanok meg amúgy is épp nincs idejük változtatni rajta blabla.
-
g4mer
senior tag
na beruháztam egy iphone 11-re, elég szokatlan az ios így masszív 7 évnyi android után, viszont azt kell mondjam, elég jó telefon ez a mate 10 pro még mindig. Használtan 100k alatt biztos a legjobb vétel.
-
sonye
senior tag
Hát de jó lenne ha nálam a chrome fagyogatna. Nálam a kamera alakmazás hal meg, amint 4K videót indítok
-
_DiEGO_
őstag
-
MaciPali
csendes tag
Köszi.
Nem gond mert két évesen még mindig nagyon jó aksival van. Nagyon szeretem.
Hátul az egyik kamera van összetörve a másik meg karcos. Így nem tudok vele fényképezni. Szerintem a kulcsok a zsebembe nyomták meg. Előfizetésre veszek másik telefont és mielőtt leveszik a biztosítást meg akarom csináltatni. -
MaciPali
csendes tag
Üdv.
Telekomos biztosítással van a telefonom. Szeretném bejelenteni a hibát. Esetleg ha nem tudják megcsinálni és nincs ilyen készülék már és felajánlanak más készüléket, milyen árban fogják. Mikor megvettem 179 volt de csak 102 volt a fizető mert annyi volt a kedvezmény. Így van a számlán. Az olcsóbb árat nézik és annyiért számolják a másik telefont? -
phoenix64
őstag
Sziasztok. Egy ideje azt tapasztalom chromeal, hogy 1 csomo weblapon nem jeleniti meg a beepitett video tartalmakat. Probaltam volna frissiteni, de nem engedi frissiteni a play aruhaz. Hiaba nyomok ra a frissitesre csak villan egyet es nem.tortenik semmi. Valaki tapasztalt mar ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11