- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinostaRR
tag
A legutolsó frissítés óta, a chrome-om fagyogat és csak akkor tér észhez ha kicsinyítem és újra lapra rakom. Más is találkozott ilyennel, megoldás van?
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
krics
tag
válasz
rasotamas #30993 üzenetére
Xda-s fórumon [link] tárgyaltak erről a dual simesítésről két éve, egyesek azt állítják, hogy egy Funky Huawei nevű fizetős progival megoldható, mások nem hiszik el hogy hibátlanul működne, mivel mindkét sim elméletileg ugyanazzal az imei-vel csatlakozik a térerőre. Mindenesetre ingyenes alternatíva nem létezik. Szerintem nem éri meg a buhera. Kétkártyás teló beszerzése a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
jansky1 #30992 üzenetére
Nem, időm sem volt, most költöztünk külföldre, új munka, stb,
Pedig jó lenne mert megjött a céges sim de telót most nem tudnak adni.
Azt nem tudom hogyha egyszer rebrandelem onnantól úgy jönnek rá ugyanúgy rendszeresen a frissítések mintha dual simes lenne? Az aksim is nagyon ergya mostanában, lehet már új teló kéne de mi a lópikula, ezt nagyon szerettem és a szándékos optimalizálatlanság okozta visszalassításon kívül semmi bajom vele. Asszonynak lecseréltük p30pro-ra mert nagyon akarta és nem volt kedvem vitatkozni. Kérdeztem hogy bármi változott, bármiben jobb? Hát ő nem vett észre semmit.https://tinyurl.com/rasoapro
-
g4mer
senior tag
Nálatok mik a feltételek, ha használt telefont vesztek?
Pár napja bújom a hirdetéseket, hardveraprón, és jófogáson, komoly ami ott megy
Konstans az az érzése van az embernek, hogy átakarják verni, csávó 3 hete vásárolt telefonhoz nem tud számlát/garijegyet biztosítani, és hasonlókvalahogy mindenki elkezd hebegni-habogni vagy eltűnni, mikora erre rákérdez az ember, na meg hogy hol lett véve a telefon
Egy használt készülékért meg nem szívesen csnegetet ki 150-200k-t papírok nélkül.
Sic Parvis Magna
-
Kiskutya
veterán
Jött 182es frissítés ez mi? Már nem számítottam frissítésre!
hmm...
-
Akksi élettartamát/maradék kapacitását mivel tudom ellenőrizni?
Illetve a screen on time-ot sem találtam meg.https://tinyurl.com/rasoapro
-
pityaa23
senior tag
Szasztok!
Van esetleg valakinek eladó új gyári szilikon tokja? Ha nincs mit érdemes venni helyette? Valamint tudnátok ajánlani fóliát vagy üveget amit ajánlott rátenni a kijelzőre?
Köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz
coyotex #30978 üzenetére
Üdv.!
Amennyiben a zenelejátszóra gondoltál, akkor az alábbiak szerint.
Megnyitod a lejátszót -> Minden dal, azon belül dalok. Az egyik zeneszámra hosszan ráböksz, majd a többit jelölöd pipával, alul meg a lejátszási listához adás. Ha erre gondoltál.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
coyotex
tag
Üdv mindenkinek. Műsorszámlistát hogy tudok létrehozni?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Occon adom #30973 üzenetére
Üdv!
Én a [Parallel Space] nevű alkalmazást használom app klónozásra.
Van sok Xiaomi eszközöm amelyek egy része Kínai régiós, egy másik részük pedig Európai régiós szerverre csatlakozik, így szükségem volt egy programra amivel le tudom klónozni a Xiaomi Home app-ot, kipróbáltam annó 2-3 különböző klónozó appot is, ezzel végül működött, azóta ezt használom.
Lehet van ennél jobb is, passz nem tudom, sajnos nem igen találni róla cikket, hogy melyik lenne a megbízható. Ez a Parallel Space 4,5-ön áll értékelésekben, jó kommentek vannak allatta másoknak is működik, szóval én csak ajánlani tudom.
A Huawei beépített applikációja csak nagyon kevés appot enged klónozni, ilyen facebook , meg chat appokat csak sajnos.[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
basaja
senior tag
válasz
Occon adom #30973 üzenetére
Én a Greenify alkalmazás Island részével csináltam klón alkalmazásokat a telefonomra. Más megoldást nem találtam Huawei esetében
EDC: iPhone 15 Pro,Leatherman Wave,Chris Reeve,Giantmouse Ace Riv
-
Occon adom
aktív tag
Üdv!
Nézem és szerettem volna ikeralkalmazást csinálni a Pokemon Goval, 2 accal tudjak játszani, de a telefonnál az iker alkalmazást csak messenger esetén engedi. Van erre program vagy valami, hogy egyszerre 2 ugyanolyan appot tudjak függetlenül futtatni?
Xiami esetén klónozás a neve, tehát 2x megy ugyanazon program de különböző accokkal. -
Decske
senior tag
válasz
yodamester10 #30970 üzenetére
Otp/simple nincs, gyári mail appal mennek a levelek. Gmaps külső forrásból települ, de nem lehet bejelentkezni. Waze-t nem tudom.
Nekem az idei felhozatalból egyedül a Pixel 5 tetszik, már meg is rendeltem. Meguntam, hogy mind a Mate 10 Pro , mind pedig a Mate 9 esetében eltünteti az alkalmazásváltóból az alkalmazásaimat (csak innen, háttérben ilyenkor tovább futnak), illetve a borzalmas memóriakezelést.
Mielőtt megrendeltem a P5-öt körbenéztem, hogy milyen opciók vannak értelmes árban, de szépérzékemet zavarja az aszimmetrikus káva/szenzorsziget, ami a legtöbb sub 300k-s telefonban jellemző. Plusz nagyobb telefon nem kell nekem (nagyobb kijelzőre van tabletem), így inkább kisebbre váltok.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
edward2
addikt
válasz
yodamester10 #30970 üzenetére
Nekem külföldi bankos appom például GMS nélkül nem hajlandó felmenni. De úgy tudom nagyon sok bankos app elég érzékeny erre a hiányra. Nem személyesen tapasztaltam, de forumon sokan megerősítették és én ilyet nem mernék bevállalni.
-
yodamester10
őstag
Töröm a fejem mi legyen az utód és csak halogatok,mert nincs meg az igazi.
Tegnap megnéztem ezt a videót [Az utolsó mohikán? | Huawei Mate40 Pro] és azon gondolkodom erre kellene váltanom egy praktikum kártyával és ha működik az a pár app ami google nélkül is megy akkor átköltözök.Ha már valaki próbálta a HMS-t kérdésem,hogy otp simple fizetés lehetséges-e vagy hogy jönnek meg a yahoo vagy a gmail emailek?Gondolom a waze se megy még. -
g4mer
senior tag
jött egy telekomos frissítés
Sic Parvis Magna
-
Sziasztok!
Most hogy lejárt a garancia, érdekelne a duplasimesítés. Tudtok valamilyen infóval szolgálni?
Sajnos az, hogy pesten lenne valaki aki megcsinálja x birodalmi kreditért sajnos jelenleg nem sokat ér mert kiköltöztem egy időre külföldre és pont ezmiatt lenne rá szükségem. Bár karácsonykor megyünk haza, akkor az is megoldható lenne.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Long1
csendes tag
Sziasztok,
Az FF-ben van két új firmware. 10.0.0.180 és 181
Valaki felrakta már? -
Iomega
addikt
Szerintem is Vodafone-os sim-mel kellene függetlenítened, és remélhetőleg utána már menni fog más szolg. kártyájával is. Legrosszabb esetben, be kell vinni a szolgáltatóhoz, és ott megoldják.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Bilux
veterán
Nem tudom hova írjak ezzel kapcsolatban...
Van egy vodafone függő huawei p9 lite 2017. Hűségidő lejárt tulajdonos lekérte a függetlenítő kódot a szolgáltatótól ami meg is jött emailra imei alapján.
Beleraktam a telekomos kártyám bekérte a kódot ami sajnos valamiért nem jó mert nem volt sikeres a függetlenítés. Eddig 6x próbáltam telenoros kártyával is de sikertelenül. Csak 4 esély maradt így nem próbálkozom tovább. Mi lehet a gond találkozott e valaki ilyen problémával?[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
quint
aktív tag
Nálam még egy darabig marad a szögletes és beleharapás mentes kijelző miatt, de néha nagy önuralom kell hozzá, mert 10 alatt a wifi is iszonyat buta lett (8 és 9 alatt pikk-pakk ráment a 3 közül a legerősebb hálózatra, ha elsétáltam, fel- vagy lementem, észrevétlenül váltott... most meg a sima csatlakozás is 10-15 másodperc, és meg kell nézni, hogy megfelelő térerejűhöz csatlakozott-e, elsétáláskor pedig körömszakadtáig ragaszkodik az egyre szarabbhoz).
Ha váltanék, akkor most valamelyik Xiaomira, kivéve ha a film is fontos, mert akkor almácska, akár már az SE is.
-
Decske
senior tag
Yt Prémium és minden böngészőmben van adblocker, nincs face appom és letiltottam a Google keresőt, így semmi reklám nem jön elő. Azokat az appokat, amiknek meg nem kell net a működésükhöz, de reklámosak letiltottam a netről.
Twitchet nézek még sokat, de ott sem volt még reklámom szinte soha.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
g4mer
senior tag
válasz
Decske #30954 üzenetére
úgy olvastam, hogy a 14es iOS-ben nagyon rááltak ezekre a dolgokra [link]
Gondolom ott is van reklám rendesen, de az utóbbi pár hónapban brutális mennyiségű reklám van a telómon, van, hogy kb nem is tudok elolvasni egy cikket normálisan, mert 2 reklám ugrik be egyszerre
Értem én a reklámok fonotsságát, mert semmi sincs ingyen, de már úgy érzem, hogy túllőttek vele jócskán..
Sic Parvis Magna
-
Decske
senior tag
Nehogy azt hidd, hogy almán más lesz a helyzet a reklámokkal. Ha ugyanazokat a szolgáltatásokat használod mindkét platformon, ugyan úgy szembefognak jönni a reklámok.
Ugyan úgy figyel egy iPhone is, mint egy droidos teló.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
g4mer
senior tag
válasz
fejesg2 #30950 üzenetére
Köszi a tanácsot!
5g nem igazán érdekel, havi 10ezret nem fizetek korlátlan netért, a havi 2gb-mat se használom el soha
+ hogy mennyire lesz kiforrott az 5g nem tudom, városon belül elhiszem, de úgy tudom, hogy jóval sűrűbben kell kiépíteni az adótornyokat hozzá.
+ telefonon értelmét se látom nagyon olyan gyors netnek, 4g bőven elég nekem, azt is igazából 1-2 éve engedélyeztem a telefonomon, mert jobban merítette, mint a 3g
Sic Parvis Magna
-
fejesg2
senior tag
-
g4mer
senior tag
Én úgy vagyok vele, hogy vagy egy iphone 12/ mini, ha már jobb áron lesz, vagy egy 11 pro.
Legrosszabb esetben egy pixel4a/s20Viszont:
Elegem van már kb az androidból, az állandó reklámok miatt + kicsit unom hogy mindent elemez a google, leírod egy üzenetben hogy matracot akarsz venni pl, következő reklámok matracokról fognak szólniSőt volt rá példa, hogy elég beszélni róla
Sic Parvis Magna
-
sonye
senior tag
Hát lassan ennek az lesz a vége, hogy a drónom mellé lesz állandó kijelző.
Csak nem tudom mire érdemes váltani...
P30? Megint megölik...?
Samsung note 10+? Nagyon jó, hogy a ceruzával lehet exponálni is. Nálam 10 pontos tudás! Cserébe 250ezer...Xiaomi Mi 10? Megint csak félek a kamerától -
sonye
senior tag
Egy kis érdekesség:
Mate 10 vs Xiaomi Redmi 8 pro - 180ezer vs 80ezer
Fotóban este szépen elveri a sziamiaó a mátét. Ennyire eljárt a telefon felett az idő? Vagy ennyire lebutították?
Sajnos arra kényszerítik az embert, hogy cseréljen. 2 éves telefon, és így elcsesszék... -
mirci18
addikt
A mai nappal lépek a csoportból.
Jó volt itt lenni jó volt a közösség.
A telefont megkapta a feleségem. Az új egy P30 Pro 8/256 lett.
Még nem HMS szerencsére.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
edward2
addikt
Pár napja cseréltettem akkut a Hilltopban lévő Huawei service centerben.
Pár óra alatt készen voltak és azóta az akku jelentősen kevésbé merül. Főleg standbyban észrevehető, hogy eddig szakadékként zuhant a töltöttség most eléggé laposan halad. 12ezret szerintem megért így 2+ év után.
-
golan7
tag
válasz
Exelsior24 #30924 üzenetére
A böngészőt asztali módba kell kapcsolni!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, flip tokot keresnék aminek van egy kis mágnese csat az elején.
Tudtok ajánlani?Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
pityu8
tag
válasz
Exelsior24 #30924 üzenetére
Firefoxban nekem sem megy a letöltés, Edgében igen. Meg nem raktam fel, nem tudom működik-e.
-
sonye
senior tag
válasz
keselyü57 #30921 üzenetére
Helló Mindenki!
Valakinek van kamera alkalmazás hibája?
Ötlet valakinek?
Fotózni tudok, de videózás az kifagy állandóan. Ha visszaállítom alapértelmezett beállításokra, akkor mondjuk 2 alkalommal jó, majd egy újraindítás után újra kifagy.Nem látom értelmét teljes gyári resetnek.
A telefon gari a héten járt le.Minden működik rendesen csak videót rögzíteni nem lehet.
Már telefoncsere is szóba jött, de huaweinek kampec. hiába a jó kis p30pro, ha megint nem lesz frissítés.
A Sziamiaú meg nekem olyan hiányos szoftver érzetet kelt.
Pedig sebességben jó.
Samu note 10+ ami még jó lehet, de 300-at nem adok.
De azért pofátlanság amit a hüvely művel. Szépen lassan csak kinyírta a kamerát szoftveresen.
Holott csúcs volt még 2 éve. Azóta se történt nagy változás, csak tele rakták mindenféle kamerákkal, de érdemi dolog nem történt.[ Szerkesztve ]
-
golan7
tag
A P40pro topikban találtam: "Akiket érdekelne, azoknak itt van egy 10.1-en is működő hívásrögzítő. Régit előtte törölni, újat telepíteni. Terjesszétek a többi Huawei teló topikjában is."
-
krics
tag
Hogy pörög a topik
. Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy elérhető lett a telóhoz a gugli féle tárcsázó app [link] . Ezt ma vettem észre, már egy ideje lehet, hogy így van. Fél éve, mikor korábban próbáltam, akkor még csak az üzenetküldés [link] volt kompatibilissá téve a playstoreban.
Ja igen, 10-es droid van telepítve nálam a legújabb 159-es builddel. Régebbi androidon nem tom működik-e.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz
blt.62 #30911 üzenetére
LG G4 után VR szemüvegben nem volt meggyőző a képe a Mate10 pro-nak..........G4 verte felbontásban és "képminőségben"...ppi-ben....és bizony pár cm-ről igencsak észrevettem a telóváltáskor.
LG G4: 2560×1440....534 ppi
Mate 10 pro: 1080 x 2160....402 ppi[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
blt.62
őstag
Szio.
Hány colos a mate 10 pro?MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Sziasztok! A vr boxba belefér a mate 10 pro?
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Occon adom #30900 üzenetére
Én "lekopogom" nekem ilyen gond még szerencsére nem jött elő, bár én nem is fényképezek valami sokat a telefon kamerájával. Másoktól viszont már láttam ilyen képeket linkelni, szóval nem te vagy az egyedüli akinél ez előfordul, meg látom előttem is van aki írta, hogy neki is előfordult már ilyen. Tekintve, hogy csak ritkán fordul elő valami szoftveres hiba van a dolog mögött, semmiképpen sem fizikai hardveres, mert akkor az össze fotó rossz lenne, vagy nagyon nagy részük. Azt, hogy pontosan mi okozza, az sajnos passz, lehet az android rendszerben is hiba, vagy a Huawei kamera szoftverében valahol, én leginkább erre tippelnék.
[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Dictator^
veterán
válasz
Nálam is néha előjön. Nagyon ritkán, de mondjuk 200 képből 1 ilyen
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
SkiDev
őstag
válasz
Nekem is csinálta egyszer. Azóta semmi, minden tökéletes.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
kp78
addikt
válasz
Ez elég rosszul néz ki.
Ha még garis, akkor mielőbb szerviz.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest