- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabcsab
csendes tag
válasz
SzalaiG #31943 üzenetére
Ma cseréltettem az enyémbe szintén a Huawei klinikán a Qadra irodaházban [link] !
Már hatodik évében jár a készülék, úgy döntöttem megérdemli!
Elmondásuk szerint gyári akkumulátort raknak bele,
remélhetőleg így is van!
Ellenben nem kértek érte keveset, csekély 19.900-at, csak ezt nem tudtam előre!
Először a Jókai téri szervizbe szerettem volna vinni, ott mondták előre, hogy 14 ezer lesz, de lehetetlen volt kocsival megközelíteni,
így elmentem a Váci útra, egy óra alatt kész lett! -
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
SzalaiG #24337 üzenetére
Sajnos nem lehet úgy beállítani hogy napi szinten ne dobálja fel a frissítés ablakot. Teljesen megvagyok elégedve a 8-as rendszerrel.Szemét dolognak tartom hogy tavaj december 16 óta nekem is a képembe tolja nap mint nap pedig letiltottam a frissítést.Mindenki a biztonságot emlegeti azért kell frissíteni.Én nem használom semmilyen pénnzzel kapcsolatos dologra.Nem vásárolok nem utalgatok semmit telefonon és nem is fogok ez a biztonság és nem a rendszer frissítés.
-
eurolac
senior tag
válasz
SzalaiG #24024 üzenetére
Szia!
Igazad van az Oreoval a legstabilabb a rendszer véleményem szerint is! Én nem tudtam tiltani sajnos, szerintem erőszakosan rákényszerítenek a frissítésre. Nekem mindennap dobálta az ablakot pedig minden frissítési lehetőséget tiltottam neki. Itt olvastam, h annak ellenére h letiltották az éjszakai frissítést, pár embernek lefrissítette éjszaka. Nem akartam úgy ébredni, h állítgatni kell e telót, így frissítettem amikor ráértem. Vannak bugok benne, de együtt lehet vele élni. Várom a javítást, szerintem a 9.1 már jó lesz. Ha bírod mindennap nyomkodni, hogy ne frissítsen, szerintem várd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest