- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyotex
tag
Üdv mindenkinek. Nekem egy BLA-L29 modell van. Jelenleg nincs benne Sim kàrtya. Vàrhatom igy a HarmonyOs-t? Fel fogja dobni a frissìtèst(ha lesz egyàltalàn), vagy kell bele a sim.
-
spileraaa
senior tag
válasz
majdnemkocka #31596 üzenetére
mate 10 pro-ra van valami bevált fólia kinabol?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
majdnemkocka
tag
válasz
majdnemkocka #31567 üzenetére
Végül szembejött a keresés közben egy kiváló állapotú P30 Pro (és egy kis évvégi prémium...), úgyhogy váltottam, de a Mate 10 Pro-tól nem akaródzik megválni, olyan szép... (Mocha Brown, nyilván).
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
spileraaa
senior tag
Mate 10 pro vagy a P20 pro jobb csak netezésre és telefonalasra ( kamera nem fontos)
az aku idő ami fontos meg (apámnak vennék valami strapabíróbb telefont és az előző mate 10 pro nagyon bevált nekem viszont alig kapható olyan ami megérné P20 pro-ban viszont láttam 1-2 ami jobb állapotban van itt hardverapron)Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
grafnet
veterán
Srácok,
Olyan van az EMUI-ban, hogy Biztonságos mappa vagy második asztal?
Az lenne a lényeg, hogy ne 3. fél általi klónozás legyen, mert az nem működik.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
_DiEGO_
őstag
Akció: 79 Ft a Nova Launcher Prime a Play Áruházban [link]
-
-
kp78
addikt
válasz
_DiEGO_ #31579 üzenetére
Nekem is megjött, de ahogy néztem nem igazán valós kedvezmények, inkább amolyan "magyaros blackfriday-es".
Vagy Te találtál vmit, ami ebben a shopban ezekkel a kedvezményekkel annyival kedvezőbb áron van, mint máshol?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
GEIL
addikt
válasz
arktos #31573 üzenetére
Fogtam, próbáltam....A52 az műanyag teló, középkategória...hiába a Ram...a fő chip csak közepeske.....kijelzőbe épitett ujjlenyomatolvasó gagyi...lassú és sokat hibázik......Flagshipet nem cserélek középkategóriára....csak olyanra ami tényleg mindenben előrelépés.....autóban,. TV-ben, konzolban és telóban nincs pardon......de az ár se mindegy...ez egyértelmű.
Megvárom még az újabb androidot rá tavasszal....aztán majd kiderül.
Esetleg egy P30 pro-ra átmennék "átmenetileg", ha ez gatyán volna.Amit nézegettem...Xiaomi mi11 ultra....hát az sem győzött meg 100%-ban....
Legrosszabb esetben Samsungra kell átnyargalnom...de akkor S21...minimum
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
arktos
tag
válasz
kelly7 #31572 üzenetére
Szia,
Én egy A52s 5G-re cseréltem, minimálisan magasabb csak.
Ami nekem hiányzik a Máté után:
- infra (Mate 10 Pro mellett elfelejtettem a távirányítókat)
- üveg hátlap (bár tokban tartom, de ha a Mate 10 Prot elővettem, nagyon szép volt)
- ujjlenyomatolvasó a technológiából adódóan lassabban ismer fel/old felMinden másban lényegében hozza nekem a Mate 10 Pro szintjét, vagy jobb: rendszersebesség, Wifi, üzemidő, stb.
Kamerához nem értek, nem vagyok vájtszemű, de nincs vele problémám.Mate 10 Prom még várja, hogy elvigyem egy akksi cserére, aztán meglátom mi lesz a sorsa (tartalék telefon, eladás).
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Lassan gondolkodom a telefon cseréjén, amit egyébként kb 3 éve nagy meg elégedéssel használok. Ha esetleg valaki cserélt már meg oszthatná, hogy mire érdemes, ami kb ugyan ilyen tudású, méretű.
Köszönöm -
ystuc
tag
válasz
Hali!
Enyém több, mint 3 és fél éves, 2 SIM-es. Abszolút jól működik, akku egyszer volt cserélve és lassan nem ártana újra, de én nyüstölöm is rendesen. Az egyetlen "hiba", amit én észrevettem, a következő:
Nekem a SIM1 egy Voda kártya, ezt használom telefonálásra. A SIM2 egy Telenoros netes kártya, ezt csak netezésre használom. Amennyiben telefonon beszélek, addig csak A Voda kártyának a netforgalmát tudja használni, és számomra az is elég lassú. Ha VOLte hálózaton vagyok, kicsit gyorsabb, de anélkül még egy messengeren elküldött kép is tud nehézséget okozni. Ezt leszámítva nem tudok rosszat mondani.Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Dicker
őstag
Én megjelenés óta kínzom, azaz 4 éve. Eredeti az akkumulátor, de szintén csak 1 sim. Sajnos akkor nem volt még dual. (jövőre azért kicserélem akció vége előtt az akksit) Ami gondot láttam az is az utóbbi évben, a google play néha próbálkozik szórakozni. De sokadjára megy a manuális frissítés is, mert néha nem jeleníti meg a gombot, hogy alkalmazás frissítése, és csak pörög.
Ilyenkor párszor be kell zárni, hogy jó legyen. Ezenkívül a kamera gyengült, de ez mindenkinek szerintem..
Maga a telefon rendben van. Kijelző hibátlan, mikrofon, hangszóró szintén. USB-C csatlakozót, azért két évente ki kell dzsuvázni, de egyébként jó, csak ha telítődik lötyög benne a kábel, vagy könnyen kicsúszik. -
Bubaaa
aktív tag
válasz
Nekem dual simes,3 éve nyüstölöm,és semmi baj nincs vele. Az akksija sem volt még cserélve,de bőven kibír egy napot. Van hogy kettőt is.
-
fejesg2
senior tag
válasz
Nekem is egy simes van, 3 és fél éves de még az első akksi ketyeg benne, az egy nap bőven megvan még. És nekem is csak annyi "bajom" van vele, hogy jól jönne a két simes verzió. Talán lehetne dual simre "felszoftverezni" de nem egyszerű történet.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
majdnemkocka
tag
Hello,
A dual simes kivitelnek van valami ismert baja? Az van, hogy az enyém egysimes, több, mint 3 év után sincs vele semmi bajom (jó, két akkucsere már volt, de garisan), ÁMDE betojt a céges telóm (ami igazából az én régi LG G4-em) és amúgy is utálok két telefont hurcolni, úgyhogy gondoltam, átváltok egy kétsimesre. Van értelme?
(Nincs igazán olyan új telefon, amire igazán rákívántam volna, meg keret se nagyon van újra; a cég csak valami telefonálásra is használhatatlan Lenovo-t adna.)A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
wwhy
veterán
válasz
grafnet #31564 üzenetére
Valószínűleg nem. Aliról rendeltem kb. 5 kábelt, különböző hosszúságúakat, és amelyik nem volt lila, mindegy, h hány A volt írva a hirdetésben, nem tudta az SC-t. Volt egy noname lila is, ami szintén sima/színes kábel volt, viszont az összes lila, brandelt töltő+kábel tudta/tudja 3 év után is az SC-t.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Kiskutya
veterán
Nakem is előjött a hang hiba... Van már rá valami megoldá? Kicsit unom mindig ujrainditani. Az utóbbi héten többet volt ujrainditva mint az elmúlt 1 évben.
hmm...
-
nmkopasz
csendes tag
válasz
Sterilzona #31556 üzenetére
Elméletileg a messenger kavar. A beállításokban az alkalmazásoknál le kell állítani, ez javítja elméletileg.
HonorM5p-HuaweiM10p-XiaomiA1-LgG3-HuaweiY3
-
nmkopasz
csendes tag
válasz
Sterilzona #31553 üzenetére
Nálam ez történik, valamint a média lejátszás is halk. Újraindítás után 1 darabig jó.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Sterilzona #31553 üzenetére
Nekem csak es kizarolag akkor fordult elo ilyen,amikor megmostam,gondolom beazott.Kiszaradt,helyrejott.Tietek inkabb szoftveres szerintem
-
Sterilzona
senior tag
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Fura módon megjavult a volTE funkció.....nálam eddig gond volt hogy szakadozva hallottak vagy egyáltalán semmit......de a legtöbbször ha engem hívtak, nákam ki se csengett, csak 30 mp-re rá kaptam egy sms-t hogy "nem fogadott" hívásom volt ettől és ettől...
Most lekopogom, de minden oké és úgy működik ahogyan kell.
Feleségem P30 lite-ja és fiam P20 lite-ja is szépen nyomja a volTE-t és magunk között is jól működik...villámgyorsan kapcsol és hallhatóan tisztább a vonal...stb.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ystuc
tag
3 és fél éve van meg a telefonom, azt hiszem ismerem minden részét. Most viszont van egy dolog, ami kifogott rajtam, segítségre lenne szükségem. Eddig egy Huawei Band 4 Proval használtam összekötve, a napokban azonban beújítottam egy Huawei Watch GT2 Pro verziót. A kérdésem az, hogy ha bejövő hívásom van, BT kapcsolattal, az alap csengőhang szól, nem a jól megszokott, 10 éves csengőhangom. Ezen lehet változtatni valahogy?
Előre is köszi a segítséget.Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
nmkopasz
csendes tag
Sziasztok! A telfon újabban a csengőhang hangerejét saját maga lehalkítja, alig hallhatóra. Felerősíteni nem tudom. Újraindítás vagy ki be kapcsolás után vissza áll az eredeti hangerő, de csak ideig óráig. Esetleg valaki találkozott ilyennel,van rá megoldása? Köszi előre is! (Gyári visszát még nem csináltam, ez ügyben.)
-
_DiEGO_
őstag
válasz
fejesg2 #31545 üzenetére
Imádom, szuper kis teló. Akksi is eredeti és még mindig bírja, igaz oda is figyelek a töltésre...
10-15% között töltöm és 95-98% környékén leveszem töltőről (csakis gyorstöltést használok). 2 hetente kikapcs sacc 2 percre majd újra szolgálatba állítom. Általában 2 napot, van mikor közel hármat is kibír még. -
fejesg2
senior tag
válasz
_DiEGO_ #31543 üzenetére
Vajon miért vette most elő ismét a Huawei ezeket a "régebbi" modelljeit frissítésre? Amit amúgy nem bánok, mert amíg a 10pro-m nem leheli ki a lelkét tutira nem fogom lecserélni. Mindent tud, ami nekem fontos, az infrát imádom benne. Kb mindent (klímát is) a telefonnal irányítok itthon.
-
_DiEGO_
őstag
Mutatjuk melyik Huawei mobilra jön az Android 11 és az EMUI 12
A Huawei közzétett egy listát melyen azokat a mobiljaikat lathatjuk amik jövőre megkapják az Android 11 és EMUI 12 szoftverfrissítést. [link]
Huawei Mate 40 Pro
Huawei P40 Pro+
Huawei P40 Pro
Huawei P40
Huawei Mate Xs
Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30
Huawei P30 Pro
Huawei P30
Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 RS
Huawei Mate 20 X 5G
Huawei Mate 20 X
Huawei Mate 20
Huawei P20 Pro
Huawei P20
Huawei Mate 10 Porsche Design
Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 -
gulupeti
senior tag
válasz
Dicker #31539 üzenetére
2 éve használtam ezt a háztól-házig szolgáltatást, a telón az usb c aljzat rakoncátlankodott, telefonon rendeltem meg emlékeim szerint, pénteken vitték el talán a telefont és következő hét kedden már vissza is kaptam, javítva. Irtó gyors volt az egész. Én akkor biztonsági mentést készítettem, gyári állapotra állítottam és úgy küldtem be. A többi kérdésedre sajnos nem tudok hitelt érdemlően válaszolni, de a megadott telefonszámon bizonyára útba igazítanak.
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Nekem is szükséges lenne az aksi csere. 2 éves telefon, nem volt töltőn felejtve, nagyobb részben sima töltés volt, nem supercharge, mégis eléggé nagyot esett az aksi teljesítmény.
De lehet mégis cserés lesz, ha lesz vmi jó black friday akció. Nagyon hiányzik a dualsim, mióta kaptam céges telefont is. -
Dicker
őstag
válasz
gulupeti #31538 üzenetére
Ha így lesz én is kicseréltetem.
Akkucserére telefonon kell leadni nekik az igényt? Vagy aki csinálta már e-mail is mehet?
Mindenképp kellene hozzá számla/gari levél? Vagy ha már lejárt a szavatosság, akkor mindegy? (csak mert szerintem kidobtam mivel rég lejárt)
Ilyenkor is kell az összes kellék a dobozba? A szétmállott töltő vezeték is?
Időben egyébként mennyi? Kötelező formázni/vagy ott formázzák? Esetleg maradhatnak adatok, valami szervizmódban? -
gulupeti
senior tag
Most akkor mégis lesz a szeretett telefonunkra Android 11?
Abban a hitben voltam, hogy nem kapunk már rá új főverziót...
Ebbe a cikkbe futottam bele az imént: A végén írják a Mate 10-et.
Aztán kicsit nyomoztam a neten, mai frissítésű cikk: Itt csak EMUI 12-t írnak a Mate 10 sorozathoz. Hogy mindez android alapon vagy Harmony OS alapon történik az nagyon nem mindegy.Más:
Épp a napokban olvastam, hogy kedvezményes akkucserére van lehetőség, ingyenes háztól-házig szolgáltatással, 7490 Ft-ért, 2 év szavatossággal, 2022. január 31-ig. Bár különösebb gond nincs még a telóm akkujával, a határidő vége előtt lehet megejtem ezt. Ha valóban megkapjuk az android 11-et, új akkuval 2 évet még lehozok vele.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz
fejesg2 #31534 üzenetére
jah...tegnap szóltam a Huaweinek hogy valamit intézzenek mert ez így egy sapka x@r.
- Remélem kamerát helyretették mint anno a 8.0 időszakban volt.
- Remélem kapcsolható lesz menüből nekem is a volTE újra.Mást nem várok.....teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
fejesg2
senior tag
Jött ismét egy frissítés, 10.0.0.7-es verzió. Nektek is megjött? Biztonsági szinten nem lett újabb, akkor csak a rendszer kapott kis csiszolást?
-
GEIL
addikt
válasz
pbando #31532 üzenetére
Frissítés előtt nekem is ott volt mint neked..és mindig OFF-ra téve használtam a telót.
Most erőszakosan eltűntették és always ON-on van....nincs menüben hogy kikapcsolható lenne......csak HD hívás on/off...de az semmit nem csinál.Szolgáltatóval beszéltem....nem kapcsolható ki központilag....szerintük vegyem fel a kapcsolatot a telóm gyártójával és kérjek menthető beállításokat
-
GEIL
addikt
válasz
Bubaaa #31530 üzenetére
Nálam ki be kapcsolgat sajnos és hibás....előbb beszéltem Telenor ügyfélszolgálattal.
A kiscsaj nem volt képben....azt se értette szerintem amit mondtam.....annyit tudott kinyögni végszónak hogy keressem bizalommal a Huawei ügyfélszolgálatát vagy frissítsem a legfrissebb elérhető verzióra a készülékemet.
Nem értette meg hogy az elérhető legfrisebb van fent a telón mindenből....
Központilag nem tudja hogy van e mód rá kikapcsolni adott telószámon......szerintem van rá mód.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
-
GEIL
addikt
válasz
Bubaaa #31527 üzenetére
azt honnan tudom meg hogy mit telepitett fel ?
neked vmelyik almenüben van volTE ki/be kapcsolási lehetőség ?
(nálad sim kártyánként kéne állíthatónak lennie.)[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz
Bubaaa #31526 üzenetére
neked dual simes....
-
GEIL
addikt
4G/3G/2G re téve egyből beugrik a volTE.....hibásan működik....eltűnik, beugrik ..stb....csak bosszant és meríti a telót.
-
GEIL
addikt
-
GEIL
addikt
válasz
Bubaaa #31521 üzenetére
Sziasztok !
Nekem is megjött....de mellete erőszakosan bekapcsolta az általam már kikapcsolt és nem használt volTE funkciót......a menüben már nincs volTE kapcsoló...hanem helyette egy "virtuális HD hívás" gomb jelent meg, aminek ki/be kapcsolgatása nincs befolyással a volTE funkcióra.......
gondjaim ezzel:
- kb 30 mp-enként eltűnik, majd megjelenik újra a volTE jel....idegesít....
- ha hívnak, akkor nem csengek ki, csak egy sms-t kapok később
- hívás közben szakadozva hallanakLehet hogy másnak jó ez a volTE...de én csak szívtam és szívok vele most is.
Telenoros 1 simes mokka barna Mate10pro....minden a lehető legfrissebb rajta.
hogy lehet kikapcsolni ezt a volTE dolgot ?
[ Szerkesztve ]
-
keselyü57
tag
Nekem is ma jött meg a júliusi biztonsági frissítés. Egy hónapja is jött egy frissítés, akkor kaptam meg az alkalmazásokat. Szintén töröltem.
-
Bubaaa
aktív tag
Na,megjött nekem is a júliusi biztonsági frissítés. És mellé vagy 6-7 alkalmazás. Nem győztem törölgetni őket.
-
Vovi1
aktív tag
Érdelődöm, van-e valakinek eredeti M10 pro flipes tokja? Az is elég, ha valaki tudja hol tudnám megvenni itthon, pl márkaszervíz? Rendeltem, jó messziről, de persze M10-es tokot küldtek, drágán.
A nejem használja, a napokban lesz 4 éves, karcmentes, gyors, csak a kameráját ne rontották volna el! A nyáron cseréltettem akkut, kb 50-60 %-os lehetett, de nem akartam kockáztatni. (minden adat megmaradt, nem is mentettem) 2-3 havonta kikapcsolom 1-2 percre és ennyi.[ Szerkesztve ]
-
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Bubaaa #31514 üzenetére
Azért érdeklődtem, mert nekem is 2 SIM-es van, és állandó mobilnet mellett, viszonylag alacsony fényerővel, ritkán van meg 4 óra képernyő-idő. Régebben 2 napot simán bírt, azóta kicsit többet nyomogatom, de nekem is már 3 éves lesz. Azon filózom, cseréltetek benne akksit, lassan itt az ideje...
Egyébként a fenti paraméterek mellett most 1 óra 33 perc a kijelző ideje, 1 nap 14 órát ment a készülék és még 28%-t ír (tegnap óta a helymeghatározás is fut, ez általában ki van kapcsolva).
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
sonye
senior tag
válasz
_DiEGO_ #31506 üzenetére
jó lenne ha újra pro kamera lenne, de nem hinném.
sőt én félek tőle, hogy a google programoknak is pápá lesz.
A napokban múlt 3 éves a telefonom, de még mindig nem találtam méltó utódot.
Remélem eljön mikor nagyobb akku és luk nélküli készülékek jönnek végre.[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
Már a 2017-es Huawei csúcsmobilra is van HarmonyOS frissítés
A Huawei elképesztő lendülettel fogott bele a HarmonyOS terjesztésébe, és már az elért eszközök tekintetéből is újabb rekordot ünnepelhet.
A vállalat már a HarmonyOS 2 rajtját követően bejelentette, hogy lesz frissítés még a Huawei P10 számára is. Ez egy olyan okostelefon, ami 2017 februárjában mutatkozott be, szóval több mint 4,5 évvel ezelőtt lépett a színre. Ilyen távú szoftvertámogatás az Android égisze alatt teljesen példa nélküli.
Még a Google referencia készülékei sem kaptak főverziós frissítést négy évnél idősebb korukban. (Csak halkan jegyezzük meg, hogy az Apple-nél ez egyébként teljesen szokványos.)Csak néhány hónap telt el a HarmonyOS indulása óta, de már arról számolhatunk be, hogy meg is érkezett a Huawei P10 számára az új generációs operációs rendszer. Sajnos azt még nem lehet tudni, hogy a modern környezet miként mozog majd a több éves hardveres alapokon, de bízunk abban, hogy a vállalat szakemberei tudják, mit csinálnak, és nem vállalták túl magukat. [link]
De jó lenne tudni, hogy a kamerarendszer visszakapja az eredeti minőségi Pro képességeit ?!
Ha majd valaki többet tud , ne fogja magát vissza, szeretettel várunk minden jó hírt ![ Szerkesztve ]
-
krics
tag
sziasztok, csak masodik telokent hasznaltam mostanaban a telot, sajnos a minap megadta magat, az aksira gyanakszom. Tolton volt es kb 40%-on jart, amikor utoljara lattam, rajtahagytam a tolton, hadd toltse fel teljesen, de mikor kis ido mulva megint raneztem a telora, ki volt kapcsolva, azota sem tudom bekapcsolni. Hiaba nyomkodom a power gombot, vagy a hangero le plusz power gombot, nem tortenik semmi. Mikor usb-n keresztul laptopra kotom vagy leveszem, akkor a laptop a szokasos usb jelzohangot adja, hogy egy eszkoz be lett dugva illetve el lett tavolitva, de mas semmi es a Hisuite sem ismeri fel, azt irja nincs csatlakoztatva semmi... Sajna a garancia mar reg lejart. Mit lehet ezzel kezdeni? Aksi csere valami szervizben?
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
maci25 #31502 üzenetére
Nem használok tokot. 3éves a készülék,a gyári fóliát múlthéten szedtem le,mert valami folt lett rajta,és ahogy nedves törlőkendővel próbáltam letakarítani egyre nagyobb lett. Gondoltam tetetek rá fóliát,ha az is kibír 2évet,utána már úgyis telefoncsere lesz.
Kérdés az volt,hogy ilyen régi készülékre kapok e még valahol. Ekkor ajánlották a MM-ost,hogy ott méretre vágják. -
maci25
aktív tag
válasz
Bubaaa #31501 üzenetére
Nem értem miért költitek a pénzt fóliára. Csunya, zavaró, vagy megvédi egy esésnél vagy nem,drága(lassan 4 éves lesz a teló és ha évente csere a védő fólia akkor 7*4 az 28k. 30-35 től meg lehet kapni az aprón.
Ez nem egy szifon vagy egy szappantartó, hogy ha erősen ránézel már betörik a kijelző.
Ja még mindig a gyári szilikon tokban van. -
Bubaaa
aktív tag
Feltetettem a MM-ban a fóliát pénteken délután. Nem ér ki a széléig,így mivel gesztusvezérlést használok nagyon zavaró. Ráadásul az egyik szélen elég csúnya,egy jó két centis részen. Szombat délelött visszamentem reklamálni,hogy 7k-ért azért nem így kéne kinéznie. Közölték biztos aláment valami. Mondtam hogy az elkészülés után 3 órát nem használtam,utána kb 1 órát,majd egész éjjel le volt téve. Ezzel ők nem tudnak mit kezdeni. Garancia nincs,ezzel elhajtottak a f@szba.
Ma reggel jött az email,hogy értékeljem a szolgáltatást.
Értékeltem!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Corel Draw topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest