- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz Occon adom #30299 üzenetére
Haverom független telenornal vásároltra is most jött meg. Nekem telekomos független de még semmi.
hmm...
-
Domb!
tag
Módosítások listája:
[kép] -
Domb!
tag
Megjött az Android 10.
-
Occon adom
aktív tag
Megjött Mehmed aksija, bár nagyon hasonlít a telefonéra, de mégse ugyanolyan, pedig 2018-s gyártású, az eredetin is de sikerült belekönyörögni. [link] a videón azt nem értettem az alját minek bontsa meg 4.19mp-l , szedi szét a Wifi, GPS kábelt, mikor van az aksinak elég helye fémtokban. Aksi mellett van hely benyúlni és lassan a ragasztó elengedi, majd a helyére mehet is az új.A többi meg gyerekjáték 6 csavart visszatenni, majd a hátsó fedelét melegiteni, hogy aránylag a vízállóság megmaradjon., A legrosszabb rész megkezdeni a hátlapot melegitve de a kinai telefon szerelékkel, amit egy időben küldtek minden mellé szép vékony csavarhuzóval alá lehetett nyúlni, majd melegités és már adta is meg magát lassacskán
-
coyotex
tag
Hello mindenkinek. Melyik android auto apk ami a legmegfelelőbb a telóra? Ami most van nekem rajta valamiért nem mindig jó a waze-nak. Ja a legújabb 9.1 van rajta.
-
snake1977
őstag
válasz golyós #30284 üzenetére
Nincs mit, majd írd meg mit mondtak gyári vagy utángyártott az akku?
Én megvárom a 10-es droidot, ha nem lesz tőle jobb a kamera, akkor elképzelhető hogy a 8-as droidot én is vissza varázsoltatom rá....BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Gerybut
tag
Biztos amatőr kérdés, de miből látom, hogy kártyafüggetlen a telefon. Ugy vetttem a telekomnál, de biztosra akarok menni,mielott ott hagyom őket.
Rendszer-telefon nevjegye valahol valami kód stb biztos mutatja?!Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Fsan66
friss újonc
Sziasztok,
Nekem júliusban lesz 2 éves a telefon, az utóbbi időben eléggé gyengült az aksi. Egy Thököly úti boltban cseréltettem pénteken (12e HUF). Szombaton derült ki, hogy a GPS egyáltalán nem megy. Amikor kedden visszavittem, mondta a szervizes kolléga, hogy eddig két mate 10 aksit cseréltek, mindkettőnél pár nap múlva elindult. Nekem az a-gps többszöri törlése után javult meg. -
golyós
addikt
válasz snake1977 #30283 üzenetére
Köszi!
Hívom őket mert nekem már gyatra az aksim. Az Allee itt van a szomszédban, pont ott voltam amikor megláttam a boltot, de nem kerestem még a lehetőséget.
ennyiért korrekt .
Rögtön meg is kérdezem, hogy android 8at nem tudnak visszavarázsolni rá ?)Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
snake1977
őstag
válasz golyós #30282 üzenetére
Én a Huawei klinikához vinném, kb. 45 perc alatt 13.9k-ért cserélik az akkut [link], a google értékeléseik alapján nekem szimpatikus a cég. A rólunk menüpont alatt elmondják hogy ellenőrzött hazai forrásból származó alkatrészeket használnak, bár nem írják hogy gyári vagy utángyártott, én gyárira tippelnék mivel a székesfehérvári huawei szervíz is tizenpárezret mondott a gyári akku cseréjére, de egy telefon hívást mindenképp megér megkérdezni.
[ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
golyós
addikt
válasz Occon adom #30271 üzenetére
Allee-ban Utángyártott aksi beszerelve 17ezer, gyári 20ezer. Vízállóságnak annyi, megkérdeztem. Az egész 50 perc alatt megvan.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
deka10
senior tag
2018 januárban vásárolt, legtöbbször gyári töltővel töltve, minden nap, egész éjszaka. A kapacitás terén nincs problémám, 1 hónapja volt egy kis párásodás a kijelző mögött, fizikai munka közben a zsebemben volt nem is foglalkoztam vele igazán. Most a szétszerelős videót nézve leszedtem a tokot, hogy mennyire macerás leszedni a hátlapot, hát akkor láttam, hogy középen van 1 mm-es rés, kicsit olyan kinézete van mint az LG g flex-nek. [kép]
Hónap végén viszem a szerviz központba.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Bazsi84
aktív tag
válasz Occon adom #30276 üzenetére
Kinai lesz...hat a Huawei mint kinai marka szted hol mashol gyartana akksit??? 😂
-
Occon adom
aktív tag
[link] én evvel a tehénfejővel töltöm, azaz egyik porton van a telefon, másikba MicroUSB kábelt teszek és az összes más telót, fülhallgatót,... bármit azon töltök akár egyszerre, de nem púposodik az aksi.. 2 év után a gyorsabb merülésen kívül bajom nincs vele, de jön a
Mehmed aksija, remélem Kínai lesz az manapság a vagy eredeti vagy sem, de jó faszitól rendeltem, nincs rá panasz, vagy visszafizeti, ha xart küld. És kussolok. -
Gerybut
tag
-
kp78
addikt
válasz deka10 #30273 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy akiknek púposodni kezdett az akksi, ők milyen töltővel (gyárival, vagy egyébbel, gyorstöltést kihasználva), milyen gyakran (naponta sokszor keveset, vagy este feltesz reggel levesz módszerrel) töltötték a telefont?
A telefon mennyi idős korában jelentkezett ez a púposodás?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
deka10
senior tag
válasz Occon adom #30267 üzenetére
Nekem is elkezdett púposodni az akksim, üzemidőben nem vettem észre nagyobb változást, de a hátlapot nem kell már melegíteni, középen 1mm-es rés van.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
zoleeno1
veterán
válasz Occon adom #30271 üzenetére
Ha igazán jó fej vagy, az egészről csinálsz egy videót és feltöltöd nekünk...
Honor Magic5 Pro
-
fejesg2
senior tag
A vízállóságnak borítékolhatóan lőni fognak.....
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
Bazsi84
aktív tag
Tehár berendeled Mehmet-től a kamu akksit ráadasul azt sem tudod, hogy kellene kicserélni. Kérlek írj majd az eredményről,köszi!
-
Occon adom
aktív tag
Valaki cserélte már a telefonba az akkumulátort? Nehéz vagy aránylag egyszerű a csere?
Gondolok itt a kimelegitésre remélem nem patentosan van lefogatva aztán kis szétszerelés és a csere vagy az aksit melegíteni kell sokat? Hogy elengedje a ragasztó?
[link] kicsit hiányos de alapvetőeég jó videó[ Szerkesztve ]
-
gzsylm
csendes tag
Sziasztok. Az ősszel vettem a Mate 10Pro-t használtan, jó állapotban, éppen a fotós képességei miatt. 8.0 Android volt rajta, azóta is javasol egy ugyancsak 8-as frissítést, de attól tartva, hogy esetleg elromlik egy valamikori frissítéssel a kamerafunkció (itt is olvasni efféle panaszokat) mindeddig nem frissítettem.
Mi várható az Android 10 től? (Romániai Orange feltöltős kártyám van... )
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
válasz Occon adom #30262 üzenetére
A P40 idei típus, még jó, hogy 10-es droid fut rajta. A Xiaomi meg egy márka, aminek van egy rakat telója.
Ettől függetlenül már ki kellett volna adni a mi telónkra is a 10-est.
-
fejesg2
senior tag
válasz Occon adom #30262 üzenetére
-
Occon adom
aktív tag
-
andor80
senior tag
válasz Occon adom #30255 üzenetére
Mehmet Sahin
12 euroért bele ne rakd(asd)
Allah -ig repülszTartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
fejesg2
senior tag
válasz Occon adom #30258 üzenetére
Ez a régió Június közepétől kapja az új droidot.
-
theooracy
aktív tag
válasz Occon adom #30257 üzenetére
Már csak abban reménykedjünk, hogy tényleg gyári akku legyen.......
-
Occon adom
aktív tag
Rendszerbeállítások frissültek nálam, nem is értem mi lehet az, ha a biztonsági frissítés még mindig decemberi.
A cég a múltkor azt írta az Ausztriai régiót júniusra tervezik frissíteni.,Hát ez nem az. -
theooracy
aktív tag
válasz Occon adom #30255 üzenetére
Mehmet Sahintól úgy kb. 4200 forintért (single simhez!) akkumulátort...
Biztos eredeti! (Már csak azért is, mert a single simeshez és a dual simeshez tök ugyan az az akku kell...)
Itt például egy kicsivel többért nem lenne para: https://edigital.hu/akkumulator/huawei-3900mah-li-polymer-akkumulator-huawei-mate-10-keszulekhez-beepitese-szakertelmet-igenyel-p553704?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=price-comparison&utm_term=553704 -
Occon adom
aktív tag
Mehmet Sahin-tól vettem
Eredeti Huawei HB436486ECW akkumulátor a Huawei Mate 10 Pro (BLA-L09) Single Sim-hez
teljes 11,99 EUR áron.
Szerintetek eredetit küld és megbízható fazon?
Rendelt tőle valaki aksit?
Manapság hirtelen kimerül az eredeti, bár eddig nem tette ezt a 2 éves koráig.
Most ellenőrzöm, a drágább DHL küldés-t fizettem és a Német postával küldi a török mehemed.[ Szerkesztve ]
-
Gerybut
tag
válasz Exelsior24 #30252 üzenetére
Szia, itt az összes 5.5-6 colos telefon, nézd meg az áraikat
https://www.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2019&fDisplayInchesMin=5.4&fDisplayInchesMax=6Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Occon adom
aktív tag
válasz Kiskutya #30248 üzenetére
A xiaomi Black Shark 2 ds vettem meg, angol nyelvet meg kínait tud, az eladó szerint, aztán nehezen, de át tudtam állítani angol nyelvre, lett érthetőbb menü, 2 frissítés után jött a 3. az Android 10, újraindult és tökéletes magyar nyelvű telefont-játék gépet kaptam joystickkal.
szép dizájn, nem faltól falig kijelző, de egyedi és a CPU 2.93ghz-n pörög, hasonló a P40hez a CPUba, nekem tetszik. A Snapdragon 855+ dolgozik rendesen a 12/256GB ram+ Memóriával, pörög rajta minden szoftver. -
Exelsior24
aktív tag
Igen azt a mobilt is néztem, csak árban normális garis üzletből 100k körül van a 64GB-os, 120-130k a 128GB-os modell belőle. Én eredetileg max 60-80k körül terveztem kiadni rá, ennél nagyon többet nem szándékoztam. De igazából a P20-as modell is megfontolandó, figyelem majd az áraikat nem-e akciózzák le valahol még jobban.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Indy1
tag
válasz Exelsior24 #30250 üzenetére
a P20 is 5.8as. es kicsi es konnyu is
-
Exelsior24
aktív tag
válasz Kiskutya #30248 üzenetére
Jelenleg a Xiaomi Redmi Note 8T a legjobb ár/érték arányú telefon a középkategóriában, más hasonló tudású telefonok szinte dupla annyiba kerülnek már, úgy elszálltak az árak egyes gyártóknál.
Én is édesanyámnak szeretnék születésnapjára venni egy okostelefont, mert eddig csak hagyományos telefonjai voltak még, de annyi kikötése volt benne, hogy nem szeretne ilyen lósznya hatalmas méretű telefont semmiképpen, pedig akkor gondolkodás nélkül már meg is rendeltem volna neki. A középkategóriában ilyen kis normál méretű 5,8 - 6" kijelző körül pedig egyedül csak a Samsung A40 találtam, illetve még a Nokia 4.2-est, de az meg elég gyenge hardveresen és nem írnak róla jókat.
Következő telefonra majd a Mate 10 Pro után én is a Xiaomi felé kacsintgatok, csak sajnos a felső kategóriás Mi széria ott is évről évre egyre drágább, lassan utoléri árban a többi top márkát, vagy már lehet utol is érte szinte.
A Mi 9T Pro telefonjuk nagyon tetszett, de a Mate 10 Pro-m még tökéletes állapotban van, és amíg valami baja nem lesz addig szerintem marad mindenképpen még egy ideig.[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Kiskutya
veterán
válasz Gerybut #30247 üzenetére
Anyámnak vettem egy xiaomi redmi note 8t-t és azt kell hogy mondjam bitang jó telefon annyi pénzért. El se tudom képzelni milyen lehet egy csúcs modell. Én valószínű év végéig használom a mate 10 pro-t és karácsonyra meglepem magam egy xiaomi-val.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Gerybut
tag
Azért ez elég kemény üzletpolitika, így a nemzetközi halál kellős közepén
4-5 éves Samsungokban alapból benne volt. Azt is értem aki legyint rá, mert van aki nem használja, de nem is az a lényeg, hanem ez a zsugori hozzáállásSamsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Gerybut
tag
Most lesz aod testreszabás vagy nem?
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
jansky1
senior tag
Van itthon egy mate 10 pro és egy p20 pro, ugyanazzal a játékkal játszunk együtt. A mate 10 pronál folyamatosan akad a játék gyenge wifi jelre panaszkodva, a p20 pronál semmi probléma. Mi lehet a gond?
-
wayne1
senior tag
válasz Iomega #30235 üzenetére
Persze, azt minden alkalmazásban bekapcsolom ahol csak lehet.
Viszont most meg feldobta, hogy talált egy frissítést 9.0, és nem tudom eltüntetni. Régebben úgy emlékszem volt egy menü ahol el lehetett halasztani. Most viszont csak leállítani tudom a frissítést, és most itt van az értesítési sávban folyamatosan. El lehet valahogy tüntetni?
-
wayne1
senior tag
válasz Bazsi84 #30233 üzenetére
Oké adok neki, köszi a tippet.
Akit esetleg érint a 10 érkezése
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi84
aktív tag
válasz wayne1 #30232 üzenetére
Pár töltési ciklust azért adj az új akksinak,én akár rajta is hagynám egy két éjszakára a töltőn.
SOT-ra reagálva,ugyan legtöbbször wifin,de nekem nem ritka a 8-9 óra sem.Ha többet játszom,akkor szokott beesni 7 óra alá,de 6 alá sosem megy.Eredeti akksival,2018 januárban vettem. -
wayne1
senior tag
válasz Iomega #30229 üzenetére
Nem igazán veszem észre a különbséget. Ma még alig használtam a telefont, ha jobban használtam volna ugyanott lennék mint a másikkal
Mondjuk a szoftverrel is csináltak valamit (157-es végű van fent, nem tudom előtte mi volt) mert a hívásnál kis körben teszi ki a fényképet eddig pedig teljes képernyős volt.[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
válasz Iomega #30226 üzenetére
Ez nagyon jó eredmény. Bárcsak az enyém lenne ilyen jó. Tegnap kaptam vissza a fehérvári firstphonetól. Akksit cseréltek benne. Szóval elvileg zsír új akksi van benne. Ennek ellenére : ma reggel feltöltöttem mielőtt mentem dolgozni, 8.0 van rajta még, BT ment az órám miatt, 2ó 24 perc kijelző időnél járok, kb 30 perc hívás és egy kis netezés volt benne amíg autóval vittek és 41%-on van a töltöttség Páromnak van egy 3 hónapos Honor 20-a, nagyjából ennyit használta mint én, kevesebb hívás, de több net, BT ment neki is és 82%-on jár. Hívtam a Huaweit, mert nem tudom elhinni, hogy ez egy új akksi lenne, de nem nagyon tudtak mit mondani. Azt javasolták kapcsoljam be az energiatakarékos üzemmódot és ha úgy is merül akkor küldjem el a központjukba bevizsgálásra.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz Iomega #30225 üzenetére
Tegnap reggel 91%-ról indult, ma reggel 70%-on kezdett, most 20%-on van. 5 óra kijelző idővel, autómata fényerő, online rádió két órán keresztül, zenelejátszás, YouTube videólejátszó, 15 perc street view és Chrom használata mellett.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
snake1977
őstag
Firstphone & Huawei szervíz ügyfélszolgálat
Írhatnék egy jó kis sztorit arról hogy mennyire inkompetensek az ügyfélszolgálatosok, de inkább nem megyek bele a részletekbe.
A székesfehérvári szervíz adott kézzelfogható infót, igen természetesen cserélhető az akku külön, konkrét árat nem tudott mondani mert épp nem volt nála az az árlista amin a mate 10 pro szerepel, de tizenegykét ezer forint körül van, kérdésemre annyit még elárult hogy tavaly valóban kijelzővel együtt cserélték az akkut, de valószínű ráébredt a huawei hogy gazdaságtalan, azóta cserélhető külön is a szakszervizben.
Akinek kell a szervíz száma, priviben megadom.
(ofc a neten is megtalálható)...BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
g4mer
senior tag
válasz Iomega #30222 üzenetére
az enyém érezhetően romlott az elmúlt fél évben. Pedig kezdetektől fogva hanyagoltam a gyorstöltést. De még így is jó, 5 óra SOT összejön 10%-os töltöttségi szintig, egész nap. Igaz, nagyrészt WIFi, közepes fényerő. Mobilnettel sztem 3.5 fél lenne max. Amíg kibírja reggeltől estig, nincs gond. Nem akarok 4-5 órákat tölteni minden nap rajta
Sic Parvis Magna
-
Iomega
addikt
Akku állapotának ellenőrzéséhez, milyen alkalmazást ajánlanátok?
Ezt találtam, de még nem próbáltam.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Decske
senior tag
válasz zmtTom #30218 üzenetére
Nekem Gear Sportom van, az értesítések átjönnek, tudsz válaszolni, mailt törölni, hívást elutasítani. Ha jól emlékszem a Galaxy Watchban van hangszóró így hívást is tudsz fogadni. Kapcsolati probléma nem szokott előfordulni, egyedül a GPS hektikus csatlakoztatva, nekem általában csak akkor jó, ha megy a Wearable app. Gondolom szokásos energiagazdálkodási Huawei hülyeség, hiába kapcsoltam ki minden ilyen szart. WiFi hálózatot nem hagyom bekapcsolva, mert harmadolja az üzemidőt.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
zmtTom
aktív tag
Használ valaki ehhez a telefonhoz Samsung Galaxy Watch 46mm okosórát? MErt volna pár kérdésem.
1.minden értesítés jól működik vele (messenger, viber sms hívás mail)
2.van e kapcsolati probléma?
3.huawei telefonnal is jelez értesítést ha nincs bluetoothal össze kötve csak azonos wifi hálózaton van fent?
4.üzemidő kb?Köszönettel
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen készülékem, aminek sajnos beégett picit a kijelzője. Egy ideje árulom, és most egy érdeklődő kérdésére megnéztem hogy garanciális e még és kiderült hogy az, legalábbis a Hi care szerint.
Vodafonenál lett anno véve, nincs meg hozzá a számla, vagy garanciajegy. Huaweinél anélkül is van lehetőség garanciális szervízre? Illetve a kijelző beégés garanciális hiba?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
snake1977
őstag
válasz Fionella #30215 üzenetére
Rendben mindenképp leírom amit mondanak majd.
Alternatívaként a huawei klinika weboldalát láttam még ott 13.9k az akku csere, garanciát is adnak és megvárható azt írják.[ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
snake1977
őstag
Majd hétfőn rákéredezek a márkaszervízbe lehet e akkut cseréltetni garancia idő túl, szerintem irreális lenne ha csak a kijelzővel együtt cserélnék, plusz a költsége az egekbe nyúlna. De most már kiváncsi vagyok mit mondanak, az enyémben sem olyan acélos az már akku mint féléve, persze bő 2 napot elmegy így is ahogy én használom.
-
snake1977
őstag
Ragasztással van rögzítve az akku [link] , csak itt kihagyták a könnyű eltávolítási lehetőséget mint pl. a mate 8-nál és a legtöbb telefonnál, az akku alatti kihúzható ragasztó csíkot.
Gondolom ezért lehet gyári akkut venni külön is, csak egy fokkal macerásabb a cseréje ha nem szakszervíz végzi, a kijelzőt cserélni pluszban gazdaságtalan lenne. Szerintem szimplán elcseszték csere közben és megtört az üveg, megesik néha a profikkal is....BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
robee19
tag
-
wwhy
veterán
válasz helkis #30209 üzenetére
Nem tönkrevágták, hanem gyárilag egy egységet képez az akku és a kijelző, nem lehet külön cserélni. Azaz ha valahol vkinek külön aksit cseréltek, az vszleg gányolás és/vagy nem gyári alkatrész.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
robee19
tag
Sikerült elérnem őket, és elméletileg egy óra múlva mehetek érte. Kapott új kijelzőt, hangszórót és akkumulátort.
-
robee19
tag
Mint írtam, 10 napja észrevettem, a telefonom hátulja felpúposodott, a hátlap elvált egy kis részen. Valószínűleg az akku adhatta meg magát.
Felhívtam a Huawei-t érdeklődvén mi a szitu, hívhatok e futárt érte. Azt mondták nyugodtan, de jobb lenne ha bevinném Debrecenbe a FirstPhone-ba, hiszen ők hivatalos márkaszerviz.
Oké mondom, csak 15Km-t kell utaznom miatta, de legyen, hátha gyorsabban túl leszek a dolgon.
Még aznap be is mentem, a google-ös nyitvatartás szerinti nyitásra, 9:00-ra. Sajnos a szaküzlet/szerviz elfelejtette jelenteni, hogy 11:00-20:00-ra változott a nyitvatartásuk. Semmi gond, irány haza, majd 11-re vissza. Az üzletbe érkezve egy szimpatikus fiatalember felvette e jegyzőkönyvet, véleménye szerint is az akku lehet a ludas, a telefon garanciális, ráírta a papírra, hogy helyszíni javítás. Mellette szépen beírva, hogy a telefon összes eleme karcos - amit csak utólag vettem észre. Természetesen semmi nem karcos a telefonon, mióta megvan végig tokban használtam. A tok mozgása által keletkezett némi kopás a szélein, de a kijelző és a hátlap tökéletesen sértetlen. Mindegy, gondolom nem fogják direkt összekarisztolni, és képeket is készített az állapotáról.
Ígérete szerint egy hét a javítás, amit már akkor is furcsálltam, de gondoltam jó nagy intervallumot adnak meg, hogy még véletlenül se csússzanak ki belőle.
Tévedtem. A telefonom jelenleg 9 napja van bent ehhez a véleményem szerint 10, maximum 20 perces műveletre. Tépem a hajam, hogy nem hívtam ki a futárt, Pestről valószínűleg már hét elején visszakaptam volna legkésőbb a telefonomat. (legalábbis a legutóbbi TMX-es javíttatásom alkalmával igen gyorsak voltak, bár ott még Samsung tulaj voltam).
-
petfoto
tag
Nem tudom. Én ezt tapasztaltam...
Volt egy régebbi készüléknél, hogy este 11 kor 35 hívást indított a telefon egy kollégámnak, csak a tv szólt hangosan a szobában, nem volt bent senki.
Aztán néztem a híváslistát.
Egyébként néha játssza ezt Amazon Alexa is, szintén a tv hangjára gerjed be...[ Szerkesztve ]
-
snake1977
őstag
válasz mirci18 #30201 üzenetére
Így van, kinek mi, én flottás vagyok itt nincs lehetőség részletre vásárolni maximum 6 hónapra, az új gyári független meg azért árban fentebb van pozicionálva mint egy előfizetés mellé vett készülék.
Ezt 50-be csiptem meg októberben, mikor feladta a mate 8 a harcot, makulátlan, második készüléknek volt használva. Ha egyszer el is adom mert lesz sokkal jobb vétel jó áron, akkor bukni minimálisat fogok rajta. Ha nem adja meg magát az öreg harcos még mindig azt használnám, gyakorlatilag csak a kamerában érzem a difit pedig az droid 7-es volt....BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
mirci18
addikt
válasz snake1977 #30198 üzenetére
Ki mit szeret.
Sokszor leírtam már de tartom magam hozzá.
100 k környékén megveszem olyan 40-50 k környékén meg eladom és jut is marad is.
Két éven keresztül meg törlesztek egy újabb 100 k-s telefont.
Vehetnék 150-200-ért is de számomra pénzkidobás a semmire ha nem használom ki kifizetni.
Kb mintha egy bmw-t vennék.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest