Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
New iPhone SE is still imminent and should be announced by next week, when the company is holding product briefings. Tomorrow there’s a smaller announcement. For Friday, Apple Vision Pro reps are reaching out to press about an announcement to come. M4 MacBook Air within weeks.
Na ne már.
Folytatódik a tologatás, tényleg hihetetlen.
-
jack982
aktív tag
Teló helyett appletv+ appot kapunk ma androidra! Direkt csinálják szerintem az időhúzást.
-
hapakj
őstag
válasz
waszabi07 #52 üzenetére
Hát mondjuk lehet, hogy gyorsabbak. Régebben egy képernyőbe épített ujjlenyomat olvasó az lassabb volt, mint a Touch ID.
Illetve én a Touch ID-t azért szerettem, mert érezni lehetett a gombot és tényleg gyors volt, hogy zsebből kivéve fel lehetett oldani. Képernyő építettel, gondolom ez kevésbé működik, s ha már teljesen elő kell venni a telefont, akkor már mindegy hogy Face ID vagy ujjlenyomat. Én személy szerint ekkor már a Face ID-t preferálom.
-
Ádám16
addikt
válasz
grizlisandor #53 üzenetére
Hónapok... évek óta várom az új SE-t, abban bízva, hogy a mini méretet viszi tovább.
-
grizlisandor
veterán
Lassacskán kiderül mit és hogyan tud a teló a hónapok óta tartó találgatások után.
-
sohajda90
tag
Értem, hogy akkor tudnak spórolni ha meg gyártásban lévő / kivezetés előtt álló készülékek komponenseiből dolgoznak, de szerintem ez akkor tudott volna igazán nagyot szólni, ha a X/Xs/11 pro 5.8" házát veszik kiinduló alapnak, méretben az állt közelebb a 7/8 formavilágához, és mivel az még a lekerekített élekről szólt, így meglenne a "retró" érzése is, ahogy már elég retrónak számított 2020-ban, illetve '22-ben is az SE formavilága...
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #47 üzenetére
Az 400 ezerről indul. Ez pedig lehet benéz 300k alá. 275.000-295.000 ft közé gondolom.
A sima 15 is 350-360 ezer ft a 128 GB-os. -
SE-kedvelőként most úgy érzem, hogy inkább egy alapszintű modell mellett döntenék, pontosabban az i16-ot választanám, nem pedig a cikkben említettet.
-
Ádám16
addikt
Én talán azért fogok egy ilyet venni, mert friss a SoC, és a 20. iPhone-ig szinte biztos vagyok benne, hogy fingot fognak reszelni minden szériánál, ahogy évek óta teszik.
Én akkor tervezek újra "csúcs"iPhone-t venni.Addig pedig jó átmenet lehet egy SE. Vagy a 13 mini kap új akkut, és kihúzom azzal, még nem tudom.
-
válasz
bollokcs80 #36 üzenetére
Próbáld meg ismét hozzáadni az arcot. Nálam igen megbízható a maszkos működés is.
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #31 üzenetére
Én még egy olyat tudnék elképzelni, hogy ha ott az óra, azzal is fel tudnád oldani. Sőt az authenticator igazán megjelenhetne az órán is.
-
válasz
bollokcs80 #31 üzenetére
Van olyan funkció, hogy a faceid működik maszkban is. Kapcsold be, próbáld ki. Oké flipes tok nem segít, de az kb mindent is megöl, hogy gyorsan cselekedj
-
bollokcs80
Korrektor
Céges telefonnak egy 12 van, többször kell MFA miatt authentikálnom, és mivel flipes tokban hever az asztalon, ilyenkor fel kell venni, feloldani, bemenni az appba, ott is bámulni, hogy felismerjen. Illetve téli idószakban tömegözlekedésen maszkoz hordok, ott is pötyöghetem a kódot, mert nem ismer fel....
Nem értem miért nem rakják bele a bekapcsológombba az ujlenyomat olvasót, mikor az ósszes ipaden ott van es majd a user esetleg eldónti, hogy mit használ.
-
Micsurin
nagyúr
....hát ez messze jobban tetszik mint a 15Pro-m.
-
Ádám16
addikt
Droidnak nincs arfelismerője. Droidos telók legjavának van 2D arcfelismerője, ami valóban sokkal rosszabb, mint az Apple cuccain.
Btw anno a Huawei Mate 20 Pro-m még gyorsabban is azonosított, mint most a 13 minim, és ugyanazt a technológiát alkalmazta, mint az Apple. Kár, hogy pl. a Samsungnál ez nem terjedt el, szerintem is nagyon jó dolog.
Néha azért jó lenne egy kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó is, mert van, hogy nem tudja felismerni pl. az arcomat napszemüvegben, vezetés közben, napfényben. Akkor kellemetlen pötyögni a kódot. -
hapakj
őstag
válasz
bollokcs80 #19 üzenetére
Milyen használati szokásokkal nem kényelmes a FaceID? Mert először én is ódzkottam tőle, de semmi hátrányát nem látom.
-
válasz
bollokcs80 #19 üzenetére
Jaja, kicsit lehetne nagyobb mint a jelenleg 2020-as SE, férjen ki több tartalom, combosabb akku és helyben is vagyok. Amire használom, elég. És bár kívánatos, de nem kell pro telefon.
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #19 üzenetére
Biztosan nem térnek vissza az ujjlenyomatra.
-
bollokcs80
Korrektor
Én is, tulajdonképpen a hiánya az egyik legnagyobb visszatartó erő, hogy iPhone-ra váltsak, az én használati szokásaimmal a FaceID nagyon nem kényelmes - sőt idegesítő. Talán egyszer átemelik az iPad-ekből a bekapcsológombba épített ujjlenyomat olvasót mint "innovésön"-t.
Ez az SE szerintem amúgy sikeres lehet, igazából a régi design-tól már a 2022-esnél el kellett volna köszönni. -
ParmaBoy
junior tag
válasz
sohajda90 #11 üzenetére
Ez gyártótól függ, hogy ki támogatja a vezeték nélküli mit. Pl. Mini/Bmw vonalon tipikus, hogy fizetős és csak a carplayt veszik meg. Ami azért nem alsópolcos márka.
Toyotát tudom hirtelen (corolla), ahol a MY24-ben az AA vezetékes, a CP vezetéknélküli és pont, nincs választás, ellenben a kínaiaknál (BYD) belefutottam már, hogy az AA volt csak vezetéknélküli, a CP bedugós. -
janeszgol
félisten
Kíváncsian várom. A 14-es szériát leváltja majd ez a kínálatban.
-
Alusky
senior tag
Kár, hogy megjelenik a sziget és eltűnik a Home gomb, lehetett volna az SE egy másik védjegye az "olcsóságán" kívül, hogy kitart a tradicionális kialakítás mellett, esetleg finomhangolva, hogy ne legyen olyan sok a káva.
-
sohajda90
tag
A 11-es nem volt "olcsó", mert akkor már létezett az SE volt, szóval már akkor is az volt a "belépőszintű" Apple telefon...
Egyébként az 500 dollár / 500 euró ~200.000 Ft, ez még 27% ÁFA-val meg valamennyi vámmal is megállhat olyan 275.000 Ft környékén, annyiért best buy annak, akit nem érdekelnek a kamerák, de egy ultrastabil, gyors készüléket akar, ami a következő 5 évben is simán kiszolgálja minden igényét és támogatott is marad. Aki valami miatt mindenképp iOS-t akar (mert mondjuk legtöbb alsó/középkategóriás kocsi csak a CarPlay-t támogatja vezeték nélkül és az Android Auto-t nem), de nem akar mélyen a zsebébe nyúlni annak meg végképp...
-
joelke HU
őstag
Kíváncsi vagyok, mennyire lesz népszerű. Én is használtan még a nyáron a 2020-t választottam. Az ár mellett a méret és a klasszikus kinézet győzött meg.
A teljesítménye bőven elég nekem. Az akksi valóban nem combos, de annyit nem is nyomkodom, mint az Androidos tabomat. Ez szinte csak telefonálásra van meg a fotózáshoz mert ebben az árban nem igen találni jobbat.
Ha ennél nagyobbat kellene használni, 200 körüli áron akkor inkább vennék egy pixelt vagy s23-at és elköszönnék az iOS-től.
-
Agger
csendes tag
Vajon megérné lecserélni egy 13 minit erre?
-
lmno
őstag
Gáz, hogy csak egy kamera fért bele, 5 éve az "olcsó" 11-esben már 2 volt.
-
Egy (tok)fotóról megállapítani, hogy 48Mpixeles kamera van mögötte, nem semmi teljesítmény.
-
Jó lesz ez, kelendő portékának ígérkezik. 👍
-
Igen, árban most kezdenek oda esni, hogy alternatívája legyen használtan egy új egyéb készüléknek, amiért már pénzt is érdemes adni 60-80K.
Ha valaki (és még a családomban is vannak olyanok) még 50K-ig akar telefont venni, akkor bizony szerintem nyilván nem mindenkinek, de a többségnek jó lesz a 2020-as is (főleg gyári új akkuval garanciában cserélt új készülékkel 45K volt karácsonykor).
-
Ha van olyan technika iránt kevésbbé fogékony ember, akinek ez belefér árban, akkor teli találat.
A többieknek ott lesz a 2022-es változatt, vagy a nagyon spórolósoknak a 2020-as
-
Jöhet!
-
zzola
titán
Tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Élesítették az új iPhone SE-hez a termékoldalt az egyik legnagyobb tokgyártó weboldalán, valakire nagyon mérgesek lehetnek most az irodában.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen routert?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jogász topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mire jó a mild hibrid?
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest