Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Kicsit furcsa ezt a kérdést pont ebben a topicban feltenni, hiszen, akik itt vannak azok jórészt vmi komoly optimálás után vették meg a telefont, tehát nyilván elégedettek vele. És mivel sok pénzt fizettek érte a hibáit meg hajlamosak elnézni. Vagyis kevéssé valószínű, hogy a legobjektívebb választ a kérdésre pont itt kapod.
Namost szerintem:
- Az ára a hasonló tudású készülékekhez viszonyítva jó
- A közvetlen versenytársaihos képest (ezek szerintem az LG G2 és Nexus 5) óriási előny az sd kártyával való bővíthetőség.
- Mindenképpen talán kicsit egyedibb mint a többség, és szép
A többi paraméter olyan, amilyennek egy ilyen telefonnak lennie kell: full hd, 4 processzor, 2 giga ram, lte.Ami engem zavar, azt már írtam korábban is:
- Az üveg hátlap csodaszép, de nem célszerű
- Szerintem illene az "ac"-s wifit támogatni és/vagy az 5 GHz-et az "n"-esből
- Nekem a gyári Emui felület nem tetszik, ezért lecseréltem a launchert
- Zavar, hogy az aksi nem távolítható el, bár az, hogy két év garancia van rá valamennyire megnyugtató.
- Hamár ennyire zárt a készülék lehetne legalább hivatalosan cseppálló (netán vízálló).De ezek apróságok. Jelenleg is azt mondom, hogy pl. a Telenornál (ott van előfizetésem) ez az optimum ebben a kategóriában.
Nagyon sokat gondolkodtam kínai telefonon, de végül úgy láttam, hogy kisebb-nagyobb probléma mindig van, és kínából azt elég nehéz megoldani. Itt a családban vittem már szerelőhöz Samsung, Huawei, Overmax készüléket. Feleségemnek még sonyericsson van, az sem tökéletes. Vagyis ezek a cuccok alkalmanként elromlanak, ami azt jelenti, hogy a hazai garancia nagyon fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest