- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarTom
csendes tag
Sziasztok.
Picit vissza kanyarodnék az akku teszthez.
A folyamatos szinkronizációt kikapcsoltam. Így pl. A gmail csak akkor frissít ha manuálisan kérem. A Viber meg ugyan úgy megérkezik push up.
Az időkép widget is rendesen óránként kér friss adatokat. A FB Messenger viszont inaktív amíg kézzel el nem indítom. Valaki picit korábban írta, hogy azt is be lehet állítani hogy óránként szinkronizálón. Pontosan hol mert ezt sem az appok belül sem a telefonban nem találtam erre vonatkozó opciót.
Sikerült megtalálnom azt is hogyan lehet root nélkül a droidok gyári de kéretlen appokat tiltani. Így kigyomláltam a rendszert és elvileg a néhány általam használt alkalmazáson kívül - plusz a gyári általam hasznosnak vélt és fontosnak tartottakon - más nincs rajta.Úgy alakult, hogy holnap mennem kell Pécsre, cirka 260 km. Így nagy bevetés lesz a telefonnak is, gps + trafihunter :-)
Persze végig online mert kellenek az adatok...
Biztos ami biztos viszek autós töltőt is, a haza útra! :-)Majd beszámolok hogy teljesített az út alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest