Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Deeday

senior tag

válasz ESP23 #2171 üzenetére

Fényképezni nem fényképezek vele csak néha, de egy Samsung S4-el összehasonlítottuk ugyanazon beállítások mellett szebb képet csinált a P7 mint az S4 esti szoba fényviszonyok mellett egy rakás legó és kék padlószőnyeg volt fotózva állványról és az S4 nél bizony szürke volt a kék padlószőnyeg :)

A gyári böngészőt amióta meg van nem használtam csak a Chrome ot az viszont hibátlan. Játékoknál a Fifa és a Real Soocer sorozat fut szépen, Real Racing 3 is hibátlan szaggatás mentes és az Asphalt 8 is gyönyörűen teljesített szóval szerintem a processzorral sincs gond. A másik pl az S4-nél a telefonkönyv lapozása 300 névjegynél szaggat a P7 nél simán gördül nincs szaggatás....

Bátran merem ajánlani ár érték arányban még mindig ezt a készüléket. S4 et szerettem volna de divat(tömeg) telefon lett és az összerakása is gagyi szerintem. Ezzel szemben a P7 esztétikus és előkelő megjelenésű. Kijelzője kontrasztjai is verik a SuperAmoled kijelzőt és fényerőben is erősebb nála.
    Jelentem ez csak a saját véleményem senkit nem szeretnék vele megsérteni esetleg csak megosztottam a tapasztalatomat ezzel a 2 készülékkel.

Új hozzászólás Aktív témák