- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #16894 üzenetére
Igen, de szerintem ez sokszor a szolgáltatós értékesítőn múlik. Elég jófej volt és végig mutatta a képernyőn az opciókat.
Viszont az egy érdekes téma (ami akár ezt a telefont is érinti), hogy 12 hónap után az új készülékre nem kötelesek "teljes idős" garanciát adni a szolgáltatónál. Ezt a Voda központ is megerősítette, 42 percig voltam vonalban. Viszont én sem a fogyasztóvédelemnél, sem a PTK -ban nem látok utalást erre. Holnap beszélek a gyártóval és meglátjuk ők mit mondanak. Azt még jogszerűnek tartom, hogy a maradék 2 hónap miatt korlátozottan látja el a Voda, de szerintem az új készülék minimum jótállása szavatos a cserekészülékre. Csak ez esetben a gyártóval kerülök jogviszonyba a szolgáltató helyett. Meglátjuk.
Az ide vonatkozó jogszabályoknál nem látom, hogy megkülönböztetne készüléket és "cserekészüléket". Csak újat és használtat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nők, nőügyek (18+)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest