Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Kérdés:
1., Akkor ha a CuV3 van fent és V4re akarom cserélni mi a teendő?
Twrp van fent, nem tettem vissza a gyárit.Simán csak wipe és mehet fel a rom zip-ből?
2., Régen csináltam nand backupot. Elvileg a teljes 11Gb-nyi területről csinál egy Jó nagy GB-os backupot, legalábbis amit a 11 ből elfoglal a jelenlegi.
Vissza rakáskor a romot is vissza kell tennem? Vagy a backup ennél is mindent vissza ír.Eléggé belaktam a V3at jól is üzemel, ha nem jön össze a v4, vissza térnék.
(CWM recovery jobban bejön. TWRP vel volt anno bajom rendesen. Szinte minden mentésem elbuktam, sose tudtam belőle visszapakolni, hibával kidobált)
3.,
A hívókép meghívása rendben van?
Jelenleg, nem olvassa be a hívóképeket, csak ha én rendelem hozzá fotóból. Viszont a facebookos képeket nem szedi le, és rakja össze a számmal.
Van egy barátom, megvan telszáma gugli fiókomba, hozzá rendeletm a facebook profilját. B609 alatt behívja a hívóképet ha ő hív vagy ha én hívom őt, de V3 alatt standard kép van csak. Páromnak is a telóról szedte a képét, holott a 609 alatt a face profilkélpet dobta ki.Jó lenne ha működne, szemüveg nélkül nehéz hirtelen elolvasnom a számot, de a képről még félálomban is tudom ki hív. Meg messzebbről is felismerek ismerősök profilképét, nem kell kézbe vennem elolvasni a nevet mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4437
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Poco X7 Pro 512/12GB Fekete pár napos 2év garanciával eladó
- iPhone 11 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4440
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest