Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

Kérdés:

1., Akkor ha a CuV3 van fent és V4re akarom cserélni mi a teendő?
    Twrp van fent, nem tettem vissza a gyárit.

Simán csak wipe és mehet fel a rom zip-ből?

2., Régen csináltam nand backupot. Elvileg a teljes 11Gb-nyi területről csinál egy Jó nagy GB-os backupot, legalábbis amit a 11 ből elfoglal a jelenlegi.
    Vissza rakáskor a romot is vissza kell tennem? Vagy a backup ennél is mindent vissza ír.

Eléggé belaktam a V3at jól is üzemel, ha nem jön össze a v4, vissza térnék.

(CWM recovery jobban bejön. TWRP vel volt anno bajom rendesen. Szinte minden mentésem elbuktam, sose tudtam belőle visszapakolni, hibával kidobált)

3.,
    A hívókép meghívása rendben van?
    Jelenleg, nem olvassa be a hívóképeket, csak ha én rendelem hozzá fotóból. Viszont a facebookos képeket nem szedi le, és rakja össze a számmal.
    Van egy barátom, megvan telszáma gugli fiókomba, hozzá rendeletm a facebook profilját. B609 alatt behívja a hívóképet ha ő hív vagy ha én hívom őt, de V3 alatt standard kép van csak. Páromnak is a telóról szedte a képét, holott a 609 alatt a face profilkélpet dobta ki.

Jó lenne ha működne, szemüveg nélkül nehéz hirtelen elolvasnom a számot, de a képről még félálomban is tudom ki hív. Meg messzebbről is felismerek ismerősök profilképét, nem kell kézbe vennem elolvasni a nevet mint most.

Új hozzászólás Aktív témák