- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi1978
újonc
válasz
Cunaja #15476 üzenetére
Nincs semmi,totál alap.Igen P7L10 .Olvastam azt, ott az van irva mehet gyárira,de ez vodás rom azért kérdeztem.öszintén tartok kicsit töle sosem csináltam még.De ez használhatatlan ,lefagy,nem játszik le videót ,lassú stb.Vagy nem tudom a szervizben mit csinálnának vele?
-
mtomi1978
újonc
Sziasztok!
Átnéztem több száz hozzászólást,és az összefoglalót is.Mint már irtam ,vodafonos telefonon B840 van a telefonon ami ota-s frissités volt.Nagyon rossz.Szeretném a B852 gyári romot feltenni.Azt olvastam nincs elöfeltétele csak hivatalos rom.Kérdés tehát mehet egyből ,a leírt módon a B840 re is?És hogy tökéletes akkor a vodás telóra is? -
mtomi1978
újonc
Sziasztok!
ÚJ tag vagyok,a segitségeteket kérném.Majd másfél éve van p7 es készülékem,vodás sajnos.Pár hete kaptam Ota frissitést,tudom nem az igazi,de már nagyon vártam.A készülékem p7L10C02B840 Emui3.1, 5.1.1 verzió.Nagyon tetszik a lolli,és az újjabb emui,de van egy kis gond.Videót mkv t nem játszik le semmilyen progi,a saját sem,csak sötét képernyőnél gondolkozik majd várakozik.És néha akadozik id a telo.Mindenképp kell hogy vidót tudjak lejátszani.Mit ajánlotok,első körben,ha lehet lépésről lépésre,mert elég amatőr vagyok.Köszönöm elöre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest