Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
Én nem láttam rajta akadást. De ha többször oda vissza tekerem 1080p -n akkor a youtube be -be laggol.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
-
hurrikan
addikt
Ezt egy egyszerű adás-vételi szerződéssel ki lehet küszöbölni. Amire ráírtok minden adatoz. Sz. IG. szám, stb. A számlával összevetve meg megtudod hogy az ő nevén van e a számla/telefon.
Gulyopapa
1.Tartsa meg ő a másolatot, te kapd az eredetit..
2.Adás-vételi szerződést mindenképp írjatok, bele foglalva a letiltás elleni garanciát
3.Nézd át a telefont mielőtt átveszed[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
törölt tag
Nem tudják a készüléket letiltani, csak feketelistára kerül, ami a szolgáltatón belül nem használható, máshol igen. A szolgáltatók között nincs adategyeztetés a feketelistás IMEI számokról!
Egy korrekt, részletes, a nemfizetésre is kitérő, garanciával kiegészített adás-vételi szerződéssel megelőzhető a probléma. Esetleg érdemes a szolgáltatónál is leegyeztetni, hogy van-e tartozás az adott készülékre. -
törölt tag
Ha a személyeskedésre szánt energiát utánaolvasásra használtad volna, akkor nem írsz hülyeségeket!
1. " eleve nem is adhatja tovább amíg részletfizetés van"
Nincs ilyen kitétel! Az van csak kikötve, hogy 24 hónapig csak a szolgáltató rendszerében használható a készülék! Nem konkrét kártyával!2. "Játszunk el a gondolattal, van egy ilyen papírom és mégis letiltják."
Nem tilthatják le! abban az esetben kerülhet feketelistára a készülék, ha eltulajdonítás esetén rendőrségi feljelentéssel megy a volt tulaj a T-hez. Ebben az esetben pedig bűncselekményt követ el, konkrétan a rendőrség félrevezetését, hiszen te érvényes adás-vételi szerződéssel (tanúkkal) védve vagy!Ugye, hogy nem is olyan bonyolult, ha egy kicsit utánaolvasol?
-
törölt tag
Köszönöm a bizalmat!Csak én kezdtem új tagként, mindenki más őstagnak született?
Idejöttem, mert itt olvastam először tesztet a készülékről, és tetszett a topik.Nem vagyok eladó, magamnak vásároltam a készüléket, és szeretném megtartani. Inkább szolgáltató közeli vagyok, de más területen. Nekem nem éri meg senkit rábeszélni, hogy vegyen magánszemélytől, de megalapozatlanul elriasztani sem.
Kérlek, olvasd át a szolgáltatói feltételeket! Ha tudatlanul hadoválsz össze-vissza, attól még nem lesz igazad!
A szolgáltatónak nem tétel egy használt telefon. Nincs jelzáloghitel a készüléken, és a szolgáltató nem akarja visszakapni, ha nem fizetsz. Ők simán elintézik pénzbehajtással. Nekik egyszerűbb, a nem fizetőnek meg nagyobb szívás, hiszen a behajtás plusz költségeit is ő fizeti.El sem tudod képzelni, mennyire sokan vásárolnak hűségre olyan készüléket, amit nem ők használnak. Rengetegen rokonnak, élettársnak veszik a készüléket. Sokan meg simán eladják. Utóbbiban nem értem, mi az üzlet. Egy volt kollégám hosszútávon százezreket bukott a 8 előfizetésén és az eladott készülékein.
Ha esetleg tudsz a szerződésből olyan részeket idézni, amik téged igazolnak, akkor kérlek tedd meg! Ha nem, akkor zárjuk le a vitát,és ne járasd le jobban magad!
Már az elején is lehetett volna kicsit visszafogottabban![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Olvasd vissza, hogy mire reagáltál!
Eladó készüléket keresett, magánszemély hirdette. Hol látsz olyat hogy nem a sajátja? Számlamásolatot adna.
Csak te feltételezted, hogy céges, lopott, nem a sajátja, senki más nem állított ilyet!
A telefon számlájából könnyen megállapítható, hogy kinek a nevén szerepel. Ha az eladóén, akkor elég egy adás-vételi szerződés, ha nem, akkor meg nincs olyan épeszű ember, aki megvenné. Ha 2 évig maradsz a szolgáltatónál, akkor nem szólhat semmit a T. Ha nem fizeti az eladó a részleteket, akkor pedig behajtják rajta a tartozást, és a kedvezmények elvesztése miatti kötbért.Meggyőzhetsz róla, hogy nincs igazam, de akkor idézd légyszíves az engem cáfoló kitételt a szolgáltatói megállapodásból!
-
Badboys
őstag
Azt azért nem kellene elfelejteni,hogy vannak tisztességes eladók is. Valóban jó,ha alaposan átnézzük kitől is veszünk. Van aki kényszerből adja el nem szórakozásból. Többször adtam el én is amit részletre vettem és még senkit nem szopattam be. Utoljára Xperia T adtam el rá pár hónapra kifizettem a hátralékot egy összegben. Nem szándékozlak meg bántani,de van egy régi jó közmondás " Ki, hogy él úgy ítél."
-
TomWexX
addikt
Ez szerintem elég buta felfogás.
Én augusztusban vettem T-nél részletre 110k-ért, és igen, még 2015 júniusban is fogom fizetni, de nem érdekel. Az sem zavar hogy most 80k. Miért is zavarna? Azért vettem részletre, mert nem volt lehetőségem egyben kifizetni, ha meg arra várnék hogy mikor esik az ára, akkor soha nem lenne telefonom.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
Nem is úgy fogtam fel hogy bántásból írnád...
Egyáltalán nem érdekel hogybuktam. Mivel én nem buktam! Egyrészt én 2 évre veszem a telefont, és utána sem biztos hogy eladom. Másrészt nekem akkor augusztusban kellett telefon, mert az előzőt ellopták (ez nálam egyáltalán nem sűrű, de most mégis megtörtént) Akkor akárhogy is néztem a T árlistáját, ez tűnt a legjobb ajánlatnak. Ha akkor 80k lett volna, akkor most 50k lenne.(#8393) torrrent: Úgy ahogy mondod!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
freemanone
addikt
a wep-et meg már a szomszéd pistike is droiddal töri...
a láthatatlan ssid pedig semmit sem ér... vagyhát... a windows nagyon kedvesen elrejti neked a listából.
mondjuk azt is hozzátenném, hogy egyáltalán nincs baja a "bonyolult" titkosítással a telefonnak.[ Szerkesztve ]
-
JaniT
csendes tag
Amit leirsz az sajnos normális és minden 4.2-es Androidnal így mukodik sajnos.
Amirol én írok, az olyan probléma, hogy nálam 0-24 a Wifi és ha hasznalnam, akkor tök jó, de tegyük fel Netezek 1,5-2 órát és megszakad. Kiírja a Chrome, hogy nincs kapcsolat, bar sokszor már a hosszu idejű töltés egyértelmű számomra. Ilyenkor a Wifi fixer elkezd dolgozni és tulajdonkeppen kikapcsolja a wifit és aztán be. Utána egy darabig jo, de aztán van hogy percekig vacakol 3-4x egymás után és olyankor ha nem váltok azonnal mobilnetre, akkor inkább hagyom a fenébe a böngészést...
Nagyon szeretem ezt a telefont és végre egy olyan telefon ami gyönyörű és nem szappantartó, de ez kiborító. :-(
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
De, így (is) kell érteni, sajnos.Használat közben szakad meg a leggyakrabban pl. youtube vagy böngészés közben, de legyen akármi, nem mondható stabilnak.Szvsz a gyors akksi merülés is ennek köszönhető, aki éjszakára bekapcsolva hagyja a wifit.Az állandó fel/le kapcsolódás igencsak megterheli.Amióta csak a mobilnetet hagyom bekapcsolva, az akksi idő is javult.
csillag1404 köszi, ez valóban jó lenne, de én sem merek kockáztatni
JaniT a B132 elvileg már hivatalos OTA-n.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
A hívásvisszadobás nálam is előfordul. Nem sokszor....csak és kizárólag akkor amikor valakit azonnal k*vagyorsan el kéne érnem. Nálam legtöbbször csak reboot segít.
Én biztos, hogy valami zártabb rendszer felé indulok el...de, hogy ios vagy wp lesz...azt még nem tudom.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
arminlok
senior tag
Az hogy egy szarul siekrült szoftvert használsz attól még nem kéne elvenni másoktol a kedvet hogy akár használtan akár máshogy kedvet kapjanak a telefonhoz. Másfél éve használom a telefont és igen a kitkat egy nagy rakás fos bár sok embernek még ezzel is jo a telefon de a 4.2-re amiket leírtál abból kivétel nékül semmisem igaz. Soha nem fordult még velem elő hogy nem tudtam hívni, Mindig megtalálja a wifit nem is dobja el. Soha nem szaggatott még be a youtube.
Az ha a játék téren meg melegedésben fikáztad volna az oké, de így ez nem elfogadható, hogy egy rossz romot használva teelfont kritizálsz. Akkor kritizáld a romot.[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
Ezzel senkit nem bántasz meg, és érthető is az álláspontod, nyilván nem mindenki szereti hegeszteni a telefonját, de ez a jelenség nem a telefon hibája hanem az androidé. Nexuson kívűl (de még lehet hogy ott is) bármelyik márkánál bármikor jöhet egy olyan frissítés ami elqrja a telefont. Akkor van gáz ha nincs rá megoldás (pl. Xperia P + hívásbug), viszont P6-nál szerencsére van.
B511 tiszta telepítés és problem solved!Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
djbelo
senior tag
Sajnálom, hogy így kiábrándultál belőle, de a B510 a lehető legrosszabb rom ami létezik! Gondolom JB alatt nem volt probléma?! Egy biztos az 510 miatt nem szabadna ezt a telót a "kukába" dobni! Hisz van más rom is rá és ezek a hibák egyike sem fog jelentkezni! Az is biztos, ahogy marilllyo írta, zárt rendszer szerintem is stabilabb! Teljesen mindegy milyen telefont veszel Samsung, Lg, Huawei, Sony, stb... Android és ez a lényeg!! Nagyon sebezhető szerintem! IOS, vagy a WP zárt, ezért jóval stabilabb is! De mint én is IOS annyi pénzt nem akarok adni a WP felület meg egyáltalán nem jön be! Az asszonynak vettem nemrég egy ascend G6-ot, és csakis jót tudnék róla írni! Nagyon jól van optimizálva rajt minden! (Nem is nyúlok hozzá!)
-
sgg
tag
nem biztos, hogy a szoftvered szar. el kellene vinni szervizbe, faternak ilyen van- most a gyereké, és neki nem volt vele gond. csak a merulés problémás, de az is csak a a kitkat alatt. 520-as rom van fent, mindenféle mokolás nélkül. egyedül a chat head-ekkel van probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
Ehez csak annyit tennék hozzá, hogy te is ékes példája vagy a szervízhez való hazai hozzáláásnak. Inkább nem adod be egy éven keresztül a szervízbe, hanem mókolsz(ezt most általánosságban mondom inkább), ráfogod az alkalmazások hibáit is a telefonra és aztán mikor végleg tele a puttyony (lehet, hogy joggal, de azért nézd meg, hogy mennyi idő alatt jutottál ide) leírod egy fórumom, hogy te nemsokára eladod, mert egy éven keresztül szar volt amiért te senkinek sem ajánlod ez miatt...... Tökéletes user error, be kell adni szervízbe, aztán 2 hét után mikor javítva vissza kapod öröm és boldogság, hogy jéééééé ez MŰKÖDIK !!!
Tehát ennyit kellett volna csak megtegyél a saját boldogságodért, hogy be adod szervízbe. Ha megjártad a szervíz nehézségeket 2x legalább, akkor az egész fenti irományomat vedd úgy mintha le sem írtam volna.
Minden jót a következő telefonhoz.
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Gaming notebook topik
- Dell notebook topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- E-book olvasók
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest