-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
Természetesen értékelem a hiteles tájékoztatásod.
És örülök,hogy sikerűlt eddig szerencsésen elintézned az ügyeid.
Sajnos!!!Nagyon sok esetben lehetetlen megoldani egyszerüen tisztán a dolgokat több hónapra akár évre is elhúzodhat egy -egy aukcios oldalon történt hibásnak vélt vagy valós teljesítés megnyugtató vagy sem lezárása.Főleg ha az eladó sem játszik tisztán.És főleg igaz ez elektronikai cuccokkra.
Mert vegyük a mostani esetet pl.A srác azt mondja nála teljesen jó volt biztos belenyúlt a vevő ilyenkor mi lesz vajon?
Szóval aki azt állítja,hogy a hazai hivatalos garinál ami a mi régionkba szoló készülékre van kiállítva jobb az ilyen kétes vétel az szerintem elrugaszkodott a realításoktól.Nem azt mondom én is vásárolok ebayről de de nem ilyen dolgokat.Most komolyan 66 ért vette
Itthon 70 ért már pár naposak vannak amikből szerintem még alkudni is lehet.
Ha mondjuk 20 rongyal lenne olcsobb oké .De 5-6 ezerért megérte neki a karácsonyi ajándékot kocláztatni.?
Részemről ennyi.Ha beszélgetne bárki ía témáról akkor PM-ben .Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest