Új hozzászólás Aktív témák

• erikecskeee

csendes tag

válasz monroe8609 #3862 üzenetére

Ilyen árkategóriában sennheiser cx300II-est tudnám ajánlani de csakis feketében (nekem fehér van és fél év alatt elkoszolódott, nem lehet letisztítani...) Nagyon sok fülest kipróbáltam, de ez volt eddig a tuti. Basszus magas közép nagyon tiszta. Apró dolog de érdemes megfigyelni, sokaknak probléma az agybadugós füles, mert kiesik a fülükből bármekkora harangot használnak, ez azért van mert az egyszerűbbeknél (pl Samsung gyárija is, de próbáltam denon-t, phillips-et, sony-t... egyfajta gumis műanyag "ötvözetet"? használnak ami nem tud úgy bentmaradni a fülben) Ennél a sennheisernél 100% szilikon a harang tehát mondhatom azt hogy nekem mind a 3 féle gumival bentmarad a fülemben, de a közepes teljesen tuti. Az ára változó 13-14ezer forint, nekem annó mázlim volt mert a sennh. kiadott egy környezetbarát csomagolásos verziót(karton doboz) ami 8990 volt, tehát olcsóbban megkaptam ua-t. Még egy opció a cx 400II ami drágább, de van rajta hangerőszabályzó, viszont a paraméterei teljesen megegyeznek az előbb említettel. cx300II adatai:Freki: 19-21kHz, 16Ohmos, 113dB(ami elég erős, nem nagyon fogsz ennyiért ilyet találni), 1,2méteres kábel, aranyozott 3,5-es jack, 3x2 gumiharang.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés