- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
david0111
tag
Hali!
Ha a telefonnak valami baja van vagy pl sz.rrá megy az aksi. Akkor hová tudnám vinni hogy megcsinálják garanciálisan? -
okoska74
senior tag
Hátha érdekel valakit a szétszerelése. De vigyázz, mert nem mutat minden részletet.
[link] -
törölt tag
-
törölt tag
Arra még sajnos várni kell egy kicsit. Az Illinois-i Egyetem most fejleszti azt az aksit ami áttörés lehet, ha igazak a hírek akkor 30 -szor többet fog teljesíteni a maiaknál és a feltöltésük mobiltelefon esetében 2-5 másodperc lesz. Állítólag 2-3 év mire alkalmazásba kerül.
-
Land
veterán
Lenne egy kis gondom.
A telefonom B111 van. Rootolt, megcsináltam a GPS mókolás, a hangerő mókolást, eltüntethető Navigation Bart. Tehát minden adott.
Viszont bármelyik böngészőt használom szaggat, laggol lemarad. Néha a billentyűzet is késik. Én rontottam el valamit? Nálatok sebes minden? Rakjak rá másik ROM-ot vagy rakjam újra? A többség kiváló optimalizációról beszél, ezért érdekel valamiféle megoldás. Mindezek egy Optimus G mellett eléggé szembetűnőek voltak. Köszi!Hogy pozitívat is mondjak: anyagminőség, dizájn nagyon jó. Zenehallgatás fülesről kiváló még HTC One után is. Kamera sem rossz. Kijelző szép.
-
Mett
senior tag
ha kell valakinek viheti. nexus 5 kell nekem helyette, de egyelőre most jelentik be.
nem tudom milyen hangchip van benne, ezért nem hasonlítgatnám viszont jól szól.
build propban talán lehetne még a mintavételezésen állítani, csak nem tudom mit-hogyan.
az első 2 sor a hangchippé -
Yager01
senior tag
Launchert használ valaki? Hiányoznak a gesztusvezérlések a gyáriból
-
Mett
senior tag
alap b114 mókolva nekem 5900 felett ad quadrantban. én már kicsavartam belőle, amit lehetett.
i/o scheduler meg grovernor tuninggal lehetne még kb. alap órajelen + 10-20 %-ot kihozni belőle, de azok custom kernel hiányában váratnak magukra sajnos. úgyhogy a moddolás itt ki is merítette magát. ami érdekes az az, hogy a gyári grovernor beállítása szinte nem is járatja 1500 mHz-en a procitholo backuppal adb-n keresztül tudsz menteni [link]
-
TomWexX
addikt
+(#3941) gekko293
Én ilyen telefon tartót vettem. Jó, de nem tökéletes. Kicsit rezeg döcögős utakon, és ami viszont idegesítő hogy nem lehet rászorítani ha belövöd az irányt, és ha kicsit feszül a töltőkábel akkor elfordul az egész. Tervezek hozzá egy 90° -os átalakítót a töltőhöz.
(#3968) petyaaa6: Nekem rendesen megy, de én swift key-t használok.
-
petyaaa6
tag
Sracok, nezzetek mar meg legyszi, hogyha telon irtok : face,forum barmi akkor ha vmit a szovegbe akarsz javitani,akkor az rendesen megy-e. Nekem kurvara nem, hiaba "kattintok oda"".
Sms az egyetlen ahol nemtapasztalom -
Yager01
senior tag
Bocs, ha lama dolgot kérdezek, de ez a GPS jel javítása dolog nem teljesen tiszta. Kimásolom a megfelelő helyről az említett fájlt majd a pc-n egy fájlkezelővel megnyitom szerkesztésre, és kitörlöm a tartalmát, majd az egyik variációt a kettő közül beillesztem (pl.: megoldás 1) majd a módosított fájlt visszamásolom a System Etc mappába? Jól értem?
-
racerx
őstag
innen rendelt vki tokot?? A qiucksand érdekelne, hogy a gyárinál jobb e?
-
racerx
őstag
válasz
honeker #3953 üzenetére
Jah, meg csak a b116-al működik, van akinek lefagy, meg csak francia nyelv működik.. Sztem felejtős az egyész romolás még itt. Rádásul a recovery se működik (nálam) rendesen, az xda-n semmi visszajelzés se jött rá napok óta...
Szvsz amíg nem lesz nyitva a bootloder addig tök fölösleges ezekkel foglalkozni.
Mondjuk nem is igen izgatom magam, a gyári rendszer rootolva bőven kielégít a mindennapokban. -
Uuser
tag
válasz
gabancs #3951 üzenetére
Javíts ki ha tévedek, de az egész Andriod, mint rendszer, a felhasználó szabadságáról szól, ettől jó és ettől van annyi lelkes felhasználója világszerte. Tehát azt amit az android szabadsága lehetővé tesz, lekorlátozni nem szerencsés dolog, mert van aki nézegetni is szereti. Nem hinném hogy ez kötöszködés. Vélemény.
-
gabancs
addikt
Most, hogy mondod, engem egy percig nem zavart ez a dolog. Megtalálom amit el akarok indítani, és kalap-kabát. Nem nézegetni akarom, és stílusokat beállítani, hanem használni. Csak szokás kérdése. De ezt hibának felróni elég furcsa. ez számomra csak kötözködés, nem több. Még mindig nagyobb szabadságod van, mint az IOS vagy WP8 rendszerben.
-
Uuser
tag
válasz
gabancs #3949 üzenetére
Úgy képzeltem, hogy léteznek ikon csomag appok, pl. DcIkonz, amik átszabják az ikonok kinézetét. Nem csak a gyáriakat. Az összeset. Nem találkoztál még vele ? Akkor se háborodj fel feleslegesen.
Ha ilyet lehetne a témabeállításoknál kiválasztani ikonkészletként, mindjárt barátságosabb lenne a helyzet. -
gabancs
addikt
"Vagy : ikonstílus lekorlátozódik a a témák ikonstílusaira, amiből igaz hogy sok van, de csak a gyárilag telepített appok ikonjait szabja át. Számomra fontos az egységes kinézet."
Ezt még is, hogy képzelted? Van ugye a gyári ikon, és feltelepítesz hozzá még egy pár alkalmazást. Egy francia mást telepít fel mint te, egy kínai megint mást. Hogy az ördögbe kellene azonos stílusra hozni az idegen alkalmazások ikonjait? Több száz ezer alkalmazás van, mindet nem rajzolhatják át.
-
Uuser
tag
válasz
gabancs #3946 üzenetére
Számomra a gyári UI-nak azért vannak idegesítő korlátai : had szabjam meg már én, mennyi alkalmazást szeretnék egy mappába belerakni.
Vagy : ikonstílus lekorlátozódik a a témák ikonstílusaira, amiből igaz hogy sok van, de csak a gyárilag telepített appok ikonjait szabja át. Számomra fontos az egységes kinézet.
Ezenkívül a korábban használt alkalmazások visszaállítása után iszonyat nehézkes meló az alkalmazástár hiányában összerendezni a rengeteg ikont.
Alapvetően bejön a MIUI rendszer, korábban másik telón használtam is egy darabig MIUI launchert ami ugye nem ugyanaz, de azért átjön a feeling. Ha a redezést, rendszerezést illetve a testreszabhatóságot szabadabban kezelné akkor nem lenne bajom vele. -
bkiky01
senior tag
Valaki használja már ezt a romot:
BlueAndroid
Elgondolkoztató és nem mellesleg nagyon jól néz ki.. -
-
Ingeras
újonc
Nektek is borzalmasan halk a telefon ha fulessel hallgatjatok? Lehet vele vmit kezdeni?
-
galbi1972
tag
válasz
hofferpeter9 #3921 üzenetére
Szia! Neked a fólia külön volt benne, vagy rajta volt? Én tegnap hoztam el a Vodatol, fehér de külön nem volt fólia benne...
-
petyaaa6
tag
válasz
monroe8609 #3914 üzenetére
Szerintem ami biztos mukodhet aza googleplayen vmi ""wizard""nevu alkalmazas. Wallpaper wizardi v ilyesmi.
-
spawn21
veterán
azért látom sajnos akadnak még gondok a telefonnal.
Remélem a frissítések megoldják majd. Mert nagyon-nagyon bejön a ketyere
-
gekko293
csendes tag
Vett valaki már szélvédőre cuppantós autóstartót? Milyet és mennyiért?
-
sisqoboy2
tag
Nos A gps nalam is idegesitoen nem akar fixalni csak ha ujrainditom a telot. Probaltam Mindket modszert. Valakinek otlet? egyebkent Hozza kell adni a gyari szoveghez vagy helyettesiteni azokkal?
-
hofferpeter9
csendes tag
Hihetetlen jó teló! Nekem még egyszer sem akadt meg egy pillanatra, pedig GTA III-mat tolom rajta gyakran, de semmi gondja nem volt vele full grafikán sem! Gyönyörű telefon, kíváló képeket csinál, és lehet, hogy csak nálam, de semmilyen wifi ledobás, semmilyen GPS akadozás nem fordult még elő nálam, pedig mindkettő rendszeresen használatban van.
Kijelző gyönyörű, rég láttam ilyen szépet, pedig Xperia P-ről váltottam (TFT panel WhiteMagic-kel ami tényleg egész széppé tette a kijelzőt, de a betekintési szögei nem voltak az igaziak, mondjuk nem is az az álmom, hogy a villamoson a leghátsó utas is lássa 10 méterről, hogy mit smsezem). Összességében perfect telefon, az agybadugós füles hiányzik nekem, de dícséretes, hogy adtak hozzá tokot, fóliát. Ajánlom mindenkinek!
-
törölt tag
válasz
monroe8609 #3914 üzenetére
Nem lehet, hogy az oldalra görgetés miatt belenagyít? Ha szélesebbre hagyod (pl. 1280x1044-es háttérképeket láttam a GO Launcherhez), akkor is lecsípi?
Most meg is néztem, és a navibár miatt vágja a képet.
-
gabancs
addikt
Reggeli fények
-
Zsocy155
őstag
-
Zlika
aktív tag
válasz
monroe8609 #3912 üzenetére
De megjeleníti rendesen.Ha valami galériás képet raksz akkor lecsípi kb a 10%-át vertikálisan.Az meg hogy milyen éles a háttérkép azon múlik milyen nagy felbontású a kép amit használsz.312dpi-nél nagyobb felbontást nem kapsz hiába raksz be bármilyen képet.
-
monroe8609
aktív tag
De most komolyan.mi ertelme van a hd hattereknek ha nem jeleniti meg rendesen???
-
bpdjoco
tag
válasz
erikecskeee #3873 üzenetére
Nekem is csinálta az asztalon való használatnál az ilyen hülyeségeket de magától megszűnt egy hét alatt.
-
david0111
tag
Szerintetek Sony xperia Sp vagy ez a P6. Zenét keveset hallgatok youtubezni szoktam a játék anyi hogy feuson rajta a temple run2 s&f és még ilyen gamek.
-
racerx
őstag
HAsznál vki csengőhang lock progit? Mert amit eddig más telón használtam, az itt nem túl jól működik.
UI. tö.öm ki van, hogy itt is csomoszor nem hallom ha hívnak, mert véletlenül le lett halkítva a csengőhang... -
Mett
senior tag
válasz
monroe8609 #3901 üzenetére
akg k518 lenne jó neked ebben az árszegmensben
-
monroe8609
aktív tag
válasz
monroe8609 #3891 üzenetére
Nem feltétlen agybadugósra gondoltam.Lehet más is 15 e ig csak érezzem rendesen a zenét
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4