- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PietPunto
tag
Na itthon van a kicsike, már most imádom!
-
törölt tag
válasz
#73499136 #2491 üzenetére
Regisztrálsz az ebay.hu-n, és azon belül a paypal-on egy kártyás fizetést. Ennyi. Rendeléskor rögtön fizetsz is, ezt kifejezetten értékelik az eladók.
Keresésnél érdemes a hongkongi (esetleg kínai) eladókat beállítani, mert szinte ugyanazt kapod Európából is, csak drágábban. Ráadásul ez előbbi két helyről az esetek többségében nincs plusz postaköltség.
Rengeteg dolgot rendeltem már, de eddig csak két dologra kellett két hétnél többet várni. Ha nem érkezik meg a cucc, akkor érdemes az eladóval megegyezni. Elég rugalmasak, mert félnek a negatív értékeléstől. Szeretik, ha probléma esetén rögtön személyesen kommunikálsz velük.
Jó vásárlást! -
Bujden
csendes tag
Sziasztok, nem tudok a gyari billentyuzettel egy fiokomba se belepni, playrol leszedtem egy masikat azzal minden megy, de ocsmany. Valaki tudja hogy mi lehet a gyari baja, illetve ha a chromban urlt akarok irni akkor a .com helyet syokoz legyen?
-
malev22
csendes tag
válasz
Mp3Pintyo #2486 üzenetére
Sziasztok.
Én sensation-ról váltottam p6-ra, én saját magamnak cseréltem panelt (csak az üveget) és megusztam 3-4e ft környékén mert ebay-ről rendeltem kaptam hozzá szerelő készletet, youtubon van fent video hogy kell szétkapni nem egy nagy ördöngösség csak türelem kell hozzá, ragasztó ami fontos mert amit itthon találtam két oldalút az egy idő után leválik szal minőségi kell hozzá. Most is berendeltem kijelzőt mert megint betörtem
csak a ragasztóra várok. Ha van egy kis műszaki tehetséged néz körül ebayen mert olcsóbban meguszod mint itthon nekem tavaly 30e-ret mondtak, h annyiba fáj.
De egy kis p6-ról köszönöm a segítségetek root meg mindenben. Aki védőfóliát meg tokot keres Ebay fillérekért áruják a dolgokat most jött meg a bőrtok elég pöpec legalább védi a kijelzőt
fóliákat még várom.
Még 1x-er köszönöm ezt a fórumot meg a hozzáértőket
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Off: Kaptam egy HTC Sensationt a P6 mellé
egy baja van, törött az érintőpanel. A kijelzőt leteszteltem az tökéletesen működik. Ők : http://www.spillergsm.hu/ lecserélik akár csak az érintőpanelt is 15.000 Ft ellenében de a srác azt mondja, hogy csak valami 2 oldalú ragasztószallggal tudja megoldani.
Van erről tapasztalatotok, hogy milyen lesz a minősége egy ilyen cserének? -
Atilla21
csendes tag
Képernyőképet menüből is lehet: Értesítési panel - egyéb - képernyőkép
-
gabancs
addikt
válasz
Newlachka #2480 üzenetére
"ez szerintem user error"
"; megnyitok egy albumot első szam play és sorba megy jééé"Fogalmad nincs miről beszélek. Na ez a user error. És még szánalmas is!
Tehát: Nézzünk egy albumot. Pink Floyd:The Wall.
A dalok eredeti sorrendje:
1. In the Flesh?
2. The Thin Ice
3. Another Brick in the Wall (Part I)
.
.
.Amit a P6 művel:
1. Another Brick in the Wall (Part I)
2. In the Flesh?
3. The Thin IceTehát betűrendben listázza és így is játsza le. És ez így ilyen zenénél, ahol a track-ek össze vannak kötve zeneileg élvezhetetlen.
"nem mindegy hogy nap vagy hold? a lényeg a hány fok van"
Ha neked mindegy csapba szarni vagy szarba csapni, akkor igazad van.
-
Newlachka
őstag
válasz
gabancs #2445 üzenetére
zene lejátszó:
ha egyesével belerakod a zenéket megtartja a sorrendet.. mondjuk nekem mappáknál is..ez szerintem user error
1,időjárás widget..
nem mindegy hogy nap vagy hold? a lényeg a hány fok van...
van helyette alternatíva accuweather
2; megnyitok egy albumot első szam play és sorba megy jééé
3; használj contacts+-ott lehet facebookot is csatlakoztatni így pofás képes stb-s cucc lesz, és simán elmegy a gyári mellett"Ha eláruljátok, hogy tud e képernyőképet készíteni beteszek egy képet."
power+le gomb"Igen, olvastam. Egy a bibi, ahhoz root kell. Én meg még 1 naposan nem szívesen rootolnám."
root semmit nem von le mivel sw-s root kárt nem teszel a telóban,garanciát nem vesztel...végülis maradj csak user, így még bekapcsol a telefon -
TomWexX
addikt
Nem is értem miért féltek ennyire a root-tól.
Főleg ha már tapasztalat is van belőle. Nálam nélkülözhetetlen az androidhoz, ha telefont veszek az az első hogy root-olom. Manapság már a szervizek is lesz_rják, de ha paranoia üldöz, nyugodtan lehet unroot-olni is.
És ha már root, ajánlok egy igen hasznos appot:
Greenify >> Hogy mi is ez?
Ehhez is kell root, és akkor még ott van a Titanium backup, Adaway (vagy ADfree), PNF, Build.prop szerkesztése és még sorolhatnám...
Persze nem azt akarom ezzel hogy most mindenki álljon neki veszettül rootolni, nem árt hozzá egy kis tapasztalat, de akinek van, az nem tudom mitől fél. -
Nimda
addikt
válasz
gabancs #2473 üzenetére
A rootra legtöbb esetben azért van szükség, mert a szoftver korántsem tökéletes számunkra...és valjuk be, sosem lesz az.Viszont alakíthatunk rajta és a root nyom nélkül eltüntethető.De szerintem vágod a témát
Az eddigi hibák, amik nem mindenkinél jelentkeznek és amikre a legtöbben panaszkodnak a fórumban:
-wifi jel eldobálás
-kis hangerő (root-al javítható)
-akadozó gps (root-al javítható)
-energia kezelési problémák (a kövi B114-ben javítva)
-ugráló fényerő
-tárhely kezelési problémák (talán egyszer hivatalosan megkapjuk, mint ahogy az eltüntethető navibárt)
-widget háttér kezelési hibák
-és még egy sor teljesítmény optimalizálás szükséges... -
-
törölt tag
válasz
gabancs #2462 üzenetére
A GPS problémák megoldását Nimda már megválaszolta, csak ismételni tudom, ez egy még kiforratlan teló, biztos hogy ennél még több hiba is felszínre fog kerülni a következő hetekben, az android ilyen, viszont adja a lehetőséget a változtatásra, ha valami nem tetszik lecserélhető másra.
-
törölt tag
Eddig nekem sincs különösebb gondom vele, de azért ez egy viszonylag új telefon, szerintem félév múlva már sokkal kevesebb szoftveres hibáról fogunk beszélgetni. Hardver hiba minden más telefonnál kb ugyan ennyi van, ez nem is lehet csoda a fő alkotó elemeket ugyan azok a cégek gyártják minden típushoz, csak a doboz és a név más.
-
-
okoska74
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
gabancs #2445 üzenetére
Én bekapcsolás után rátoltam a GO Launchert (Prime) a tartozékaival. Hibátlan azóta is. Nekem ez megy a céges telefonon is, meg az előzőeken is ez volt.
Nem hallgatok rajta zenét, ez igaz. Van párszáz jó lejátszó app. Válogass!
Nekem a névjegyekhez is a GO van rendelve, nincs probléma vele.Az általad soroltak nem orvosolhatatlan problémák. Én megelőztem ezt. :-)
-
gabancs
addikt
válasz
#73596160 #2444 üzenetére
Soroljam?
1; az időjárás widget nem szeret mindig frissíteni, és állandóan süt a nap
2; a zene lejátszó betűrendben listázza a dalokat, és e szerint is játsza le. Tehát egy albumot nem lehet lejátszani, mert nem sorrendben játsza, hanem a dalok címei alapján
3; ha kiteszek névjegyeket, és rákattintok, akkor csak az üzenet küldés működik a hívás nem. Hívni csak úgy lehet, ha megnyitom a névjegyetezek csak egy fél nap utáni észrevételek, pedig a gyári legfrissebb B111 van feltolva
Csak a jó Isten tudja, hogy mik derülnek ki használat közben.
-
gabancs
addikt
Nállatok is éjjel-nappal süt a nap az időjárás widget-en? Abban bíztam, hogy a B111 javítja.
-
racerx
őstag
Nos a Modern Combat is tökéletesen fut, pont mint a youtube-os videoban. Talán még finomabban mint a real reacing. Az más kérdés, hogy ilyen telón fps-t játszani, kb mint sajtresztelővel rejszolni (c F. Fairlane
)
Szóval ha ezek a ma legjobb leghardverigényesebb játékok, akkort asszem semmi okunk sincs a szégyenkezésre a telóval!! -
Uuser
tag
Nem tudja valaki, hogy lehet a "nagy fogyasztású alkalmazás" értesítést letiltani ?
Amióta B111 van fent, azóta tolja állandóan az arcomba. kezd bosszantani és nem találom hol lehet ezt a funkciót kikapcsolni. -
mikesa
tag
Köszi srácok! Csak hogy biztosra menjek a szerviznél. (Nem akarok cpu/GPU hibát... :-()
-
chriss23
tag
Nekem amiota megvan igy hasznalom:
Ezekkel a gyari beallitasokkal rz a statisztika:
Blitz Brigad high peformance-ra allitva es optimalizalt beallitason is tokeletesen fut. Asphalt 8-at csak low grafikai szintre engedi az app felhuzni (bar lehet csak nalam), de igy korrekt. MC4-et meg nem sikerult kiprobalnom, de lehet majd beiktatom, mert nagyon szeretem.
Cpu figyelesre en a CPU-Z programot hasznalom, ami a szenzorokon at mindent ir folyamatosan es aktualisan. -
mikesa
tag
Semmi komoly, csak root. B114 van fent. B106 Gyárival is ez volt... :-(
-
vacs
veterán
Pl.: Modern Combat 4, Real Racing 3.
-
racerx
őstag
Mondjatok vmi hardverigényes játékot, kipróbálnám szívesen hogy mit bír, mert eddig nem találkozatm azokkal a hibákkal amit irtatok
-
-
Nimda
addikt
Akinek lassan talál jelet és pontatlan a gps-e, az próbálja ki a következő gps.conf file módosítást:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=eu.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra4.gpsonextra.net/xtra.bin
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_USER_PLANE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7275
SUPL_NO_SECURE_PORT=3425
SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert
PHONE_TYPE=UMTS
DEBUG_LEVEL=3
ENABLE_WIPER=1
INTERMEDIATE_POS=1
ACCURACY_THRES=500A gps.config file-ba be kell másolni, amihez szintén root kell természetesen
a régi bejegyzést írjátok felül, de a permission (engedélyek) beállításokra ügyeljetek.Nem okoz gondot a telefon működésében, tehát ha a file-t törlitek, akkor sem lesz gond, csak akkor nem lesz értelme a módosításnak
Az elérése: system/etc
Én kipróbáltam és sokkal stabilabb és hamarabb talál jelet, ha a műholdakat rögzítette.
Köszönjük gr8tjoey fórumtársnak!
-
törölt tag
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
#73499136 #2413 üzenetére
Hm...most a GPS status is 2 sec alatt találta meg...azért jó lenne ha nem ilyen hektikus lenne.
-
Newlachka
őstag
válasz
#73499136 #2404 üzenetére
próbáld ki azt,hogy alkalmazások, adott game, ezen belül pedig performance mode..
nekem fullra kisimult a real racing 3. szvsz szerintem ez a performance mode optimalizál 4 magraÉn azt vettem észre,hogy alap esetben a mag0- megy méghozzá 200 mhzen
amint valamit használsz ez felmegy 1,5ghz-ig
ergó egy magot használ a teló
próbálgattam állítgatni, pár cpu tunerrel kevesebb sikerrel
ha levettem mag0-át max 1,2GHZ-re akkor bekapcsol mag1,de csak 600mhz-en
ha leveszem mag0-át 600mhzre maximum akkor mag1 megy de max 1,2ghz-el
érdekes ez.. -
törölt tag
válasz
Mp3Pintyo #2394 üzenetére
Hát igen. Bizonyos GPS készülékeknek nincs ilyen hardvere mint a P6-nak és remekül működnek 1ghz alatti 1 magos procival is, ezen meg nem megy jól. Bízzunk benne hogy eljut a fejlesztőkhöz és javítják.
Mondjuk Igo 8 ???, gondolom telepíthető rá, lehet hogy az lenne a jobb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest