Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok!
Pár napja én is P6 tulaj vagyok /vodás/ teljesen meg vagyok vele elégedve,hibák vannak de mibe nincsenek. tokot néztem ebayen esetleg használt már valaki ilyet??
Jól néz ki és megmaradna az alu hatás.
Ha igen nem koptatja meg a telefont?http://www.ebay.com/itm/Luxury-Aluminum-Metal-Hard-Cover-Back-Case-For-Huawei-Ascend-P6-/121217124368?pt=US_Cell_Phone_Accessory_Bundles&var=&hash=item1c391a8810
üdv.
[ Szerkesztve ]
-
-ZsoLi-
tag
És egy ilyen keret okozhat gondot??
http://www.ebay.com/itm/Ultra-thin-Shell-Aluminum-Metal-Bumper-Frame-Case-Cover-for-Huawei-Ascend-P6-/181275141411?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2a34d72523
-
-ZsoLi-
tag
válasz freemanone #9832 üzenetére
Köszi gondoltam rá én is azért kérdeztem rendelés előtt.
-
-ZsoLi-
tag
Ma reggel azzal fogadott hogy kérte a pinkódot, egész éjszaka töltőn volt. B607 van rajta. Még ilyet nem csinált edetleg valami ötlet mi okozhata?
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok a rezgés erőségén lehet állitani? a hugomnak is ilyen van neki sokkal gyengébben és halkabban rezeg.
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok új teló nem dobája a hálozatot viszont a wifit elég sűrűn,mindigre van állítva és a rossz minőségű hálozatok kerülése be volt pipálva az okozhatja a wifi dobálást? amúgy a lakásban mindenhol maxon a jel router beállítások elvileg jók. Elég zavaró egy idő után, és mindíg böngészés közben dobja el.
-
-ZsoLi-
tag
válasz chelsi #10182 üzenetére
szia nekem van hogy egymás után 3szor is ledobja:-( viszont van amikor órákig jó. router beállításaim elvileg jó. énis várom a frissítést hátha megoldja. Szervíz valószínűleg csak szoftver frissít az meg nem oldja meg. Ismerőseim között 3 db ilyen van mindegyik dobálja a wifit. Vodás az összes.
-
-ZsoLi-
tag
Akinél nem dobálja a wifit megirná mien routert használ? Es hogy mien rom van rajta. Köszi
-
-ZsoLi-
tag
Nálam netezés közben elmegy eltünik a kis ikon böngésző leáll vagy egyből visszacsatlakozik vagy nekem kell ki be kapcsolni.
-
-ZsoLi-
tag
probálta valaki a tweakker nevű alkalmazást, külföldi honlapon olvastam hogy megoldás lehet wifi problémára. ma kipróbálom hátha
-
-ZsoLi-
tag
tp link wr741ND v2 az lenne a kérdésem hogy erre v4 es fireware frissítést fel lehet rakni? esetleg nem tudjátok hátha megoldaná a gondot
-
-ZsoLi-
tag
régi smc router dobálja:-( beszereztem egy asus rt-n12e tipusú routert este kipróbálom irok hogy mien, ha nem jó holnap megy szervízbe:-(
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok van egy p6-om elado jan2 án vettük vodánál minden működik rajta hibátlan állapotú, asszonynak nem jön be ezért eladó. Tiltani nem fogják. Ha érdekel írjatok privátba , ja és fehér
-
-ZsoLi-
tag
Esetleg az új vodás romba nincs megoldva a wifi probléma? Márakinek volt nem tapasztaltatok változást??
-
-ZsoLi-
tag
Nekem vodás van miért nem jön a frissítés?
-
-ZsoLi-
tag
Tegnap este frissültünk B610-re azóta nem volt wifi eldobás addig rendszeres volt. Az online témákat hol találom?
-
-ZsoLi-
tag
válasz jivanmukta #10580 üzenetére
Nekem csak helyi van.
-
-ZsoLi-
tag
Esetleg vodásra valaki megkapta már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok