Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz norbysz #6850 üzenetére
Töltöttem fel pár képet, ami a Sensation-nel készült. Kíváncsi vagyok ki jön rá, hogy nem is iPhone 4S-sel lőttem
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
CrAck69
senior tag
Criton és szasz1 írta egyszer h tudják a gyártási időt
de visszaolvastam és az e-care munkatársa tudja megnézni IMEI alapján
sry ezt benéztem de azért a dobozon van xDEgyszer fenn....
-
rizso
addikt
De, a képek egy része ott készült! Volt egy kis hétvégi pihi a balatonfüredi REKÖ-ben, aztán átugrottunk Veszprémbe is egy kicsit - gyönyörű város
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
S e t h
nagyúr
Telepítettem a Moboplayer nevű progit és kiváncsiságból felraktam egy mkv filet felirattal.
A filet meglepően jól vitte, viszont az ékezetes betűk helyén kínai írásjelek voltak, volt vkinek hasonló tapasztalata?Apropó, érnek vmit a battery saver programok?Olvasgatom a marketet és egyesekhez szinte dicshimnuszokat írnak ,hogy órákkal meghosszabbították a készenléti időt.
rizso, nagyon jó képek!Ahogyan olvastam napfényben frankón működik és ezt sikerült is bizonyítanod.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Zirowe
nagyúr
válasz S e t h #6860 üzenetére
Alap, hogy bmilyen lejátszó telepítése után a feliratok karakterkódólását át kell állítani vmelyik iso 8859-re.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
-
Something_
őstag
válasz Fl4tl4nd3r #6864 üzenetére
Irtam privit.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Meghalt a routerem holnap átmegyek haverhoz aztán letöltöm
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
törölt tag
Kérdés itt is
A teló S-OFFolva és rootolva van. Nyomtam rá egy gyári visszaállítást telefon és memóriakártya törléssel.
Viszont még mindig tudok új romot felrakni, vagyis nem történt semmi változás azon kívül, hogy az eredeti szoftver van fent. Backupból visszaállítottam a mentett eredeti rendszert.
Jönnek így majd a hivatalos frissítések?
A H-BOOT verzió maradt az S-OFFolt/rootolt verzió, ami régebbi, mint ami a telón volt alapból. -
S e t h
nagyúr
Melyik a leggazdaságosabban működő böngésző a telefonra?Kis netcsomagot választottam, egyelőre az opera mini van rajta, kérdés ennél van-e jobb.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
pebocomp
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Sensationt. Ma reggel jött egy OTA frissítés, elment kb. az egyharmadáig aztán piros háromszög lett a vége. Factory resetet, wipe-okat próbáltam de semmi. Nyomogattam a hboot-ban és azt a hibaüzenetet láttam, hogy nem tudja olvasni vagy nem találja a /data mappát.
Van valami ötletetek meggyógyítani vagy vigyem vissza?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezek a RUU-k vannak
nekem ez kell majd, ha jól gondolom:
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.3_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_219990_signed[ Szerkesztve ]
-
pebocomp
csendes tag
válasz Something_ #6881 üzenetére
10 perccel előtte vettem le a töltőről. Full közelében lehetett. Nem hiszem, hogy ez volt a probléma.
Amúgy is routolni akartam pár napon belül. Ebben az állapotban is lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Közben van egy kis bizonytalanságom. A topciban CID-ekről beszélnek, és variálják a leírást. S-OFFot és ROOTot csináltam, máshoz nem nyúltam, nem tudok róla, hogy a CID megváltozott volna. Viszont ha vmi nem stimel, brickelem a telót.
Csinált már vki S-ONt? -
Zirowe
nagyúr
Itt többféle romfüggetlen tweakelést is találsz.
Igazából én nem nagyon vettem észre különbséget, viszont a linkelteket se próbáltam még.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz randras #6891 üzenetére
Miért lenne az?
Ha minden igaz, a cid-et csak a gyári romok szoktak ellenőrizni, azok átveréséhez kell a goldcard vagy a supercid.
De a főzött romok nem ellenőrzik, mert semmi értelme nem lenne.Amúgy a sensation s-offja nem rak fel super cidet, nekem is maradt az alap htc_032.
-
törölt tag
Igen, ezen gondolkoztam én is. Akkor kell SuperCID, ha régiótól/szolgáltatótól független ROMot akarok felrakni, ugye?
Na most én semmilyen CIDezést nem csináltam, nem is emlékszem, hogy S-OFF vagy ROOT alatt bármi ilyesmit írt volta ki a teló.
Na most az XDA-n van 2-3 féle S-ON, 1-1 thread-en belül is változtattak a leíráson.
Most nem vagyok biztos abban, hogy pontosan milyen parancsokat kell lefuttatnom, mit kell feltelepítenem. -
törölt tag
Szóval kellene egy rendes leírás, ami alapján tudok S-ONolni rendesen, úgy, hogy nem brickelem a telót
-
brillians
csendes tag
Üdv!
2 év gyári garanciás Sensation-t hol tudok venni 130 ezer alatt?
Eddig XXLGSM-et néztem (124e), de ők levették a listáról. Tegnap a ZippZar (126e) is levette listáról, pedig ők is korrekt boltnak néznek ki. Találtam, olyat, hogy VIP-Tech (meg VIP-Technika - a kettő között gőzöm sincs, mi a különbség a választható készülékeket eltekintve), ahol 122ezerbe kerül, de nem tudom bízhatok-e bennük (eredeti doboz, minden tartozék, stb.). Ha az utóbbi webshopról tudtok jó véleményt írni VAGY ettől jobb oldalt ajánlani (lényeg, hogy 130e alatt legyen az ára +magyar nyelv), kérlek írjátok le!("Poén", hogy a SpeedShop meg ma vette le a fekete színű 2 év garanciás változatot.)
Ui.: @!*%* várakozás, kikészít! Lásd: az első két boltból elfogyott...
-
törölt tag
S-ON-nál azt írják, hogy a telót charging módban kell csatlakoztatni. Ez elég? Nem Sync módban kellene?
Stock ROM az mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
somaisten
csendes tag
Van egy 2 hetes ilyenem, t-mobilban vettem, kell valakinek? Őszintén szólva nekem nem tetszik...
Vagyis, igazándiból az android nem tetszik, mivel külföldre utaznék, már vinni sem akarom magammal. Visszatérek az iphonomhoz /3gs/ pedig már azzal is tele volt a hócipőm,azért vettem ezt. De ez se jobb nekem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes