Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roxan
senior tag
MEGJÖTT:
[link] -
roxan
senior tag
Phonearena teszt:
-
roxan
senior tag
Igen, ez így van. T-s ismerősöm is megerősítette.
-
roxan
senior tag
No, akkor elvileg jó lehet ez is, a töltő csatlakozót valahogy nem láttam. A tapadókorongot ugye az üvegre kell tenni?
Nekem C4 Picasso van, ott elég elől van a szélvédő, max az oldalsó kis üvegre lehetne, a műszerfal meg nem olyan síma, hogy odatapadjon.
Jó a tapadója, nem jön le könnyen? -
roxan
senior tag
Ki tudja, mikor jár le a 4 hét voda kizárólagosság?
-
roxan
senior tag
Igaz, nem iPhone4, de iPhone tapasztalat [link]
Most is szenvedek vele, és várom a Sensationt.
Nem akarok vitát kezdeni, de hogy használhatatlan? Nem kis túlzás ez?Rox,
-
roxan
senior tag
HTC felvehetné a srácot [link]
Concept list alatt még több HTC
-
roxan
senior tag
válasz Brutális eb #1449 üzenetére
-
roxan
senior tag
No, azt az infót kaptam, hogy már raktáron van a T-nél. Folyamatosan érkeznek. Remélem így is van.
Mondjuk kirakhatnák a hamarosan érkező telók közé. Befoglalnék egyet.[ Szerkesztve ]
-
roxan
senior tag
No, friss:
Még nincs fent az árlistában és webshopon, de a héten nézzétek!
Általában csütörtökön jön új!Közeli árat is tudok, de megölnek, ha elmondom.
Mindenesetre nekem eldőlt az SGS II vs. Sensation.
Sensation lesz, ha minden igaz, már a héten. -
roxan
senior tag
Állítólag olcsóbb lesz, mint a..........
De nagyjából akörül. -
roxan
senior tag
Gorilla ide vagy oda, érdemes-e, és ha igen, akkor milyen fóliát tenni az LDC-re?
Jó minőségűt keresek, ami az egész képernyőt kitölti, és a kontúr üvegre is jól felfekszik. -
roxan
senior tag
válasz norbysz #1550 üzenetére
No, erre én is rákérdeztem. Már a boltokban van, az csak biztonsági dátum, addigra minden boltba ki fog kerülni. Most csak a nagyobbakban van.
De: ami pl, a Budafokin volt, ma elment házon belül. Nekem holnapra egy félre van téve a nevemre, reggel megyek érte. Sikerült elintézni, de biztos csak ha a kezemben lesz.
-
roxan
senior tag
Létezik olyan fólia, ami a teljes kijelzőt elfedi? Ilyenkor rendesen fel is fekszik a kontúr üveg miatt?
A fólia a gombokon is van, vagy csak konkrétan a kijelzőt védi?Első androidos telefonom lesz, ezért pár kérdés: nem zavar, ha T-mobile SimLockos, mert úgysem váltok. Itt vagyok 12 éve. De a zárt bootloader miatt azért a frissítéseket majd fel lehet tenni?
Ha kell nagyobb MicroSD bele (16-32 GB), akkor milyen Class osztályút érdemes tenni bele?
Érdemes-e Class10 vagy 6, kihasználja a teló? Elég nagy az árkülönbség közöttük.Rox,
-
roxan
senior tag
Lenne egy kérdés Android markettel kapcsolatban.
Azt gondolom, hogy ha vásárolni akarok, akkor majd az account-nál meg kell adni egy kártya-számot (legalábbis AppleStore-ban így volt).
A gondom csak az: céges a teló (lesz), céges előfizetéssel. Ha olyan programot veszek, amit a cég el tud számolni (Igo, stb), akkor céges kártyámmal kéne regisztrálni. Számlát kapok majd?
De ha esetleg egy játékot vennék, azt nem eszi meg a NAV (Apeh), de ha céges bankkártyával regisztráltam be az elején, tudok majd váltani?
No, remélem a kérdés nem olyan bonyolult, mint leírni.
Rox
-
-
roxan
senior tag
1-2 kérdés:
Lecserélném az SD-t egy 32 gigásra, de elég sok minden van rajta. Simán másoljak át minden cuccot és menni fog?
Ebben a Sense 3-ban már nincs Car panel?
Tud valaki olyan magyar billentyűzetet, amin vannak kurzor nyilak (ha egy szó közepén javítani kell)?
Köszi,
[ Szerkesztve ]
-
roxan
senior tag
Peesta
Igen, az anyaghasználat:
volt pár napja kezemben egy SGS II, egy barátomé. Nekem már túl könnyű, olyan műanyag játéktelefon hatása volt. Nem biztos, hogy észrevenném, ha kiesik a zsebemből.
Tegnap megvettem a Sensationt. Engem nem zavar a súlya, érezni, van benne anyag. Nagyon jó fogása van a lekerekített szélek miatt.Erika10
Belepróbáltam egy vodás kártyát, igaz, mobilnetes feltöltőkártya, de bevette. SMS-t is tudtam küldeni vele. Nekem az elvileg azt jelenti, nem simlockos. Menüben sincs semmi T-s. A dobozon sem találtam T-s matricát, hogy SL lenne.
És a legújabb frissítés is már rajta van.
-
roxan
senior tag
Nem tudja valaki,ha több fiók van beállítva a levelezésben, hogyan lehet a sorrendet változtatni, vagy a színeket kicserélni a fiók mellett?
Egy apró hiba: ha asztalon lefektetve írok sms-t, a kamera kidudorodása miatt illeg-billeg. Kicsit zavaró.
Amúgy eddig minden szép és jó, gyors, nem laggol. Egyszerű, neveket manuál gépeltem be régi winmo-ról és kölcsön almásról. Nagyon egyszerű, gyorsan megy. De otthoni telefonszám pl nincs, csak otthoni fax. Ki érti ezt?[ Szerkesztve ]
-
roxan
senior tag
Hogyan lehet alternatív kimenő levelező szervert beállítani?
Most az otthoni wifi-s kimenő szerver van megadva, de az utcán a t-email-es kéne. Nem tudom, hol lehet beírni. Ilyenkor nem vált át 3G-re, ha nem tud wifin küldeni?
-
roxan
senior tag
Létezik androidra igo? ugy tudom, vmi amigo van, csak kicsit buta. meg vmi primoról is hallotam. miért nem találom a marketen? fizetnék is érte, de sehol nincs. winmo-n sokat használtam, sygic meg nem annyira jött be.
[ Szerkesztve ]
-
-
roxan
senior tag
Már kérdeztem 1x, de nem volt válasz: akarok egy 32 gigás sd-t a telefonba. csak simán át kell másolnom mindent és menni fog, vagy ennél bonyolultabb a dolog?
milyenre kell formázni a kártyát, vagy úgy jó, ahogy kiveszem a dobozból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest