Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz sshr3kk #5082 üzenetére
Azért a GG is karcolódik. Mondom ezt úgy, hogy volt már több telefonom is, amiben GG volt, és meg lehetett karcolni. De nem csak nekem, hanem haveromnak is sikerült, pedig tokban tartotta mindig. És szerintem nem használhatatlanabb a kijelző egy fóliával, sőt sokszor jobb is.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
válasz sshr3kk #5088 üzenetére
Nem snowboardozok a telefonnal és vigyázok rá, mégis ott van egy hajszál karc és egy gombostűhegynyi karc a kijelzőn. Mindmáig nem tudom, hogy sikerültek...
A warez meg tiltott a fórumban, erre legközelebb figyelj.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sshr3kk
tag
válasz sshr3kk #5106 üzenetére
Egy kérdés:
Videóhívást lehet indítani/fogadni valamilyen főzött ROM-mal a Sensation-ön?
Mert ugye a gyári 2.3-mal nem lehet és a HTC fórumon olvastam, hogy HTC-ék azt írták egy arcnak, hogy majd a 2.4-es frissítés után lehet, de azt ki tudja mikor lesz még...
Live your life, like it's your last day!
-
keIdor
titán
válasz sshr3kk #5715 üzenetére
A Galaxy S II-t 3-4 hónapja azért adtam el, mert égette a kezem. Az nem meleg volt, hanem forró, nem viccelek. A Sensation melegedése lóf@sz ahhoz képest.
Én a HD2-nél szerettem meg a HTC-t és a Desire, Legend-el csak erősödött ez. Viszont tény ami tény, a HTC is kezdi hanyagolni kicsit a minőséget mostanában, mert ők 30 telefont akarnak egy évben kiadni. De még így is, az Apple után ők csinálják a legjobb out-of-the-box telefonokat a legjobb házakban.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Jodanovich
senior tag
válasz sshr3kk #5715 üzenetére
nekem sem porosodik néha szét szedem körbe takarítom, h esélye se legyen...
nagyon megvagyok elégedve a telóval 3 hónapja használom nekem az aksi üzemidő kurja szét az agyam... (rengeteget telefonálok, wifi zek) melegedés része símán elmegy sztem.
most lesem az anker 1900 as aksikat ebay en, kiváncsi leszek mennyit nő majd az üzemidő mert a napi kettő full töltés nekem kicsit sok...
amúgy ajánlom mindenkinek aki gondolkodik a teló vételen viszont akkor már az újabbikat sztem sensation xl[ Szerkesztve ]
Life is Short... Ride Hard!!!
-
scapegt
őstag
válasz sshr3kk #5910 üzenetére
Nem haragszom Nyilván lehet 1-2 hibás darab, csak arra akartam célozni, hogy ha átmegy az ember bármelyik más topikba, történetesen az S2-be, akkor ott nem azzal van tele a topik, hogy porosodik a kijelző, meg melegszik a teló, meg restartol, lassú, stb..hanem egyszerűen csak romoznak az emberek, mert jó a telefon. Akármilyen furcsa is ez, tegnap már volt egy olyan érzésem nekem is, hogy mit csináljak a telóval, tök jól működik, egész nap nem nyúzom, kéne csinálni vele valamit de nem fogok rátenni romot, nem akarok úgy hozzányúlni, csak most értettem meg, hogy a többi ember mit érezhet. A HTC-vel is így volt, nem piszkáltam bele, nem is akartam volna. Egy szó mint száz, más telefonnak is vannak hibái, de a Sensation-nek nagyon sok, és ahogy már előttem is írták, kb. 30-40 ember fórumozik itt, és abból elég sok embernek hibás, a többiről pedig nem is tudunk. Nem akarom fikázni a gyártót, ez most így sikerült, mint a Sony-nak az LCD TV, de attól még jó gyártó és sokan veszik a termékeit. Persze, hogy besikerülhet egy ilyen. De ez egy örök vita lesz szerintem Aki akarja úgyis megtartja, míg mások vesznek egy másik telefont helyette. Ezzel nincs semmi gond, szerintem nem kéne hónapokon át lovagolni a témán, mert aki venne ilyet, azt tényleg elrémiszti ez a sok rossz dolog itt a topikban. Szóval szerintem ideje abbahagyni, de ez már tényleg nem rám tartozik Maradjunk annyiban, hogy mindkettő jó telefon, csak az egyiknek csúszott némi hiba a tervezésébe és gyártási eljárásába, ami bárkivel előfordulhat
Most látom, hogy írtál még előttem...az enyém Vodás volt, az elsőnek 8 hibája volt, a másodikat is javítani kellett...épp tegnap írta valaki, hogy szinte csak a szolgáltatósok hibásodnak meg, a függetlenek nem Egyébként szerintem nincs ebben rendszer, de lehet keresni nyugodtan
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
válasz sshr3kk #5916 üzenetére
Az tényleg szenvedés volt, szóval nem sértés Lehet, hogy türelmetlen voltam, igazából, ahogy többször is írtam, az idegesített fel nagyon, hogy csúcskategóriás telefon és ...
A Vodánál tényleg érdekes volt, hogy egy épphogy működő Omniát kaptam, ami WinMo-s, nem Androidos...de ezen már nem csodálkozok. Amikor anno a Defy-met leadtam 2 hetes korában, kaptam egy Samu S5320-ast (nem a tapisat, hanem a bartype-ot), amiben nem lehetett beállítani az időt bátran nulláztam még a szoftverét is, amit ugye tilos és még úgysem volt jó...élmény volt veleDe tényleg itt és most hagyjuk abba a Sensation-ről a negatív írásokat, mostantól csak pozitívan Bízzunk abban, hogy mindent javítanak és csak jó dolgokkal lesz tele az a topik
-
imrufo
tag
válasz sshr3kk #5924 üzenetére
Ebay-ről rendeltem meg. Olvastam róla jót is, rosszat is, majd meglátom milyen lesz...
Pénteken kezdem majd tesztelni.
A gyári akksi is bírná, ha nem menne a mobilnet, meg a frissítés, meg nem kapcsolnám be a kijelzőt... Mindent kikapcsolva készenlétben 2 óra alatt esik egy százalékot. De fullosan pörgetve én is 2-3x töltöm naponta...[ Szerkesztve ]
-
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz sshr3kk #6819 üzenetére
Németországból dhl 17euroért 3nap alatt szokott nekem csomagot hozni, és ebben biztosítás is van.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Saccco
nagyúr
válasz sshr3kk #6973 üzenetére
Az már más kérdés, hogy mennyit ér az a füles boltban. A lényeg, hogy neki megér-e +10et, plusz a bizonytalan garanciát, szemben a gyárival.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Something_
őstag
válasz sshr3kk #6987 üzenetére
Köszi az infot, veszek akkor egy ilyen transmittert. Asszem jack-es mindegyiken van.
Minőségre milyen?Amikor a régi autóm volt, akkor Nokia N97-el próbáltam zenét átjátszani (ugye az alapból transmitteres telefon), de a minősége szörnyű volt. Valszeg az autó miatt, bezavart a generátor vagy mi Ismerős 5-ös BMW-jébe kipróbáltuk, ott teljesen jó volt.
Majd most kiderül, hogy 3-as BMW-be milyen minőségben dobja át a zenét. -
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz sshr3kk #7011 üzenetére
E36-os BMW-m van, szóval abba még ilyen multimédia megoldások nincsenek
De az már részlet kérdés, elvezetem a középbox alatt, a könyöklőig és onnan max meghosszabbítom a jack-et, így nem észrevehető.
Más kérdés, hogy RCA-n milyen lesz a minőség, és mondjuk, hogyha RCA to Jack és mondjuk még erre egy Jack hosszabbítót kötnék és úgy a telefonra. Így nem lenne "szem" előtt. -
GoDPlaYeR
csendes tag
-
törölt tag
válasz sshr3kk #7074 üzenetére
Lehet kis félreértés történt.
Nekem nem a kijelző porosodik vagy a rétegek között, hanem ha szétszedem a telót, a tokon körben belül + ugye az oldalrészek, amikkel érintkezik. A kijelzőnek semmi baja, bírja a port, a vizet, cigisdoboz sarkát sőt, még az arckrémet isÉn úgy vagyok ezekkel a ROMokkal, hogy az eredeti gyári működik nálam a legjobban és a leggyorsabban. Mindegyik ROM sokat evett az akksiból és döcögős lett tőle a telefon működése.
Én is kíváncsi voltam, hát kipróbáltam jó pár ROMot, majdnem az összeset, de egyáltalán nem győztek meg, csak arról, hogy majd frissítés után jobb lesz tőle a telefon alapból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App