Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #5911 üzenetére
Nem akkora a baj, de te is láthatod, ha megnézed, hogy ugyanaz a kb. 5-10 ember írogatja, hogy mi a para a telefonjával. Viszont többen is írtuk, hogy nekünk semmi baja és ahogy látom, aki szolgáltatónál vette, az nagy eséllyel hibátlant kapott, mint ahogy én is a T-Mobile-nál!
Live your life, like it's your last day!
-
keIdor
titán
Esetleg ő? Ne zavarjon meg, hogy 1 mag (bár mondjuk Desire HD is az, sőt ugyanez a hardver) áprilisban Mobile Meeting-en a legjobb telefon volt, mindenki, köztük én is el volt ájulva a sebességétől. Csak ajánlani tudom ezt a telefont (is). Kamerája is elég jó lett, viszont szokás szerint műanyag.
scapegt: Jaja igen, sárga kijelző is volt, de csak akkor láttam ha lehúztam a szürke status bart, akkor is baloldalon lehetett látni. A rózsaszín kamera nem tudom jelentkezett-e nálam, én nem láttam, de lehet rossz hozzá a szemem.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
randras
veterán
Helló, látom benéztél. Nekem is voltak gondjaim a Sensaiton-el, de úgy néz ki, tényleg csak voltak. Szerintem csináld azt, hogy megveszed a Sensation-t, elkezded használni, és ha bármi hibát tapasztalsz, visszavisszed (8 napos elállás), majd SGSII. Mivel jobban tetszik a Sensation, mindenképp próbálkozz meg vele, abszolút nem olyan szörnyű a helyzet, mint ahogy látszik.
tgb: most értem haza, fürdés, aztán jön a komoly tesztelés. az elmúlt 7,5 órában úgy tűnt, minden megoldódott, de legyen is így, mindjárt kiderül. A 4ext recovery-t nem kell flashelni, az oldalukról letölthető apk-t feltelepítve magától megcsinálódik a cucc.
sonkamiki: sokkal hamarabb bele lehet tanulni, mint gondolnád. viszont amíg bele nem tanulsz, semmi mással nem fogsz foglalkozni, ha rákapsz.
Na, asszem mindenkinek válaszoltam akinek akartam.
Motorola, ne vicceljetek már!
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Something_ #5957 üzenetére
Én mindkettő telót hivatalos HTC fóliával használom/tam, és biztos hogy van különbség, de lehet, hogy csak a fólia miatt. Az enyém betekintési szöge jobbnak tűnik, mint a DHD-é (nagyobb szögben marad közel azonos a kép), de nagy szögben pont hogy jobban torzul: a kijelző rózsaszínes árnyalatokat kap a világos felüleleteken.
Fényerőben szerintem nincs különbség, ki lehetett kapcsolva az automatikus fényerő, és valami alacsonyra lehetett belőve.[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Something_ #5957 üzenetére
Ha más a felbontás, akkor más a kijelző is... De mindkettő S-LCD.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
kchris78
veterán
válasz Something_ #6007 üzenetére
ez a rádiós mobil átvitel rákfenéje.. mivel a CPE (vagyis a mobil ) vándorol erre arra, hol kevesbb hol több lóg egy cellán, hol kisebb hol nagyobb átviteli igénnyel, NEM tudsz garanciát vállalni az átvitelre, ha a fene fenét eszik is. Vagy, ha kissebb lenne az átvitel mint a vállalt akkor nem felengedni a toronyra, és megőrizni a többinek a sebességét? Ennyi... Ezt kellene elvileg a UPC magasabb díjaiban megfizetni mert ott a "last mile" tervezhető, számolható. Komolyabb felhasználóknál ezért nem fogja leváltani a vezetékest a mobil sose. LTE-ben se a garancia a lényeg hanem hogy akkora sebességet nyújt aminek ha csak egy töredéke jut neked az is több Mbit...
-
simon7012
aktív tag
Szia, én is azt tettem mint te és nem bántam meg egy percet sem,
ez egy szuper készülék.
Pedig én melóban is használom nincs porosodás nincs semmi...
Melóban a hasamon van a munkásnadrág első zsebében mindenféle tok nélkül
sokszor úgy megizzadtam, hogy kicsapódott a pára a kijelzőre még sincs semmi baja....G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
kchris78
veterán
válasz Something_ #6009 üzenetére
kici ócó hálózati eszközök újonnan beüzemelve?
-
keIdor
titán
válasz Something_ #6042 üzenetére
768MB ram miatt bármi megeshet... most is azért zár be néhány embernél a Sense, mert kifogy a ramból. Ha nekem nem fut semmi, nekem is csak 120MB szabad, de pl. az Internet megeszik rögtön 60MB-ot, marad 60MB szabad. Elindítanék 40MB-ot be is zárhatna/újraindulhatna a Sense.
Be kell látni, hogy kevés ez a ram mennyiség Sensehez. Galaxy S II-nél 1GB van, TW is keveset eszik, alapból 500MB szabad, itt meg csak 120MB, nem semmi különbség, háromszorosa a Samsungé...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tgb
senior tag
-
Nakivagyok
tag
válasz Something_ #6231 üzenetére
Várunk sok szeretettel
-
tgb
senior tag
-
mivan80
aktív tag
válasz Something_ #6342 üzenetére
Hát 96-ban tutira nem volt 3210-esed, mert az 1999-ben jött ki.. De ha, 3310 helyett kaptad, akkor még 1999-ben sem lehetett, mert azt meg 2000 utolsó negyedévében mutatták be...
Amúgy, én 2000 februárjában vettem 3210-est, már a Vodánál, jó kis teló volt, szerettem nagyon. Később lecseréltem egy 7110-re, na az is egy nagyon komoly teló volt.
@ mumk1 : Apám is azzal tolta, nagyok zúzós teló volt, mindenki olyanra vágyott!!
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz Something_ #6342 üzenetére
ez nemtom milyen idosik nekem van egy 7650em, de határozottan 2002es típus
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
mivan80
aktív tag
válasz Something_ #6359 üzenetére
Hát nem gyengén nézted be az évszámokat!
-
pap
senior tag
válasz Something_ #6447 üzenetére
Én holnap vagy pénteken veszem meg.
Az a kérdés elég ha bemegyek és kérek egyet,vagy ez nem olyan egyszerű a T-nél,rendelni kell stb.?
2 éves hűségre venném kp-val fizetnék.Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
pap
senior tag
válasz Something_ #6449 üzenetére
Érdekes módon ,én szerződést hosszabbítanék ,és ha belépek akkor nekem többe kerül a telefon mintha új szerződést kötnék.
Ha új előfizetést vásárolok 2 évre akkor 99 891Ft Go NET M-el viszont ha meghosszabbítom újabb két évre akkor meg 103 491Ft ez is Go NET M-el
Ezt persze úgy tudom hogy belépek a mostani felhasz.nevemmel és jelszavammal.
Jah és már szeptemberben lejárt a hűségem.
Úgyhogy nem értem.[ Szerkesztve ]
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
pap
senior tag
válasz Something_ #6465 üzenetére
Igen,de így semmi értelme akkor,felbontom,és kötök újat,ennyi, meg van kerülve hogy többet fizessek.
-
pap
senior tag
válasz Something_ #6473 üzenetére
Nahát ez nekem nem jelent problémát,úgyis cserélni akartam.
-
pap
senior tag
-
pap
senior tag
válasz Something_ #6498 üzenetére
Lejárt a 2 év hűségidőm, és újabb 2év és 2 év Net M Go! díjcsomaggal.103.490Ft
De Te részletre vetted?,lehet Neked azért ilyen sok idő.Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
randras
veterán
válasz Something_ #6542 üzenetére
Bőven elég, max 10 perc... (viszont lesz 3 is, lehet nem árt 50% fölé vinni)
bbalika81: Ha jövő hét szerdára nincs kész, balhé lesz, mert ők ígérték!
[ Szerkesztve ]
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #6539 üzenetére
Honnan töltötted a 9mm-t? Marketről?
A hétvégén majd küldök egy linket, feltöltöm a full verziót hogy neked is jó legyen, bár én az Order & Chaos megvásárlását ajánlom, én azt nyúzom vagy 1,5 heteLive your life, like it's your last day!
-
Balinov
titán
válasz Something_ #6542 üzenetére
en azert ratennem toltore FOTA up elott....
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #6551 üzenetére
3.x?
Az a tableteknek készült honeycomb, amit mi nem fogunk megkapni, a 4.0 (ics) meg csak nemrég lett bemutatva, referencia modellek kivételével más készülék még nem nagyon kapta meg.Vagy te most a romverzióra gondolsz?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Nakivagyok
tag
válasz Something_ #6551 üzenetére
2.3.4-es Android verzió a legfrissebb 3.0-s Sense verzióhoz
2.3.5-ös Android verzió a legfrissebb 3.5-ös Sense verzióhoz
3.x Android verzió csak tabletekre van
Nekünk a 4.0 lesz az új -
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #6569 üzenetére
Beállítások/hangok/képernyő lezárási hang.
Call meter.Bs szépen játszik, felirat is jó, csak ha beletkerek, visszaugrik az elejére. :S
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #6577 üzenetére
Szerintem azért, mert nem megfelelő a játék felbontása.
Amit te keresel az akkor az időjárás hangja, nyisd meg az időjárást, és ott állítsd be, hogy ne legyen hang.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #6584 üzenetére
Szerintem a felbontást maga az apk határozza meg, nem pedig a telefon.
Tehát azt tölti le, amilyen verziójú/felbontású van telepítve.De ugyebár, ha legálisan megvetted a marketről, akkor a megfelelő felbontású került telepítésre, ha pedig nem, akkor az warez, ami nem fórum téma.
-
sshr3kk
tag
válasz Something_ #6577 üzenetére
Nem ekkora a kijelzőre van a Spiderman...
Az Order & Chaos amúgy sem menne, mert arra elő kell fizetni. Amikor megveszed kapsz 3 hónapot utána meg 2.99$ 3 havonta. Szóval nem hiszem, hogy kapcsolódna a játékszerverre előfizetés nélkül!
-
CrAck69
senior tag
válasz Something_ #6634 üzenetére
Ez a tartó, ebay-en olcsóbb
kb 1000ft@scapegt
ez rendes dolog tőled de ingyen ne add oda
eladható ez, várj vele.[ Szerkesztve ]
Egyszer fenn....
-
Bátor75
tag
válasz Something_ #6645 üzenetére
Nem akarok hülyeségeket írni, de nekem tőle megjött asszem 12-13 nap alatt.
A gyári dual USB autós töltőm (másik eladótól, de szintén Hong Kongból) meg ja,
volt majdnem 1 hónap mire idért. Ennek az eladónak anno már írtam is, hogy hol van
a cucc, a válasz az volt, hogy majd akkor izguljak, ha nem ér ide 43 munkanap alatt
Úgyhogy ha gyorsan kell akkor vedd meg itthon
Szerintem ez nagyban függ a szerencsétől, mert ha befér még az induló konténerbe
akkor itt van viszonylag hamar, ha meg nem akkor meg kell várni a következő konténer
indulását. Gondolom én, habár nem vagyok postás.Xiaomi MI3 W & Chuwi VX1 & Lenovo S850
-
Bátor75
tag
válasz Something_ #6655 üzenetére
Gyári rommal nekem is volt vmi hasonló még a kezdetekkor, kikapcsoltam az időjárás hangját, de mégis "zörgött", aztán kapott egy újraindítást és abbahagyta
A hangereje nincs esetleg összefüggésben a média hangerejével?Xiaomi MI3 W & Chuwi VX1 & Lenovo S850
-
törölt tag
válasz Something_ #6657 üzenetére
Az ébresztőnél én simán berántottam az elvetést is a körbe kómásan. Tetszik, de nem hülyebiztos
Időjárás - Beállítások - Hangeffektek legalul pipa ki. Sztem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Something_ #6659 üzenetére
Hmm, érdekes. Ha én ezt a pipát kiveszem, nincsen feloldásnál semmi hang.
-
törölt tag
válasz Something_ #6661 üzenetére
Óóó Te! Akkor azért szólt mindig, mert háttérkép volt
Viszont az nagyon le fogja szívni az akksit.[ Szerkesztve ]
-
szirtesp
tag
válasz Something_ #6659 üzenetére
De neked háttérként is az időjárás van beállítva?
-
szirtesp
tag
válasz Something_ #6664 üzenetére
De, el lehet "tüntetni" a hangot, ugy, hogy:
Homesreenen megnyomod a kis festős gombot, (alul legbaloldalabbi) ha SENSE 3.0 van akkor kiválasztod a Wallpapert, ha 3.5-öd van akkor a display\wallpapert
Rámész arra a Live-ban az időjárásra -> Prewiev -> Settings -> Sound.Remélem azt nem nekem irtad, h "Amúgy írtam már többször is"... Mert ha már egyszer segítek nem fogom elolvasni a visszamenőleges hozzászólásaidat
-
randras
veterán
válasz Something_ #6667 üzenetére
Lesz is, sokat kell szívni vele. Én egy csomószor beállítottam, és leszarta, aztán egyszer random elhallgatott. Komolyan volt olyan neked, hogy bekérte újra a PIN-kódot?
-
randras
veterán
válasz Something_ #6669 üzenetére
Az enyém ezzel van szervízben, azt csinálta állandóan. Bízz benne, hogy csak egyszeri volt...
Más: A PCWorld karácsonyi Prémium csomagjában lehet választani ajándékként ilyet. Így a V-ket meg az A-kat nézve úgy tűnik, simán jó lehet Sensation-höz, de ránézne valaki, aki jobban ért a fizikához?
Ha 20k-ért megkapom egy évig az összes újságot, a DVD-ket, meg még NOD32-őt is, plusz ezt, ami alaphangon 10k és amúgyis terveztem, hogy veszek valami ilyesmit, akkor igencsak megérné.[ Szerkesztve ]
-
pap
senior tag
válasz Something_ #6671 üzenetére
nembaj az csak legyen hivatalosan is
-
szirtesp
tag
válasz Something_ #6667 üzenetére
Pedig nekem működik ez a módszer, sokáig használtam én is az időjárást háttérnek, csak kicsit akadozott tőle a lapozás, beraktam sima képet...
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #6694 üzenetére
Direkt megnéztem: a háttér választásánál, az előnézetnél van beállítás, ott ki lehet kapcsolni a hangot, és láss csodát, nincs hang feloldáskor.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz Something_ #6694 üzenetére
Úgy emlékszem ad de esti képnél most nem de nappalinál igen,bár nekem kivan kapcsolva a hang
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
-
Something_
őstag
válasz Something_ #6783 üzenetére
Már találtam egy leírást, esetleg ha van még ezen kívül info, azt szívesen várom
Esetleg aki hozzám hasonlóan nem volt tisztában veleAndroidos oldalon azt írják, hogy 2012. év eleje. Ekkor már a Sense verzió kijön, vagy kell még idő nekik is átalakítani?
T-Mobile-nál egy időben fog kijönni, vagy a szolgáltató korlátozza és később kapja meg a T-s előfizető? -
sshr3kk
tag
válasz Something_ #6784 üzenetére
A szolgáltatónak semmi köze a szoftverfrissítéshez...
-
keIdor
titán
-
pebocomp
csendes tag
válasz Something_ #6881 üzenetére
10 perccel előtte vettem le a töltőről. Full közelében lehetett. Nem hiszem, hogy ez volt a probléma.
Amúgy is routolni akartam pár napon belül. Ebben az állapotban is lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Something_ #6934 üzenetére
Nálam a főzött ROMok marha sokat zabáltak az akksiból. A rendes eredeti gyári szoft nálam kb 2-3%-ot eszik éjszaka maximum. De a főzött ROMokban már van alvó mód, ha bekapcsolod, akkor nem szinkronizál adott időpontban.
Valahol be lehet állítani, hogy csak wi-finél szinkronizáljon, de azt most nem tudom, hogy hol van hirtelen. Google
Első bekapcsolásnál biztosan megkérdezte a teló[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest