Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizu
aktív tag
Van 1 visszáru nyomtatvány. Töltsd ki és küldd vissza az egészet. Vagy érdemes lenne egy T-pontba bevinni, hogy a szállítási ktg. ne téged terheljen. Ha nem veszik át a pontban, akkor küldd, de minimum ajánlott postai csomag vagy futár legyen. És ha javasolhatom, ne vegyél másik HTC-t.
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
keIdor
titán
Hali!
Én ilyet használok. 1,5 éves tok már, HD2-hoz van, de minden telefonhoz jó volt eddig.
HD2, Galaxy S, Galaxy S II, iPhone4 és Sensation is volt már benne tárolva, nagyon jó tok és olcsó is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
randras
veterán
Nincs mit. Ja értem, nekem a vásárlás napján bemászott egy szösz szerűség, azóta pedig kb. 8 helyen került be újabb porszem... Ebből egyedül egyet tudok észrevenni azonnal, a többit keresni kell. Minden esetre szomorú, hogy ez így sikerült a HTC-nek, ennyi pénzért megcsinálhatták volna rendesen!
Más: használ közületek valaki MIUI-t? Felraktam tegnap, és vegyes érzelmekkel raktam vissza nandroidból a virtuous-t, nem igazán értek egy-két dolgot benne, hátha van itt tapasztaltabb...
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
szerintem ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nekünk is sokat kell még várni rá.
ehhez a boltokból el kell fogyni a réginek, és kész kell lenni az újnak, feltelepítve...szóval simán jöhet akár 1-2 héten belül a frissítés imho...
persze rég főzött ics-t használok
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest