Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Utána olvastam, csak a gyári rész érdekel, arra reagáltam.
Sokan vesznek új telefont és ki vannak akadva, hogy az újdonság hatására folyamatos nyomkodás miatt fél napot bír az aksi és azt olvasták, hogy 1 napig is kibírja, ezért szeretnék megduplázni az aksi élettartalmát.Visszatérve lamm_lamm-hoz - aki kérdezte ezt -, neki tegnap hozott a futár egy zsír új telefont és kalibrálni szeretné az aksiját, abban a hitben, hogy ezzel elér valamit és növeli az üzemidőt. Ezért mondtam, - amire te reagáltál, hogy tudatlan vagyok a témában, - hogy full felesleges neki.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #7651 üzenetére
Látom kb az üres falnak beszélek..
Nem, nem felesleges, csak még korai.Mint írtam, az új és pár hetes között is van különbség, tehát ha kb két hét múlva kalibrálja, akkor már van értelme.
És igen, a véleményemet továbbra is fenntartom.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
gaben88
őstag
XE-t használ innen valaki? Megéri a plusz pénzt? A füles nagyon durva lehet, viszont a proci húzható 1,5-ig a simában is, nem? Illetve az XE nagyobb aksija jó lehet, nem? Próbálta már valaki? Bár ahogy látom az XE-t nem lehet kapni szolgáltatónál!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a teló, háát....ez valami brutális. Jó volt az S2 is, de ez más világ.
Amit rögtön leellenőriztem, hogy a hangszóró szépen szól, és elég hangos is. A fórum alapján sokkal halkabbra számítottam.
Viszont azt nem értem, hogy a notification bar-on az össz memória 563MB. Ez miért van? Esetleg ami az alaprendszernek kell, azt már foglaltként sem látja? -
S e t h
nagyúr
válasz gaben88 #7653 üzenetére
Amennyivel magasabb órajelű a proci, annyival szerintem nem erősebb az aksi, ráadásul a sensation órajelét is fel lehet húzni 1,5-re.Nekem erősen rókabőr effektus a htc hozzáállása , de akinek van xe, az majd megcáfol.
Én valószínűsítettem, hogy esetleg minőségi hangszórót raktak bele, de valaki leírta, hogy ez sem igaz, van hozzá egy jó füles oszt jónapot.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
lama_lamm
aktív tag
Köszi a válaszokat hagyom a fa*zba akkor, azért van, hogy merüljön
Ma volt egy kisebb parám, léptem ki valami app-ból és a sense újraindult, ezt követően pedig nem tudtam internetre csatlakozni, pedig térerő volt. Nyomtam egy airplane módot, meg vissza, de az se segített. Újra kellett indítanom az egészet...
[ Szerkesztve ]
-
tgb
senior tag
válasz lama_lamm #7657 üzenetére
a sense ujraindulása az ne adjon okot parára,elég memóriaigényes "alkalmazás",és ha más apknak is kell memória akkor szerintem természetes hogy újraindul a felület,ami valjuk be 2-3 mp alatt megvan és nem egy olyan katasztrófális dolog.majd a 3.5-ös nem fog ujraindulni.
az irányár nem félarat jelent!
-
KaoszTom
aktív tag
Amikor Ti a hangszóró recsegéséről beszéltek, akkor a hátlapira gondoltok, vagy ami a telefonáláshoz van? A hátlapi nekem teljesen jó, de beszélgetés közben ha maxon van a hangerő, akkor kicsit recseg. (A kijelző feletti) Ez ilyen, vagy vigyem vissza?
Más: Az alsó érintéses gombok nektek is kékesen világítanak? A képeken nekem fehérnek tűnt, de így élőben inkább kék mint fehér.
-
Zirowe
nagyúr
8 nap után végre visszakaptam a készülékemet, illetve cserélték a hátlapot egy újra.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
Tényleg működik a telón a PC-s net, ma kiverte a szememet az opció gépre csatlakozáskor
-
swapout
tag
Tud esetleg valaki erről a volume+ programról valami tippet adni hogy mit érdemes beállítani egy kis plusz hangerőért, mert annyi lehetőség van hogy nem tudok eligazodni rajta! Előre is köszönöm!
-
Zsirmanc
aktív tag
Megjött az MHL kábel. Tápolni kell, úgy viszi át csak a jelet TV-re. Full HD 1080p Transformers 3 győnyőrű, pont olyan, mint a média lejátszón keresztül. Érdekes, a Divx-nél a felirat nem mindig látszik, pedig ha a telefonon nézem közben, akkor ott van. Ez csak az első 3 perc eredménye, majd még lesz tapasztalat. A telefon a TV-n állóban jelenik meg, de a filmek automatikusan fekvőbe kerülnek lejátszáskor.
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Something_
őstag
válasz Zsirmanc #7666 üzenetére
Hali!
Veled beszéltem múltkor ugye? Te rendelted ebay-ről? Mennyi volt a vége szállítással együtt?
A tápolni kell, az azt jelenti, hogy töltőn kell lennie a telefonnak?
Állóban jeleníti meg a telefon képét, de milyen minőségben? Kiv vagyok, milyen lehet "nagyban" telefonozni -
zolee0124
csendes tag
sziasztok ilyen mhl kábel és hdmi dolgokban nem vagyok a helyzet magaslatán valaki eltudná nekem ezt magyarázni írjon pü-t aki szivesen segítene ezügyben :p előre is köszi :p
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz Something_ #7668 üzenetére
Szia!
Nem velem beszéltél ez ügyben. Ebay-ről lett rendelve. 16 EUR volt a vége. A cuccnak van egy kicsi dobozkája, amibe belemegy a HDMI kábel. Van két micro USB, egy apa, ami megy a telóba és egy anya, amibe megy a töltő kábel. Töltés nélkül nem is működik.
A TV-n állóban jelenik meg a teló képernynője, gyönyörű minőségben. Angry Birds nagyon jópofa dolog a 106 centis plazmán, bár kilövésnél a telefont kell nézni, hiszen a TV-n hiába huzigálnám az ujjamat.Ami álló a telefonon az a TV-n is, ami fekvő, az automatikusan fekvő lesz, még a You Tube is attól függetlenül, hogy a telefonon teljes képernyőre tennéd, a HDMI azonnal fullba rakja a TV-n.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz zolee0124 #7669 üzenetére
Szia!
Ezzel a kábellel, egy HDMI kompatibilis megjelenitőn tudod megnézni a telefonon lévő média tartalmakat, de bármelyik programot tudod nézni TV-n. Akár internetezhetsz is úgy.hogy a TV-n nézed a netet. A HDMI-nek abban van jelentősége, hogy a hd-s illetve full hd-s tartalmakat csak ilyenen keresztül tudod kitenni a megjelenitőre.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Ugye mondtam én,és megis tudod osztani wifin
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
A volume+on kívül nincs más a hangerő növelésére? lehet csak nekem ennyire kevés de a régi nokiám az agyam kitépte lejátszóval,se-ra szintén volt softveres mókolás... vagy végfok eleve ilyen kicsi már az újabb telefonokba?
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
stufen2
aktív tag
Sziasztok! Porosodik a kijelzőm! Akinek ilyen volt visszavitte gariba? És mi lett az eredménye, illetve kezd néha érzéketlenné válni a kijelzőm, plusz a hétvégén semmi máshoz nem értem csak a home gombhoz és sikerült csinálni vagy 20 aktuális képernyő fényképet, kicsit kezd tele lenni vele a hócipőm pláne, hogy 160-at fizettem érte...
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
KaoszTom
aktív tag
Szerettem volna egy temproot-ot, de valami nem jó:
- Felinstalláltam majd rögtön uninstalláltam a HTC Sync-et.
- Telón USB Debugging be van kapcsolva
- Telót rádugom a gépre (win7) charge only módban.
- Elindítom a Easy_Fre3vo_Start.bat -ot.A futtatásnál már az elején hibát ír ki:
Locating access point...
The exploit has failed.A Superuser felkerül a telóra, de nincs root. Csak arra kéne, hogy TitaniumBackuppal visszategyem az appjaimat.
Mi lehet a baj, találkoztatok már ezzel a problémával?
-
KaoszTom
aktív tag
-
Something_
őstag
válasz KaoszTom #7680 üzenetére
Uhh, úgy látszik, hogy akkor ez a porosodás még fent áll. Honnan vetted a telót?
Nekem 3 hete van meg, hál isten nincs porosodás. Gondolom/remélem már nem is lesz.
Marketről rakd fel sztem ezt, hátha találsz még többet:
Ingyenesen letölthető a telefondal marketről -
stufen2
aktív tag
válasz CrAck69 #7677 üzenetére
gyorsboltban vettem a második szállításból kb június vége, asszem 28 v 29, zsebben hordom, még dolgozni is másikat használok, szal ott s mehet bele kosz, és kb 2 hete vettem észre hogy gond van a szoftverrel is meg beporosodott
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
válasz stufen2 #7682 üzenetére
és eddig örültem mint majom a farkának, hogy eltelt már jó pár hónap és semmi hiba hála istennek, na erre tessék...ráadásul nem egy porszem hanenem egy lapátra való van bent
[ Szerkesztve ]
-
KaoszTom
aktív tag
válasz Something_ #7681 üzenetére
T-től vettem.
-
keIdor
titán
Nagyon gondolkozom rajta, hogy hetvegen feltennek egy natur XE romot. Kiprobalnek mar valamit, a HTC lomha a frissiteseivel...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
KaoszTom
aktív tag
Egyébként nem értem a fizikáját ennek a porosodásnak. Levettem a hátlapot, és minden létező irányból próbáltam kifújni, xda-n olvastam, hogy valaki kompresszoros levegővel is próbálkozott, de meg sem mozdulnak. Ha így nem lehet megmozdítani, hogyan jutnak oda be...
-
Petii88
tag
Sziasztok. Én is Sensation tulajdonos leszek a jövő hónaptól tudnátok adni tanácsokat hogy mire kellene figyelni megvétel után ? Meg még hogy fehér hátlapot honnét tudnék rendelni hozzá? Meg képernyővédő fólia gyárilag van rajt vagy utólag kell venni rá ? Köszi előre is a válaszokat
S7 Edge
-
Zirowe
nagyúr
Senseay-t ajánlom, eddig próbáltak közül ez a legjobb eddig.
-
Bátor75
tag
Ha rootoláskor nem tettem fel a supercid-et és most szeretném visszarakni s-onba a telót akkor most fel kell tenni hozzá?
Xiaomi MI3 W & Chuwi VX1 & Lenovo S850
-
Petii88
tag
randras: Értem, köszönöm szépen Akkor lehet másik telefon után nézek
S7 Edge
-
rizso
addikt
válasz Petii88 #7692 üzenetére
Ennyire azért nem vészes a helyzet (ne az aláírásomat nézd, mert engem már csak a kíváncsiság hajt, amúgy tök jól megvagyok a Sensationnel).
Fólia nem jár hozzá, azt neked kell beszerezned (lehetőleg előre rendeld meg), mint ahogy a fehér hátlapot is. Amire érdemes figyelni: legyenek meg a tartozékai, és ne legyen rajta fizikai sérülés. Utána meg ott a garancia, ha valami gond lenne...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Petii88
tag
Hát igazából T-mobilnál akarom megvenni , ott csak adnak hozzá mindent És am ez a porosodás, meg a gyenge hangszóró egy sűrűn előfordul vagy csak bizonyos sorszámú telefonoknál, igaz én szerintem mindenképp veszek rá egy tokot, ha nem is teljeset, de egy hátlapit, akkor talán a porosodás elkerülhető, meg remélem azért annyira nem vastagítja meg a telefont hogy kényelmetlen legyen. A fehér hátlapot gondolom csak külföldről lehet rendelni nem ?
S7 Edge
-
Petii88
tag
aha Hát remélem én is így leszek vele Mondjuk zenét hallgatni ugyis fülesen fogok, szóval annyira még nem is zavarna ha csendes, csak halljam meg ha hívnak
S7 Edge
-
rizso
addikt
válasz Petii88 #7694 üzenetére
A porosodás van akit zavar, van akit nem. Ritka az olyan kijelző, ami elég durván porosodik. A legtöbbnél szerintem 1-2 porszem bekerülhet, de van aki észre sem veszi (főleg ha van fólia a kijelzőn). Ha azt veszed észre, hogy elkezd porosodni, akkor elviszed megcsináltatni.
Hangszóró: én találkoztam már jobbal is. Van akinek elég, van akinek nem. Van olyan, hogy esténként már mindent kikapcsoltam, de még úgy filmeznénk egy kicsit párommal, csak lusták vagyunk gépet kapcsolni, és olyankor jól jön a Sensation. Az elején majdnem sírtunk a gyenge hangszóró miatt, aztán ezen javított a Volume+. Így nem találkoztam még olyan filmmel, ami halk lett volna. Kis beállítás a programban, és máris okés a helyzet.
Én vettem rá egy szilikontokot, ami nem növeli meg sokkal a méretet, mégis védi a hátulját és az oldalait (a kijelzőn meg fólia van). Szerintem megéri azt a kb 1000Ft-ot egy ilyen tok. Zsebrevágom, könnyen kiveszem, nem kell szórakozni azzal, hogy még vegyem ki a tokból, stbstb...Fülest szerezz be mellé, ha nincs sajátod, mert a gyári egy...az. A hívással meg nem lesz gondod, az elég hangos.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz lama_lamm #7698 üzenetére
Nekem volt egy Sony Ericsson MW600-am, ami egy nagyon fasza sztereo BT füles volt mindenféle okossággal (hangerőszabályzó, léptetés, play/pause, hívásfogadás, beépített FM rádió). Árban 10-12k körül mozog újonnan. Csak hát BT-os, és hát a Sensation nem pont az akksiidőről híres...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Én is gondolkodom egy ilyen telefonon, de így olvasgatva a fórumot eléggé elbizonytalanodtam. Porosodik a kijelző? Kb. 4 éve vannak érintőkijelzős telefonjaim (iPhone, Omnia7) és eddig ilyet egyik sem produkált.
Hangszóró hiba miatt alapból programot kell rá telepítenem?
Nagyon gyenge a gyári fülese?
A kijelző ami még zavar egy kicsit. Nem tűnik nagyon fakónak?Mi az amiben jobb mondjuk egy Optimus 3D-től, vagy egy SGS II-től?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja