Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
nos. ma került hozzám a telefon. GB volt rajta. nem müködött a wifi, meg amugy is jobban csipem az ics-t igy gondoltam felrakok rá azt.
olvasgattam, hogy is müködik itt a telepités. nem sikerült S-on-bol kiszednem, aztán megprobáltam, hogy mi van ha igy telepitekrá egy romot. csak azzal nem számoltam, hogy más fw van ics alá és más gb alá... igy nem indult el. aztán leszedtem egy ics fw- feltettem, aztán megint az ics romot,de nem bootol be, most itt tartok.a telo most: unlocked
s-on
h-boot 1.18.000[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz madmike #15703 üzenetére
A baj az, hogy Unlockoltad, nem S-OFF-oltad. Először S-OFF-olni kell, csak azután megy fel a firmware, S-ON mellett firmware nem telepíthető. Bár nem értem miért Unlockoltál (garivesztés), ha van rá S-OFF, ami után a gyári rendszer visszaállítható. Tehát most vissza kell zárnod a bootloadert, majd S-OFF, firmware frissítés, és utána az új ROM.
Abban most nem vagyok biztos, hogy visszazárás előtt egy gyári GB ROM-ot kell-e felraknod, vagy elég egy főzött is, ér rá lehet zárni. Ha gyári, még rootolnod is kell.
Elég sok információt megtalálsz: itt -
szirtesp
tag
ordroidban működik a hotspot?
-
norbysz
csendes tag
Sziasztok.
Vettem ma egy bluetooth headsetet (nokia BH 221)
Minden szép és jó csak az előadó címet nem akarja kiírni.Már próbáltam mindent de nem akarja a jót.
Valakinek valami ötlete?HTC Sensation ---->>> HTC One
-
claire78
senior tag
akku idővel kapcsolatban:
orDroidot használok és keveselltem az egy nap üzemidőt és találtam vmit ami miatt lehet. a romban található egy Gtalk nevű alkalmazás. ahogy bejelentkeztem a google fiókomba, bejelentkezett automatikusan ebbe a google talkba is, és folyamatosan fent voltam online. kijelentkeztem, kikapcsoltam a sweep2wake funkciót, azóta sokkal jobb az üzemidő (pontosan még nem tudom mennyire ) -
madmike
őstag
Srácok feladom. Tegnap óta szenvedek a teloval. Most ott tartok, hogy 1.52.720.3-as fw van rajta, bármilyen gb romot rátolok vagy bootloop vagy htc logo lesz a végeredmény. S-off nem megy. Bootloader unlockolva,de végülis tök mindegy,mert már mindenhogy próbáltam. Az a baj, hogy indiai-ból nem találom ezt az 1.52.720.3-as ruu-t, csak régebbit,azt meg nem engedi feltenni. valakinek ötlet?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz randras #15716 üzenetére
de nem tudom átirni,mert ahhoz elöször S-ON kéne. ennél az 1.52 meg kéne egy temp root neki, de az se megy,mert fastboot-ban nem látja a telot az adb, egyedül recoveryben látja.
-
madmike
őstag
Ha nem tudom sehogy magához tériteni ki az akinek hétfő este odaadhatom bp-n és feléleszti?
-
S e t h
nagyúr
Ha ki van lőve a szinkronizáció, akkor mi a tökömért csinálja azt a teló ,hogy amikor aktiválom az adatforgralmat, akkor pl.az előző napi, általam már egy napja elolvasott facebook üzenetet, kommentet jelenít meg az üzenősávban?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
roxan
senior tag
válasz lama_lamm #15611 üzenetére
Nekem is ICS óta van ez, korábban írtam is. (Gyári ICS)
Első gombnyomásra nem reagál, másodikra felvillan, harmadikra bekapcsol az LCD.
De... valaki írta, hogy próbáljam meg már az első gombnyomás után a szokott mozdulattal feloldani a telót, és láss csodát. Akkor feléled. Próbáld meg. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Aki ordroidot használ,van ugye fent az értesítési sáv amit lelehet húzni.Jól néz ki így hogy kicsit átlátszó,bár furcsa volt hogy nincs benne semmi de arra rájöttem már viszont az a bajom ha kapok egy smst volt hívásom mail vagy bármi lehúzom a sávot de nincs ott semmi... eddig mutatta elhúztam jobbra az értesítőt és eltünt,mostpedig csak legfelül mutatja ha volt valami ha lehúzom nem.Ezzel lehet valamit kezdeni?vagy hol találom akkor ezeket?
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz Fl4tl4nd3r #15726 üzenetére
görgesd fel az értesítési sávot.
-
Something_
őstag
Hali!
Tud valaki nekem ajánlani valami jó romot? Még IC RC7 van fent, szóval kicsit ellustultam, plusz nem is nagyon volt időm nézegetni az új romokat.
Kb 1 hónapja van fent, teljesen be van lakva, jól szuperál. Természetesen meg lehet akasztani, de nem zavaró.
Néha az zavaró, hogy látom, hogy új e-mailem van (gmail és/vagy hotmail) megnyitom a mail fiókot az ikonnal vagy egyszerűen csak a zárképernyőn lévő behúzással és néha 2-3-4 mp-t kell várni, mire bejön az üzenet. -
T0rnad0
addikt
válasz Something_ #15729 üzenetére
-
T0rnad0
addikt
válasz bodoraudio #15731 üzenetére
Üzemideje hogy alakul?
-
T0rnad0
addikt
válasz bodoraudio #15733 üzenetére
Kijelző mennyit megy egy feltöltéssel?
-
madmike
őstag
Szeretném a segítségeteket kérni hátha volt valaki hasonlóan ügyes mint én. napokban tulaja lettem egy sensationnek amit sikeresen (fél)téglásítottam.
A telóról:
S-ON
H-boot: 1.18.0000
fw: 1.52.720.3
CID: HTC_038 (India)Leírom az elejétől miket müveltem vele:
GB-vel került hozzám, de nem müködött a wifi és a kamera, igy gondoltam dobok rá egy ICS-t. Előtte LG O2X-em volt, azt hittem itt is olyan egyszerü. Hát nem. Az ICS feltelepült, de nem bootolt be. Utána olvastam, hogy ICS fw kell hozzá, de nem tudtam, hogy S-ON ban nem lehet fw-t telepíteni. S-OFF -ba nem sikerült tenni, de ez állítólag az 1.52 sajátja, hogy tacoroot kell hozzá, hogy lefusson a revolutionary. Tacorootot nem sikerült megcsinálni. ADB-ben csak ugy látja a telót, ha az recoveryben van, de onnan adb-n keresztül be lehet fastbootba rakni és akkor müködnek a parancsok. Ha bootloaderböl rakom fastbootba akkor nem látja a pc. probáltam mindenféle gb romot feltenni, azok mindig bootloopban végzödnek, probáltam ics-t is, azok meg megállnak a HTC logonál, illetve van ami onnan tovább megy és a Beastaudio logonál áll meg. Próbáltam official ruu-t is feltenni, de ez az 1.52.720.3 nincs fent sehol neten, csak régebbit találtam, de az se az exe-vel se memkariról nem ment fel,mert régebbi verzio. CID-et nem tudtam átírni a tacoroot miatt. kb ennyi. valakinek tipp? bár én már megrendeltem a koporsoját..."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Zirowe
nagyúr
válasz T0rnad0 #15730 üzenetére
Ez az ICE már jobb üzemidővel rendelkezik?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz Something_ #15729 üzenetére
Én ordroidot használok egy ideje,megvagyok vele elégedve tetszenek az apró újítások stabil nem fagy,üzemidőben sem vettem észre különbséget,a szokásos bugok persze maradtak.
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
szirtesp
tag
válasz Fl4tl4nd3r #15710 üzenetére
és van olyan sense 4 rom amiben jó a hotspot?
-
pap
senior tag
válasz Fl4tl4nd3r #15740 üzenetére
Én is ezt használom,meg vagyok elévgedve. Elötte insertcoin volt,avval is megvoltam, tudom ajánlani.
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
blt.62
őstag
A kijelzőn élesek,kontrasztosak,élénkek a színek? Mert nekem itt egy videót nézve olyan homályosnak és tompának tűnt a kijelzője. Az is ezt írta aki felrakta a videót
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
-
bruti01
őstag
válasz blt.62 #15746 üzenetére
miért nem méssz be egy használtmobiloshoz és nézed meg? nekem az s2 elött az volt! és hibb el közel sem akkora a külömbség a két kijelző között mint ahogy felfujják. alapbeállitáson a sensation kijelzője sokkal természetesebb mint az s2-é!
És az a szoft ami rajta van utcahosznyival veri az s2 ics-jét. egyedül hardverben egy picit gyorsabb. ennyi!amugy ennyit problémázni egy telefonnal!
[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
bruti01
őstag
válasz bodoraudio #15748 üzenetére
hát ja! egyszerre lökjünk be egy film másolást közben engedjük fel a netre és nyomassunk egy bencmarkot. ott látszani fog a külömbség
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok