Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
sbeci
csendes tag
Valakinek van ötlete[erre]? Feltettem közben a cpu watchdogot és ma pár dolgot feldobott:
-android media process
-com.htc.bgp
-com.htc.bg
Mit csinálnak ezek? Normális, hogy néha meghajtják kicsit a procit? -
leibinger
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
A gépem (ICS) nem akar widget-et és programot kitenni az oldalaimra, mintha eltünt volna ez a lehetőség, Beállítások menüben felajánlja a widget telepítést, de aztán üres a lista..
Eddig tökéletesen működött... -
leibinger
csendes tag
és mégegy! minden programból való kilépésnél ujraindul a betöltés...
-
Eddie141
senior tag
Ismét egy kis segítségre lenne szükségem sajnos.
Mostanában azt csinálja a telefonom, hogy felveszem a bejövő hívást, és kijelzi, hogy felvettem, viszont nincs hang, majd kb 3másodperc után kapcsolódás nélkül megszakad a vonal. Ha másodszor hívnak, akkor teljesen más fogadóképernyő van (két gomb alul, nem pedig a körbe behúzogatós telefonos), és olyankor már fel tudom venni. Kb 15ször játszotta már el velem. Nem én cseszem el, mert a körbe húzom a felvevő ikont.
Szoftver: 4.0.3
Sense: 3.6
Szoftverszám: 3.32.415.15
Hboot: 1.27
Gyárilag unlockolva, és nincs S-Offolva. Telenoros kártyával használom.
Valakinek van valami tippje, vagy találkozott már ezzel a hibával valaki? -
Zirowe
nagyúr
válasz Eddie141 #15855 üzenetére
Rakd vegyes hálózatra, és akkor elvileg elmúlik.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
jano2101
tag
Hello lenne egy kérdésem felétek!
Valaki nem akarja elcserélni a HTC sensation-t egy 1.5 hónapos Nokia n9-re!
Ha igen írjon privátot!
köszi"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
Zirowe
nagyúr
TakeControl modot próbálta már vki?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kokler
aktív tag
válasz nimfas #15844 üzenetére
Nálam is volt hasonló probléma, bár nem gyári ROM, de szvsz mindegy. A megoldás, hogy mindenféle cache-t töröljél és nyomj egy reboot-ot. Ha ez nem segít, akkor szedjél le 1-2 programot, amíg nem lesz legalább +20-30Mb helyed.
Valami gond van a tárhely mennyiségének érzékelésével Nálam egyébként 60Mb felett foglalt a Chrome, úgyhogy vigyázz vele''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Balinov
titán
válasz 19_OsY_81 #15862 üzenetére
Igen, sajnos ugy tunik. Tegnap megcsinaltam a 3-ik fazist, BL-bol hard reset, egeszen addig jo is volt minden, mig at nem mentem a bufebe kajaert. dobott egy hatast...viszem is be, csinaljak meg, vagy inkabb lecserelem, ha nem kell tul sokat radobni. One S vagy X szerintetek?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz randras #15868 üzenetére
Holnap beviszem, ha kell rafizetek egy One S-re. memoriabovithetoseg hianya nem erdekel. 16gb boven eleg, a 8gb-os sd-n a szenzacioba se volt soha meg felig se tele
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Anulu79
addikt
Ha autós tartót és töltőt szeretnék venni akkor milyet ajánlotok? Azok jófélék amiket a hypermarketekben lehet kapni?
-
Balinov
titán
válasz T0rnad0 #15877 üzenetére
en is, Hero 2 eve dobalta a halozatot, sim csere talan megoldotta volna, visszavittem 2-3 honap utan, megmondtam mi a gond, es ha lehet, szeretnek inkabb - akar ertekegyeztetessel egy Legend-et. kb 20perc alatt megvoltam, papirmukaval, sim cserevel/klonozassal, amblokk.
majd ugyis megirom, remelem holnap be tudok csattogni a belvarosba vele
-
zonusz
aktív tag
Na én is bele estem. Eddig hibátlan volt a gép. Ma betettem a zsebembe és amikor öt perc múlva kivettem , nem tudtam használni. A bekapcsológomb nem csinált semmit. Itthon szétszedtem, megnéztem és egy szőrszálat(!?) találtam a kapcsolólemezeknél. Ehhez csak annyit, hogy két napos kora óta Case Mate tokban van, még csak nem is porosodott. Utána azonnal bekapcsolt - tehát ez lett volna a hiba -, viszont azóta majd meggyullad annyira melegszik. Eddig legfeljebb éppen langyos volt. Akku ki, újra indít. Ugyanaz. Ráadásul bármilyen programot indítok a a felület is (nem vagyok otthon a témában, nem tudom ezt hogy hívják), óra, ikonok stb. újra indul.Ráadásul akkor is forrósodik, amikor elvileg semmi nem fut rajta, a kikapcsoló gombbal kikapcsolom a képernyőt, vagy csak hagyom, hogy maga kapcsolja le a kijelzőt. Sőt akkor is, ha a kapcsolóval ténylegesen kikapcsolom. Tudom, hogy ez nem olyan, mintha a konnektorból húznám ki, de mégis. Valami használható tippet megköszönnék. A MyBackup Pro mindent lement és később visszatölthetem (jegyzetek, telefonszámok, programok stb.) vagy amit egy év alatt rápakoltam annak annyi. Bocs, de gondolom ennyiből is látszik, hogy én csak egy egyszerű felhasználó vagyok, még csak nem is rootolok. Köszönöm!
-
zonusz
aktív tag
válasz randras #15881 üzenetére
Hááát, még egy éves sincs. Ennyi pénzért azért talán egy picit többet vártam volna. Tudom, hogy itt különösen nem divat mást emlegetni, de a hat éves Nokiám ma is hiba nélkül működik (igaz ehhez képest semmit nem tud, csak telefonálni lehet rajta). Ha ez igaz, hogy így megy, akkor ez egy drága kirándulás volt és visszatérek a "csak" telefonokhoz.
-
petymeg
addikt
sziasztok!
egyszer már kérdeztem, de nem kaptam megoldást és azóta se találtam.
sensation xe, ics-vel, hol lehet beállítani, hogy az sd-ről is lehessen apk-t telepíteni ne csak marketről?
mikor telepíteni akarom feldob egy ablakot, amiben van olyan gomb, hogy beállítások, de ahova innen kerülök ott nem lehet engedélyezni.
beállításokban se találtam sehol.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
HIJ
őstag
A franc. Az Ordroid 8.5.2 van fent és megint elkezdte elfelejteni a csengőhang beállítást. Volt már ilyen régebben az IC romoknál, de nem emlékszem, hogy volt e vmi megoldás rá?
petymeg: Pedig ott kell annak lenni a biztonság fül alatt. (ismeretlen források)
-
zonusz
aktív tag
A MyBackUp jól működik, mindent lementettem az sd kártyára és onnan vissza, tehát mentésem van. Factory reset után is melegszik és amikor a képernyő lekapcsol utána is langyosodik, pedig elviekben akkor semmi nem fut, ami melegíthetné. A melegedés egyébként az alsó negyedben van csak. Fogalmam nincs mit csináljak. Ha leadom, akkor ugye az összes telefonon lévő adatom szabaddá válik még ha kitörölném is. Ezért van meg az összes régi telefonom is tudom, hogy az adatok bármikor előhívhatóak, a végleges törlés meg nagyon macerás lenne.
-
bruti01
őstag
jaj de hiányzik a sense! a tácswíz egy pokrócrongy hozzá képest!
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok, lehet számítani gyári frissitesre a közeljövőre nézve?
GTA V : Pacikuki007
-
Balinov
titán
Drukkoljatok, most indulok visszavinni a telot
-
Zirowe
nagyúr
-
Balinov
titán
válasz Balinov #15891 üzenetére
sajnos fajo szivvel bucsuzom a topiktol, read only-ban maradva persze. Sikerult kis ertekegyeztetessel egy One S-re beujitani.
All. volt 1-2 heti szallitmany, amibol sokat visszavittek, halistennek ezert nem szaroztak nagyon.
-
Balinov
titán
az One S-t? Mar miert ne lehetne kapni, kb 1 honapja, de miota elkezdte a Sensation a reboot problemat, biztos.
-
Balinov
titán
válasz blt.62 #15899 üzenetére
2 fajta van, ahogy en latom.
Sense ujraindul(gat), nalam Marketbol valo kilepesnel csinalta, nem tema/gond, mert ez csak a Sense-t inditja ura, nem az egesz telefont. Siman lehet vele elni, telefon minden funkcioja mukodokepes, neha ugyan kicsit idegesito
Telefon ujraindul, gyk. reboot. Teljesen random, nalam tipikusan twitter, hvg, BBC News, sms nomeg legfokeppen telefonbeszelgetes soran fordult elo. Se SW reset, se hard reset nem segitett. XDA-n talaltam topikot, de talan itt is mondtak, hogy alaplaphiba (hardver) okozza, garis javitasos moka. Ez utobbi volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App