- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leafnshit
tag
Sziasztok! A teszt megjelenése óta követem a topicot, mert szerelmes lettem a telefonba első látásra (talán van itt olyan aki hasonlót tapasztalt
. Vártam-vártam, hogy csökkenjen az ára, vagy jöjjön esetleg valami Telenoros akció, de ez nem akar megtörténni. Ezzel szemben a T-mobile oldalon ez a sokadik leárazás, most épp 135k a dominós csomag, ami több mint jó ezért a telefonért. Gondolkodás nélkül meg is venném, ha történetesen nem lenne gyakorlatilag kivétel nélkül minden ismerősöm telenoros. Jelenlegi díjcsomagomban temérdek emberrel is ingyen beszélek ~2000 forintos havidíj mellett. Szolgáltató váltás után viszont ez a telefonálás minimalizálása mellett is többszöröse lenne (hosszútávon elveszne az előny amennyivel olcsóbb maga a készülék a telenorral szemben, ott 170k). Reménykedve kérdezem (ugyan sejtem a választ), hogy van e valamilyen megoldás arra, hogy garanciavesztés nélkül függetleníteni lehessen egy telefont (nem tudom szabad e ilyet kérdezni, remélem igen)? Sajnos egy ilyen árú telefonnál, már szerintem nem lehet megkockáztatni azt, hogy valami baja lesz, és repült az ablakon 150k jó magyar forint.
Előre is köszönöm a választ! További szép estét/éjszakát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest