Új hozzászólás Aktív témák

• Leafnshit

tag

Sziasztok! A teszt megjelenése óta követem a topicot, mert szerelmes lettem a telefonba első látásra (talán van itt olyan aki hasonlót tapasztalt :)). Vártam-vártam, hogy csökkenjen az ára, vagy jöjjön esetleg valami Telenoros akció, de ez nem akar megtörténni. Ezzel szemben a T-mobile oldalon ez a sokadik leárazás, most épp 135k a dominós csomag, ami több mint jó ezért a telefonért. Gondolkodás nélkül meg is venném, ha történetesen nem lenne gyakorlatilag kivétel nélkül minden ismerősöm telenoros. Jelenlegi díjcsomagomban temérdek emberrel is ingyen beszélek ~2000 forintos havidíj mellett. Szolgáltató váltás után viszont ez a telefonálás minimalizálása mellett is többszöröse lenne (hosszútávon elveszne az előny amennyivel olcsóbb maga a készülék a telenorral szemben, ott 170k). Reménykedve kérdezem (ugyan sejtem a választ), hogy van e valamilyen megoldás arra, hogy garanciavesztés nélkül függetleníteni lehessen egy telefont (nem tudom szabad e ilyet kérdezni, remélem igen)? Sajnos egy ilyen árú telefonnál, már szerintem nem lehet megkockáztatni azt, hogy valami baja lesz, és repült az ablakon 150k jó magyar forint.

Előre is köszönöm a választ! További szép estét/éjszakát :)

Új hozzászólás Aktív témák