Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
lofagi
üzenetére
egyetértek, hogy nagyon szép telefon volt, én tavaly nyáron engedtem el, miután betört a kijelzője, de már lassú is volt. én huawei p10-re váltottam (előtte volt két hétig iphone 6 plus-om is). ha még nem vettél másik telefont, akkor nagyon ajánlom a p10-et. designra hasonló (nekem ezüst van, egy nagyon picit bazáribb az árnyalata, mint a one-é). sebességre nyilván ég és föld, a mérete jó.
ha megcsinálnák a m7-et gyászkeret nélkül, jobb hardverrel, ugyanazzal a desingnnal, én vevő lennék rá.
(ezekhez a paraméterekhez tavaly a p10 és az iphone állt legközelebb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest