- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Én nagyon tartok tőle, hogy már nem sokáig húzza az M7-em, egyre furább dolgokat művel.
1. Nagyon lassú lett, pedig nincs agyonrakva appokkal... A régi gyorsaságától fényévekre van a jelenlegi működési sebesség. Lehet ezzel valamit kezdeni? Anno mikor egy régi Huawei-em volt, azon nagyon sokat segített a root és a CFW, nem tudom, hogy itt érdemes lenne-e ezt megkockáztatni...2. Múltkor egy teljes reboot loopba került a telefon. Bekapcsolt, benyomtam a screen lockot, újraindult. Ezt kb. fél órán keresztül folyamatosan csinálta a telefon, és iszonyatosan felforrósodott a hátlap.
3. Két héttel ezelőtt mikor annyira veszettül hideg volt, 42%-os töltöttségi mutató mellett egész egyszerűen csontra merült, és kikapcsolt állapotban történő töltést követően lehetett csak bekapcsolni.
4. Recseg az alsó hangszóróm
Fülessel nincs gond, de kihangosítva, vagy füles nélkül videót nézve elég tré.
Tudom, hogy nem kell meglepődni ezen, jövő tavasszal már négy éve, hogy nálam lesz a telefon, de valahogy ódzkodom a váltástól, hozzámnőtt az M7, és szerintem a HTC azóta sem gyártott ennyire letisztult és szép telefont.
Mire érdemes innen váltani? Az M9/One 10 mennyire más élmény? Vagy inkább valami Samsung legyen?
Aki váltott, annak mi a tapasztalata?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest