Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Sajnos, sok tekintetben írtál valós dolgot...a 2-es pont kivételével, mintha a saját problémáimat olvastam volna vissza... az én akkutöltöttségi szintem 76% volt, amikor elment csicsikálni pont, akkor, mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá

Mivel már nem ez volt az első eset, mérgemben váltottam. Eredetileg 10-est szerettem (volna), de az e-digitalban pont akkor, pont ott, nem volt raktáron... azt vettem, ami volt: egy Honor 8-ast... aztán meglepődtem, hogy milyen jó és mennyire szép kis telót rejt a 2 üveglap és a közé szorított némi fém... Kinézetre simán felveszi a versenyt az M7-tel, akkuidőben nem lehet őket egy napon említeni, a használhatóság szempontjából sincsenek panaszaim egyenlőre...de majd meglátjuk...
Sok sikert Neked a választáshoz!
-
benfolds
őstag
válasz
Kai_Rong
üzenetére
én is tartok tőle, hogy hamarosan megadja magát a telefon, és nem találok olyat, amit annyira szeretni tudnék, mint az m7-et. az m10 tetszik, de drágállom. a xiaomi mi5s nem rossz, de a b20 hiánya meg a kicsit még mindig meglévő kínai feeling miatt elvetettem. néztem az lg g4-et (jó a kamerája és a tudásához képest az ára), de egy okádék az m7-hez képest.
a hidegben 42%-ról való lemerülés szerintem egyáltalán nem jelenti azt, hogy az akksinak vége, mondhatni normális. az enyém a mínuszban 70%-ról koppant le egy fényképezés alkalmával. most meg 1 nap 7 óra után vagyok 42%-on átlagos használat mellett. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Én anno az m7-et váltottam le az m9-re de az m7 megmaradt, volt azért különbség, most eladtam az m9-et sajnáltam is de 10-es lesz, az m7-et örökre megtartom. nekem viper rom van fent és nagyon gyors még mindig hibátlan az állapota csak a kamera lilulása van de csak este látható, akkor meg amúgy sem lehet normális képeket készíteni mással sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő