- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aty01
újonc
Üdv! Adott egy HTC One M7 mobiltelefon. A zsebemből kivéve a telefont, érdekes dolog köszöntött a kijelzőn. A telefon titkosítani akarta magát, valószínűleg feloldódott a zsebembe a billentyűzár és valamilyen balszerencsés módon elnavigálódott idáig. Extrém, de megtörtént. Mindent megtettem annak érdekében, hogy abbahagyja a folyamatot, ennek köszönhetően mást nem tudtam csinálni, mint újraindítani. Utólag belegondolva nem biztos, hogy jó ötlet volt. Újraindulás után a következő üzenet várt: "A titkosítás sikertelen A titkosítás megszakadt és nem lehet befejezni. Ezért a telefonon található adatokhoz nem lehet hozzáférni. Ahhoz, hogy újra használni tudja a telefontját, vissza kell állítani a gyári beállításokat. Ha a visszaállítás után beállítja telefonját, lehetősége lesz minden, a rendszer Google Fiókjában tárolt adat visszaállítására." Szóval abba már belenyugodtam, hogy bizonyos adataim elvesztek ez most nem is olyan nagy probléma. A szöveg alatt az egyetlen lehetőség a telefon visszaállítása. Erre rá is nyomtam újraindul majd behozza az Android system recovery-t. itt reboot to bottloader lehetőséget választottam. Ekkor bejött a HBOOT menü amit a bekapcsolás+lehalkítás gombbal is elérhető. Rámentem a factory resetre (biztos ami biztos) újraindul elkezdi csinálni pár másodpercig aztán a következő üzenetet írja ki alulra: (felül ismét az Android sytem recovery menüje látható)
E:missing bitmap oem_unlock_bg
(Code -1)
E:missing bitmap oem_unlock_bg_yes
(Code -1)
E:missing bitmap oem_unlock_bg_no
(Code -1)
E:missing bitmap icon_ruu
(Code-1)
Backup necessary files in data partition
E:failed to mount /data (Invalid argumnet).. try emmc mount
Formatting /cache...
Data wipe failedKérdés: Mi tudok csinálni, hogy ismét betöltse a rendszert, illetve használni tudjam a telefont?
(Gondoltam arra, a htc oldaláról letölthető rom-ot telepítem, ezt nem tudtam megtenni, gondolom azért, mert régebbi verzió volt a telefonon telepítetthez képest és a downgrade-t csak s-off-al engedi. S-off-olni nem tudtam, de unlockolnom sikerült)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest