- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
Amikor először volt olyan, hogy furcsán ki-be kapcsolt az USB-s kapcsolat, akkor próbálkoztam másik kábellel is (3 különbözővel). Nem segített. Most már rájöttem, hogy jó eséllyel az USB port kicsit rossz csatlakozást biztosít, de találtam olyan "pózt", ami alatt stabil. Csak mondjuk ha magán a telefonon kell közben gombokat nyomogatni, akkor nem biztos, hogy sikerülhet mozdítás nélkül.
A driverek elvileg jók, mert a HTC sync manager letöltötte őket, és amikor stabil a kapcsolat, akkor tudok simán lépkedni a telefon mappáiban. USB hibakeresés be kell, hogy legyen kapcsolva vagy nem? A hibakeresés bekapcsolásakor pár másodpercre elveszik a kapcsolat, de gondolom az normális.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest