- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Most olvastam,hogy csing csang úr azt mondta nem kapja meg az M7 az 5.1-et. Tudják,hogy bugos a rendszer,de ez nem hatja meg őket. Ez egy nagy szemétség.Mindíg is szerettem a HTC termékeit,de viszont így ennek tudatában azt hiszem nem lesz M9. Ettől féltem,hogy szarban hagyják a tulajokat. Sajnos bejött. Nem is érdekelne a dolog,ha hiba nélkül menne az 5.02. Amikor fölvetettem itt az oldalon,hogy mi lesz ha nem teljesen ok. az 5.02? Volt aki le ordította a fejemről a nem létező hajamat. Na akkor most lehet elégedetlenkedni. Talán azt megoldják,hogy legalább a hibákat javítják csak még elképzelésük sincs,hogy miként. De a talánt az ismerjük nem hiszem,hogy különösebben zavarba jönnek a megoldás problémájától. Akkor inkább veszek egy olcsó szart és eldobom 1év múlva mint itt marad egy 170 ezer forintos búgos prémium. Csak dícsérni tudom a HTC ötletét. Vagy gari után jön a nyitás más lehetőség sajnos nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest