-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Köszönöm szépen a gratulációkat!
Azért azt hozzátenném ,hogy nem véletlenül cserélték szerintem, az előzőnek a kijelzője már "foltos" volt, plusz nem is érzékelt 1 sávban. De megoldották!Nem dobozban jött! A régi töltőmet küldték vissza, amit beküldtem, meg az M8-at. Simán abban a védő fóliában volt, amiben az M7 is. És ennyi. De nem panaszkodom.
Egyébként jól beégtem. Tudtam, hogy nano simmel megy. Egyből mentem a szomszéd városba, ahol van T szaküzlet. Kicserélték térítésmentesen, "száguldottam" is haza.
Itthon kipattintom (a jobb) oldalát, nem megy vele.De a régi sem... Hát ez nem igaz mondom. A nano sim túl kicsi, kiesik, a másik meg túl nagy. Mérges lettem, ideges. Fogtam a telefont, kocsiba vissza, irány megint a szaküzlet. Kivártam a soromat újra, mondom a komának mi a gondom. Adom a telefont, nyitja Ő is az oldalát... Közben kérdeztem, hogy nincs már átmenet a nano meg a micro sim között? Mondja nincs. Nézi, csak nem jó bele. Kérdezte, nem e adtak hozzá 1 átalakítót? Mondom nem, így küldték. Tanakodtunk, mikor megkérdezte, és a másik oldal? Ez mi?
Akkor leesett minden, majd elsüllyedtem! Mondom nyisd ki. És jééé, oda pont jó volt. Fene sem emlékezett, hogy lehet ebbe mikro sd kártyát is tenni!
Szóval ott kicsit beégtem, a vásárlók előtt is, de ennyi belefért.
Szóval még egyszer, juppííí! Köszönöm a Jézuskának, meg a HTC-nek, meg a T-nek, meg a cseheknek az ajándékot, kedves volt tőlük!Valaki be tudná linkelni az M8 topicját?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest