Új hozzászólás Aktív témák

• Nuada herceg

őstag

Köszönöm szépen a gratulációkat! :B
    Azért azt hozzátenném ,hogy nem véletlenül cserélték szerintem, az előzőnek a kijelzője már "foltos" volt, plusz nem is érzékelt 1 sávban. De megoldották! :C :R

Nem dobozban jött! A régi töltőmet küldték vissza, amit beküldtem, meg az M8-at. Simán abban a védő fóliában volt, amiben az M7 is. És ennyi. De nem panaszkodom. :)

Egyébként jól beégtem. Tudtam, hogy nano simmel megy. Egyből mentem a szomszéd városba, ahol van T szaküzlet. Kicserélték térítésmentesen, "száguldottam" is haza.
    Itthon kipattintom (a jobb) oldalát, nem megy vele. :O De a régi sem... Hát ez nem igaz mondom. A nano sim túl kicsi, kiesik, a másik meg túl nagy. Mérges lettem, ideges. Fogtam a telefont, kocsiba vissza, irány megint a szaküzlet. Kivártam a soromat újra, mondom a komának mi a gondom. Adom a telefont, nyitja Ő is az oldalát... Közben kérdeztem, hogy nincs már átmenet a nano meg a micro sim között? Mondja nincs. Nézi, csak nem jó bele. Kérdezte, nem e adtak hozzá 1 átalakítót? Mondom nem, így küldték. Tanakodtunk, mikor megkérdezte, és a másik oldal? Ez mi? :)) :DD Akkor leesett minden, majd elsüllyedtem! Mondom nyisd ki. És jééé, oda pont jó volt. Fene sem emlékezett, hogy lehet ebbe mikro sd kártyát is tenni!
    Szóval ott kicsit beégtem, a vásárlók előtt is, de ennyi belefért. :D
    Szóval még egyszer, juppííí! Köszönöm a Jézuskának, meg a HTC-nek, meg a T-nek, meg a cseheknek az ajándékot, kedves volt tőlük! :B :K

Valaki be tudná linkelni az M8 topicját?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés