Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nuada herceg
őstag
Köszönöm szépen a gratulációkat!

Azért azt hozzátenném ,hogy nem véletlenül cserélték szerintem, az előzőnek a kijelzője már "foltos" volt, plusz nem is érzékelt 1 sávban. De megoldották!

Nem dobozban jött! A régi töltőmet küldték vissza, amit beküldtem, meg az M8-at. Simán abban a védő fóliában volt, amiben az M7 is. És ennyi. De nem panaszkodom.

Egyébként jól beégtem. Tudtam, hogy nano simmel megy. Egyből mentem a szomszéd városba, ahol van T szaküzlet. Kicserélték térítésmentesen, "száguldottam" is haza.
Itthon kipattintom (a jobb) oldalát, nem megy vele.
 De a régi sem... Hát ez nem igaz mondom. A nano sim túl kicsi, kiesik, a másik meg túl nagy. Mérges lettem, ideges. Fogtam a telefont, kocsiba vissza, irány megint a szaküzlet. Kivártam a soromat újra, mondom a komának mi a gondom. Adom a telefont, nyitja Ő is az oldalát... Közben kérdeztem, hogy nincs már átmenet a nano meg a micro sim között? Mondja nincs. Nézi, csak nem jó bele. Kérdezte, nem e adtak hozzá 1 átalakítót? Mondom nem, így küldték. Tanakodtunk, mikor megkérdezte, és a másik oldal? Ez mi? 

Akkor leesett minden, majd elsüllyedtem! Mondom nyisd ki. És jééé, oda pont jó volt. Fene sem emlékezett, hogy lehet ebbe mikro sd kártyát is tenni!
Szóval ott kicsit beégtem, a vásárlók előtt is, de ennyi belefért.
Szóval még egyszer, juppííí! Köszönöm a Jézuskának, meg a HTC-nek, meg a T-nek, meg a cseheknek az ajándékot, kedves volt tőlük!

Valaki be tudná linkelni az M8 topicját?

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Windows 11
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen processzort vegyek?
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
 - Hollow Knight és Silksong
 - További aktív témák...

- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
 - Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De a régi sem... Hát ez nem igaz mondom. A nano sim túl kicsi, kiesik, a másik meg túl nagy. Mérges lettem, ideges. Fogtam a telefont, kocsiba vissza, irány megint a szaküzlet. Kivártam a soromat újra, mondom a komának mi a gondom. Adom a telefont, nyitja Ő is az oldalát... Közben kérdeztem, hogy nincs már átmenet a nano meg a micro sim között? Mondja nincs. Nézi, csak nem jó bele. Kérdezte, nem e adtak hozzá 1 átalakítót? Mondom nem, így küldték. Tanakodtunk, mikor megkérdezte, és a másik oldal? Ez mi? 

Akkor leesett minden, majd elsüllyedtem! Mondom nyisd ki. És jééé, oda pont jó volt. Fene sem emlékezett, hogy lehet ebbe mikro sd kártyát is tenni!