Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
Sziasztok!
Nem nagyon jártam még itt de gondoltam leírom hogy jártam most egy ilyen telefonnal hátha segít majd valakinek, nem nagyon találtam ilyen leírást.
Főleg azoknak segíthet akik gyári rendszert használnak.Nem akart tölteni a telefon ha elindult a rendszer.
Csak kikapcsolva volt hajlandó tölteni.Gondoltam mégis felteszek egy másik rendszert bár csak szervizre van nálam a telefon.
Érdekes módon az unlock sem oldotta meg a problémát pedig ugye törölt totál mindent.Felment rá a mai CM és megjavult.
Tölt rendesen azóta.Kamerájával van még gond de úgy tudom azzal nem lehet mit kezdeni hogy egyszer pirosas egyszer kékes a kép rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest