Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

Hát emberek, az M8 valami csodálatosan szép. :) A képek és videók nem adják úgy vissza...

Ha eddig azt mondtam, hogy az M7 gyönyörű akkor ezentúl az "csak" szép és ez vette át a trónt. Annyira masszív és sokkal jobban egyben van, és a fogása meg a fém tapintása is kényelmesebb, jobb.

Ezen kívül nekem nagyon tetszik hogy kicsit jobban lekerekítették, és gondolom mondanom sem kell hogy nem szappantartós így sem. Aki Samsunggal hasonlítja az keresse fel a VisionExpress-t.
    Ami még még és annál is jobban tetszik hogy nem csak a négy sarka kerekebb hanem hogy végig az oldalán és alul-felül is ívesre van csiszolva.

Ezt az egészet megkoronázza a tok. Az nagyon érdekes és jó kis cucc. A tapintása, nem olyan gagyi kemény műanyagos, hanem egészen puha. Azon nevettünk hogy jobb műanyag ez a tok mint a konkurencia készülékháza. :D

Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy mivel úgy sincs meg olyan régen az M7, még nem cserélek és megvárom a következőt, persze kicsit fúrja az oldalam de azzal győzködöm magam, hogy csak az új forma nem ér ennyi ráfizetést. De ha a jövő évi HTC (M9) nem lesz ilyen gyönyörű mint az M8 akkor "jól járok" mert a mostaninál jóval olcsóbban fogom akkor ezt megvenni. :)

Többi készülék: S5: Erre annyit tudok minden rosszindulat nélkül mondani, hogy inkább S4... Szvsz semmivel nem lett jobb a műanyag tapintása, de legalább hülyén néz ki a lyukacsos style miatt. Eljutottak addig, hogy már nem a műanyagtól hányok ha ránézek, hanem az undorító kerettől körben. Az S4-nél még kultúrált volt, és nem volt ilyen fényes, erről viszont süt hogy egy sz@r csillogósra fényesre fújt nagyon silány műanyag és még bordázott is ez a borzalom. Az S4 szép és minőségi ehhez képest de komolyan.
    [S4] vs. [S5]

LG: Nem volt mitől hanyatt esnem.

Sony: Mindenki messiásként várta a Z2-t, és én is nagy kíváncsisággal álltam elé. Nem hatott meg. A belsőben semmi újdonság vagy extra nem fogadott, nem is vártam és nem is néztem nagyon, mivel idén amúgy is minimális mindenhol a változtatás így inkább a külsőre helyeztem a hangsúlyt.
    Szóval, aki a HTC-t ekézi a rossz helykihasználás miatt az vegye ezt a kezébe... Továbbra sem tetszik hogy ilyen élesek a sarkok, pláne mivel azonos méretű de lekerekített készülék is jobban kézre esett míg ez max csak a kezembe állt. Eddig úgy voltam vele hogy minőségi burok az HTC-Apple-Sony. Most hogy a HTC az M8-cal még jobban megemelte a lécet, csak azt tudom mondani hogy szerintem a HTC-Apple maradt a helyén, viszont a Sony már leszakadt, persze még mindig jobb mint egy S5 anyaghasználata.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés