- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20362 üzenetére
Köszi! Beszéltem a HTC ügyfélszolgálattal, hivatalos viszonteladóként az Expansys-t javasolták, mint legnagyobbat. Kisebbként az ExtremD ill. a Speedshop, az MM. Rákérdeztem a szervizre is, a hölgy tudott és értette a problémát, de azt mondta ez van, ez a HTC üzletpolitikája, furcsa, de azt monta az Iphone és Samsung szervizkiszolgálása jobb. Akkor miért nem tesznek semmit? (költői kérdés) Rákérdeztem a pixelre is, garancia csak 3 hibás pixel felett van. Az ötlete az volt, hogy interneten kell rendelni és akkor 8 napon belül visszaküldhetem indoklás nélkül.
A sufniGSM EU cid-es darabjai és az Expansys között alig 14.000 Ft a különbség, így az utóbbi lesz, ott tudok hozzá kiegészítőket is rendelni és valahogy megbízhatóbbnak tűnik. Ha van róla rossz tapasztalat légyszi szóljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest