Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CSiPet2

tag

Üdv!

Adjatok tanácsot, két napja elkezdett brutálisan merülni a készülék. Eddig simán elment az én használati szokásaim mellett reggel 6-tól este 11-ig és még akkor is volt 30% az akkuban. Most volt két napom, amikor éjszaka nem került töltőre mert nappal ott volt. Tegnap reggel arra kelek, hogy nem kapcsol be a készülék: lemerült. Mondom, jól van biztos én vagyok hülye. Napközbe 100%-ra töltöttem (megjegyzem baromi lassan töltött). Ma ékszaka nem tettem töltőre, mert nap közben azon volt, éjfélkor amikor lehúztam 100%-on volt, most meg felkelek és 30%. Nah ennek fele se tréfa. Egyik napról másikra buktam az akku kétharmadát?? Mondanom sem kell, nem lett új app telepítve, a rendszer teljesen gyári, legfrissebb 4.3.
    használat, merülés.
    Ötlet (speedshop garom van, de nem szívesen adom le hetekre, munkaeszköz)? :W

:R Köszönet!

Apropó még annyi, hogy kb. két hete csináltam a készülék első hard resetjét, mert ritkán elkezdte eldobni a hívásokat. Az úgyfest javult a resetnek köszönhetően és úgy másfél hétig semmi gondom nem volt. Most meg ez... :O

Új hozzászólás Aktív témák