- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.arnold
tag
válasz
csacsi67 #14050 üzenetére
Sziasztok! Itt vagyok újra a HTC One készülékemmel. Írtam a hivatalos HTC-nek, hogy miért nem is tudom 4.1.2-ről frissíteni a telefont 4.2.2-re legalább. Megadtam az imei számomat nekik, és ezt a választ kaptam:
""Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem Gizella, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Az Ön által megadott IMEI szám alapján rendszerünkben készüléke egy svájci, ezen belül is az ottani Oange szolgáltatóhoz rendelt telefonként jelenik meg.
Ezáltal a szoftverfrissítés lehetséges, hogy nem is lesz elérhető erre a telefonra.Továbbá felhívnám figyelmét, hogy ez a telefon 2013 szeptember 8-ig kétszer volt már szervízben, melyből egyszer felújították a készüléket teljesen.
Ha további segitségre van szüksége a készülékével kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Kérem minden esetben mellékelje a készülék IMEI és sorozatszámat. Mind a két adat megtalálható az akkumlátor alatt, vagy a Beállítások/Telefoninformáció/ menüben.
"""-.- ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest