- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #13764 üzenetére
S4-ről jöttem. Szűrd ki a hsz-eimet itt, fogsz találni az elején összehasonlításokat. Globálisan jobb telefon a One a mindennapokban, de ha a fényképező érzékeny pontod, abban azért jobb az S4. Másban nem. Ezzel nem azt mondom, hogy gyenge a One fényképező része, csak az S4-é jobb. One jobban optimalizáltabb, azonos hardverrel kisebb proci órajelen többet dob benchmarkok alatt mint az S4, és ezt az erőt érzed a mindennapokban. Vaj sima. Nincs lag, nincs anomália.
Ha a főzött romok érdekelnek, célszerű 1.44 Hboot verzióst vadászni az S-OFF miatt. Sokkal jobb telefon, mint az S4. S4-et 2 hónapig nyúztam, a One-t 2-2,5 hónapja nyúzom.
Torrente kolléga is velem együtt jött szinte, és ő is S4-ről. Tudomásom szerint ő is hasonlóképpen vélekedik a két telefont összevetve.Ma jött egy ajánlatom, hogy megkönyörülne rajtam az egyik fórumtag, és gyorsan 110k-ért átveszi a One-t, azonnal hiszen nekem is ez az érdekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest