Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Valkűr

addikt

válasz csacsi67 #13496 üzenetére

De könyörgöm, itt most nem magáról az Androidról, hanem márkákról beszéltetek. Mi köze az Androidnak ahhoz, h a telefon milyen minőséget képvisel? Ez azt jelenti, ha valamin android van és nem IOS akkor az csak szar lehet? Mert ez nekem nagyon annak tűnik az olvasottak alapján. Ha a droid maga mint operációs rendszer gyenge azzal nincs mit tenni, de ezért ne a telefonokat húzzuk le..A szoftveres problémák a szoftverben keresendők, na meg persze az optimalizálásban is. De én pld soha nem mentem az iPhone topikba az iPhone termékeket kritizálni, lebecsmérelni, fikázni. Még akkor sem, ha netalán valami negatív dolgot tapasztaltam, láttam, olvastam. Egyszerűen kezd már unalmas lenni az olyan olvasnivaló ahol minden mondat valami problémával, nyűggel kezdődik. Nyilván vannak hibák, hol itt hol ott, de nem értem miért kell ezt katasztrófaként megélni és kezelni. Főleg egy olyan topikban olyan embernek aki nem One , hanem mondjuk pld Samsung vagy iPhone tulajdonos.

Nekem is lekopott a Beats Audio felirat, csak annyi a különbség, hogy én lexarom, nem érdekel. Nem azért vettem , mert rajta egy vacak festett logó, aki ráadásul már ki is vált a cégtől. :)

Új hozzászólás Aktív témák