Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hurrikan

addikt

válasz NandorHUN #13457 üzenetére

Sajnos én ezt nem mondhatom el :(
    Az enyém jelenleg szervizben van. Több gond van vele sajnos.

1. Kopik a burkolat, a feliratok (beats audio és régiós jelzések) valamint a műanyag keretről a Micro USB körül lepattog a festék a műanyagról és alatta szürke
    2. Sajnos egyre rosszabb állapotba került a közelítés érzékelő, utóbbi időben már fél centiről sem működött, csak pár mm-ről, így állandóan kinyomtam a fülemmel, mert sokszor nem kapcsolt ki, vagy bekapcsolt hívás közben
    3. Hívás közben rossz volt a minőség, volt hogy teljesen elment a hangja, volt hogy kihangosodott, volt pedig hogy ilyen doboz hangja lett, váltogatta ezeket a "hatásokat" nagyon zavaró volt.

Az 1-es hiba nem érdekelt volna ha a 2-3-as nincs biztos nem küldöm be kopás miatt. De legalább rájöttem hogy a fém ház sem jobb egy szemmel sem mint a többi.
    Üveg törik, fém kopik-karcolódik, műanyag fényesedik-színeződik..... egyik sem időtállóbb.
    Kíváncsi leszek rá hogy vajon a burkolatot is lecserélik e. Vagy csak a hibás belső alkatrészeket.

Ja és szürke színű az enyém. Tehát nem csak a feketékkel vannak kopási gondok.

Új hozzászólás Aktív témák