- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Zirowe #13410 üzenetére
Félreolvastam...
A készülék ház cserét indokolatlanul kizárt hogy megteszik. Fényezés hibája miatt biztos, mert ezzel a hibával ők is tisztában vannak, és javítani nem lehet.
El kell gondolkodni mikor és mivel adod be, mert 30 nap környéke mire visszakapod, és ha nem volt jogos, akkor még értelme sem volt.
Az enyém tuti cserélve lesz, de még én is várok vele. 1 pixel hibám van, ami lényegében észrevehetetlen helyen van, illetve a keret is meg van kopva 1mm-en. Ha jövő ilyenkor adom be, még akkor sem leszek semmiről lekésve, és a felhasználói élményben, használatban, és esztétikailag jelenleg nem okoz gondot.(#13412) Edenyke
Ha kopott, akkor lehet maguktól cserélni fogják itt is. Ez csak hozzáállás kérdése. De erre szerintem apellálni nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest