Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pet4321
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan régóta sikerült beújjítanom egy One-t. Egészen eléképesztő telefon, ahogy így olvastam jobbat most a piacon nem nagyon találhattam volna, maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Visszaolvastam a fórumban jelentősen, kb fél napot itt töltve és rengeteg mindenre hasznos infókat találtam, amikért nagyon hálás vagyok.A kamera kérdésben nekem egy más jellegú felfedezésem történt, aminek nem nagyom örülök, ebben a kérdésben nem találtam még csak hasonló hozzászólást sem, lehet hogy csak nálam van ilyen jellegű probléma.
Találkoztatok e olyan esettel, ha kisebb fényviszonyok mellett fényképeztek, nem teljesen sötétben, nem is holdfénynél, mondjuk egy sötétebb szobában fényképezésnél a kamera szélei elvörösödnek, lilulnak, képtelen fokuszálni majd a teljes kijelző bevörösödik és négyzethálóssá válik? Illetve még egy észrevétel, kamera üzemmódban rendkívül hamar (1-2 perc) elkezd forrósodni a telefon (nincsen tokban, szabad levegőn van)Találkozott valaki hasonló hibával?
Mit tanácsoltok ennek megoldására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest