Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pet4321
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan régóta sikerült beújjítanom egy One-t. Egészen eléképesztő telefon, ahogy így olvastam jobbat most a piacon nem nagyon találhattam volna, maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Visszaolvastam a fórumban jelentősen, kb fél napot itt töltve és rengeteg mindenre hasznos infókat találtam, amikért nagyon hálás vagyok.A kamera kérdésben nekem egy más jellegú felfedezésem történt, aminek nem nagyom örülök, ebben a kérdésben nem találtam még csak hasonló hozzászólást sem, lehet hogy csak nálam van ilyen jellegű probléma.
Találkoztatok e olyan esettel, ha kisebb fényviszonyok mellett fényképeztek, nem teljesen sötétben, nem is holdfénynél, mondjuk egy sötétebb szobában fényképezésnél a kamera szélei elvörösödnek, lilulnak, képtelen fokuszálni majd a teljes kijelző bevörösödik és négyzethálóssá válik? Illetve még egy észrevétel, kamera üzemmódban rendkívül hamar (1-2 perc) elkezd forrósodni a telefon (nincsen tokban, szabad levegőn van)Találkozott valaki hasonló hibával?
Mit tanácsoltok ennek megoldására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest