- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Elköszönök a fórumtól. Mate 10 pro-ra váltottam. Remélem legalább olyan jó lesz, mint az eddigi legjobb telefonom, a honor 8.
-
apatyas
Korrektor
Üdv, most gondolkozom ezen teló vásárlásán, de előtte a kérdések:
A bootloader nyitására van még mód, vagy az a nemrégi júli 23. dátummal véget ért? Kell-e, van-e rá tényleges szükség egyáltalán?
Esetleg tudtok-e ehhez hasonlóan jó típust mondani, ami valamivel rövidebb és van benne FM rádió?
Köszi! -
mm89
őstag
válasz
gaben0211 #30681 üzenetére
Bootloader mód nem jön be? (fastboot)
Szerintem twrpből nem tudsz stock recoveryt rakni.
Huawei multitoolt próbáltad már?
[link]
Bár ugye ez is csak fastbooton rakja fel, tehát addig el kéne jutni hogy a teló bootloader módban legyen.
Ugye tudod hogy csak akkor megy bootloader módba ha kábel van beledugva? Legalábbis nekem csak úgy ment.
Én ezt csinálnám :
1. Fastboot-> twrp, akkor megy az mtp storage. Full csomagot rámásolsz. B405 mondjuk. Figyelj hogy jó mappába rakjad.
2. Fastboot-> stock recovery, aztán három gombossal mehet fel a full csomag.HiSuite csak működő rendszert tud frissíteni?
-
Sanki
addikt
válasz
7Heads Drago #30694 üzenetére
Én ilyet nem tapasztaltam, párszor használtam a hotspot-ot azon a romon.
-
7Heads Drago
veterán
Frd l09 en b405 droiddal t-homes simmel nekem egy kaki a telo. Hot-spoton befagy vele a net. És csak újraindítás után javul meg. Volt már valakinek hasonló?
-
gaben0211
tag
Koszi de este addig buheráltam hogy végre sikerült megjavítanom. Valójában énsem tudom hogy jött össze (de tudom
) de sikerült. Most a carbon rom már megy rajta. Viszont az rr remixet nem merem felrakni mert félek hogy megint elrontom a telót. Valaki van aki szokta romolgatni és kipróbálta már az rr remixet vagy carbont? Amiket olvastam erről a kettőről írták azt hogy a legstabilabbak de majd kiderül
-
Sanki
addikt
válasz
Pingvinpötty #30690 üzenetére
Így van, elsőnek ez kell utána pedig az android 6.1 (ebből a legutolsó elérhető verzió). Úgy lesz teljes a rollback.
-
Sanki
addikt
válasz
Pingvinpötty #30688 üzenetére
Rollback esetén 2 romot kell feltenni, egy köztes rom, utána pedig a rendes rom.
-
Pingvinpötty
csendes tag
válasz
Pingvinpötty #30685 üzenetére
A rollbacket se fogadja már el.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Pingvinpötty #30676 üzenetére
Rollback B131 (emui 4.1)-re kell neked.
-
gaben0211
tag
köszi a választ. nemsok mindent találtam a problémámra sajnos pedig sok oldalt végigböngésztem. most az van hogy például a carbon romot feltudtam rakni meg volt 1 hozzá tartozó vendor cucc is ezeket twrp alól felis rakta viszont amikor bekapcsolom csak tölt folyamatosan befele ott a logo de nemjön be gondolom ez a bootloop. viszont azt nemtudom hogy ezt tudom e javítani valahogy vagy helyrehozni. elvileg nem tégla még a teló nem? mert akkor semmi se jönne be rajta. vagy így sincs esély hogy müködésre bírjam valahogy? stock recoveryval tudnám csak visszarakni a gyári romot . legalálbbis ezt írják, de a twrp-t csak akkor tudom lecserélni a gyári recoveryre ha pc vel összekötöm és jön az adb módszer, viszont a teló meg nemtölt be annyira hogy a gép felismerje szóval zsákutca . vagy van valami módszer twrp-vel visszarakni a gyári recoveryt? meg tegyük fel hogy sikerül akárhogy visszarakni . az update zipes megoldást vagy a dloadosat tuti hogy feltudja majd rakni a stock recovery ennyi félrebarmolás után?
-
Quqesz
nagyúr
Na ma nálunk is felment a 407. Nekem mintha pörgősebbnek tűnne a telefon(S8+ után nem csoda)....nekem is csak a teljes letöltéssel ment, viszont az emui 501-->503 változáson esett át.
-
Sanki
addikt
válasz
Pingvinpötty #30676 üzenetére
Szerintem vagy a data csomagot kellene telepíteni vagy megnézni, hogy van e rollback 6.0-ra.
-
Sanki
addikt
válasz
gaben0211 #30673 üzenetére
Ha 2-3 hónapja volt utoljára frissítve, akkor biztos nem a legutolsó rom volt a telefonodon.
Másik ilyen topik meg jó kérdés.. Esetleg ott kérdezz rá, ahonnan a romot szedted, ott lehet lesz rá tipp.
Illetve xda-n nézz szét, ott biztos lesz valami infó.
Itt nem sűrűn van főzött rom, aki azt választja többnyire vissza is megy egyből gyári rendszerre.
Olyan twrp-s gyűjtemény pedig szerintem nincs. -
Pingvinpötty
csendes tag
Üdv! Honor 6x-ben tud valaki segíteni?
Lényeg első körben nem engedett be a telefon nem fogadta el a jelszót. Mivel nem volt elérhető csak a wifi recovery. Így csináltam rajta egy rollbacket. (Ezt ajánlották)
Ettől előjött a recovery menü és tudtam is resetelni a telót. Ezután elfogadta a google accom. Ami szép és jó de most azt írja a telefon hogy:
BNL-L21
Build:
NRD90M-Test key
És nem enged fel semmilyen frissítést: sdről
Rendszer android 7.0
EMUI:5.0.1Mit tudok vele tenni illetve merre haladjak vele tovább?
A rendszer megy csak se a gyári appok semmi nincs fent. És ota frissítés sincs sajnos. -
Béló
aktív tag
-
t_a_m_a_s
addikt
Srácok, tudom, kereső, meg minden, de nincs időm végigolvasni a cache törlésre kiadott 180 hszt...
Valaki két sorban leírná, hogy pontosan hogyan kell és mit töröl, mit nem? Alkalmazások, jelszavak, fiókok, telefonmemóriában lévő fotók, fileok stb maradnak?
2017 februári a telefon, azóta csak a gyors frissítések mentek rá, lassan ráférne egy kis karbantartás....Hálás köszönet előre is
-
gaben0211
tag
hali. tudnatok valami hasonlo oldalt mint ez? mert itt suket szemekre talalt a kerdesem
vagy pedig ennyire kihalt lett a topik a hozzáértők nélkül
-
V@ns
aktív tag
Srácok, tud valaki olyan mágneses fejű USB kábelt amelyik viszi is a gyorstöltést? Netán nem gumi borítású, hanem ez a szövet/textil bevonat van rajta?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
lbence
aktív tag
Na elvileg megcsinálták a készülékem.
Ezeket cserélték:
02350WLV USB Board components,FRD-L09,Spare Parts for Assembly
02350USN Helyette: 02350USM // Előlap + Akku, FRD-AL10,front Cover+LCD FPC ssembly+Battery,Blue,BYD
02350XYX Akkufedél + Ujjlenyomat olvasó, Blue,FRD-L09,Spare Parts for Assembly
51661CMJ Frd-Battery-Cover-Deco-Assy(Blue)-BYD1,Blue,FrdJavítási eredmény: Megjavítva
A garancia típusánál az van feltűntetve hogy "Fizetős - Gyártói", de felhívtam őket, azt mondták, hogy megjavították és nem kell fizetnem, csak rosszul adminisztrálták. (árajánlatot sem kaptam)
-
kinkat
csendes tag
válasz
bibi55 #30657 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Pont a kijelzőidőn (pontosabban a készenléti időn ) szerettem volna javítani. Fr-t nem akartam csinálni, május óta mondogattam, hogy majd csak jön az Oreo. Majd ha egy kicsit kiforrottabb lesz a rendszer megpróbálom én is. Addig marad a várakozás
+1 A cash törlésnek, 15-20 %-ot is képes volt merülni a telefonom éjszakánként, most jelentősen csökkent, pontos számot nem tudom mondani.
-
istnag
addikt
válasz
stickermajom #30666 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nincsenek, hanem, hogy nem akkorák, bár nekem most épp ez a rohadék bt+wifi bug jött elő
-
stickermajom
addikt
válasz
istnag #30664 üzenetére
Jah, csak egy éve nem sikerül javítani, hogy működjön a tárcsázóban a T9 napi rebuild nélkül. Vagy pl. csak a Huawei-nél voltak problémák a Garmin sportórákkal (szerencsére lett workaround, persze a Garmin részéről), vagy az Android Auto kompatibilitási problémák. Hiába jön gyakran patch, ha a problémákra nem reagál a gyártó..
-
gaben0211
tag
hali. tudtok valami oldalt vagy linket ahova valaki feltöltötte a twrp
backupot a rendszerről? -
Corsa02
őstag
válasz
stickermajom #30661 üzenetére
Nekem pont emiatt lesz megint Honor vagy Huawei. 2 főverzió, és sok köztes frissítés jött/jön.
Amit a Samsung művelt az kabaré volt, pláne amit a Galaxy Alpha-val. Arra szinte semmi nem jött, pedig egy bughalmaz volt amivel kiadták.
Én elégedett vagyok ezzel teljesen, persze van mit rajta javítani, pl. a Huawei kommunikációját az ügyfelekkel… -
Micsurin
nagyúr
válasz
Samanbacsii #30658 üzenetére
Nem értesz. Mi b@c@kodunk ezzel eközben a 1+ 3 / 3T már a P-t várja. A 1+ 3 egyidős a H8-cal.
Ezt tartom végtelenül nevetségesnek a gyártó oldaláról.
-
-
Samus
addikt
Nagy nehezen sikerült a wipe cache (a 2 gombos módszernél a leírásból vegyétek ki azt a részt, hogy a gombokat el lehet engedni, ha rezzen a telefon. Nem lehet, akkor simán bootol, amig be nem jön a recovery, nyomni kell), a biztonság kedvéért kétszer csináltam. Megoldottam az újraindítás utáni gyári launcher problémáját is (Niva Primeot használok, eredetit). Nem elég beállítani alapértelmezettnek, a Speciális hozzáférés->Rendszerbeállítások írása opciót is engedélyezni kell neki. Nekem ez után végre rebbot után is megmaradt alapértelmezetten a Nova. A 389 óta a kis csomagokkal frissítettem, most a 407 ment fel újra teljessel, ez után jelentkezett a probléma. Az akku pedig kuka, jövő hete is szerviz. 8% után hirtelen kikapcsolódás lett, ehelyett újraindult, de boot közben ki is kapcsolt. 5 perc után töltőre dugva 27%-ról indult a töltés... Navigáció közben 2.5 óra alatt merült 6%ra, ami annyira nem rossz, mert full fényerőn ment, és közben volt telefonálás is, de újkorávan sokkal tovább bírta.
-
gaben0211
tag
kb 1 honapja bootloader nyitás aztán twrp fel . telepitettem a magiskot meg az xposedet. tegnap meg csináltam egy gyári tisztítást twrp alól . ma meg gondoltam rakok mostmár valami főzött romot rá mert mióta megvan nemcsináltam. aztán hogy letisztítsam a rendszert megint twrp be ott wipe/advanced wipe és ott kipipáltam a dalvik cache,cache,data,internal storage,system és vendor opciókat. gondoltam alaposan kitisztitom és hát annyira alaposan összejött hogy amikor a ressurection remixet felraktam utánna rebbot annyira jött be csak hogy a root miatti szöveg ugye meg a honor logo aztán lekapcsol a telefon . gondoltam megoldhatom a boot.img visszarakásával de az meg csak az erecoveryt hozza be és ennyi. szedtem frd l09 gyári romot pontosan nemtudom hanyas verzió de ugye a twrp azt nem tudja felrakni. most gondolom flashelhetem vissza a gyári recoveryt pc-vel. remélem hogy visszatudja rakni és azzal már feltudom telepíteni az update.zipet. vagy csak dloados módszerrel lehet?
-
gaben0211
tag
boot. img nem segitett. a gyári romot(update.zip) et tudom flashelni twrp vel vagy csak a gyári recovery vel lehet?
-
mumtaz
senior tag
Eltégláztam a telefonom. Oreot tettem fel. Ment is, de FRP locked volt. Leírások szerint ilyenkor visswza kell zárni a bootloadert, majd újra kinyitni. Nem is lenne hond, de a visszazárás és az FR után a teló már automatikusan csak eRecovery-be hajlandó bootolni. Illetve megy recovery-be, vagy fastboot módba. De magába az anfroidba nem bootol.
Rollback csomag még nincs oreo-ról. Illetve van, csak még "not approved".
Lenne esetleg valami ötlet, mivel lehetne életre kelteni? Próbálkoznék még, mielőtt még szerviz lesz a vége. -
gaben0211
tag
sziasztok. valaki megtudná mondani a legfrissebb honor 8 firmware tipusát mert én probáltam felrakni főzött romot és szerintem olyat is wipe oltam amit nemkellett volna . emiatt nemtolt be a telo csak a logoig utanna kikapcsol. szóval annyit tudok hogy a legfrissebb romra voltam frissítve de mivel nemtudom megnézni ezért valaki megnézné akinek a legfrissebb van? meg lehet jól jönne egy hozzá tartozó boot.img link is . köszi
-
Kbali
nagyúr
válasz
Samanbacsii #30642 üzenetére
Hosszan nyomod a BT ikont az értesítési sávban, akkor rögvest bevisz a BT beállításokba.
-
Samanbacsii
őstag
Más:
Jelenleg ha második eszközt akarok csatlakoztatni BT-szal akkor be kell menni a Beállítások-BT és csatlakoztatni a kívánt eszközt (nem mindig csatlakozik automatikusan a beállított eszköz). Megoldható-e, a BT-menü vagy akár az eszköz egyfajta gyorselérése... akár ikon kihelyezésével?A felső menü nem megoldás mert ott csak ki-be kapcsolni lehet.
-
Sanki
addikt
válasz
Samanbacsii #30640 üzenetére
2 gombos módszer.
-
Samanbacsii
őstag
Hogyan is kell cache-t törölni?
Közben rájöttem... -
-
Juleshu
tag
Ehh... Felraktam ezt az új 407-es frissítést, és merül a telefon mint az állat.
A használati szokásaimmal egy napot kibírt eddig reggeltől késő estig, most délben már töltőre kell dugni úgy, hogy az intenzívebb használat dél után indul be, azaz délelőtt szinte semmit nem csináltam vele.wtf?
Megoldás, infók erről valahol?
-
Juleshu
tag
válasz
osztraksajt #30618 üzenetére
Köszönöm.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, most néztem a telemax oldalán hogy mit cseréltek a telómba, ezek szerint új akksi, kijelző+hátlap?
Akksi problémával s hálózat dobálással adtam le. Szerintetek mit cseréltek a munkalap alapján?Kiadott alkatrészek
Alkatrész kód:
Megnevezés:
Db:
02350WLV
USB Board components,FRD-L09,Spare Parts for Assembly
1
02350USN
Helyette: 02350USM // Előlap + Akku, FRD-AL10,front Cover+LCD FPC Assembly+Battery,Blue,BYD
1
02350XYX
Akkufedél + Ujjlenyomat olvasó, Blue,FRD-L09,Spare Parts for Assembly
1
51661CMJ
Frd-Battery-Cover-Deco-Assy(Blue)-BYD1,Blue,Frd
1 -
Juleshu
tag
Tud valaki segíteni, hogy hol találom azt az információt a menüben, hogy hány napja volt utoljára újraindítva a telefon?
-
dokee78
félisten
Teljes csomag letöltésére mentem (407).
Viszont mennem kell dolgozni.
Érdemes újra kezdenem majd vagy elég,ha folytatom ahol abba hagyta? -
béke
aktív tag
Sziasztok kezembe kerülne egy Huawei V9 Play, ami (angol nyelvű,vagy is nincs benne magyar és chináúl még nem tok) nyilván onnan is származhat mivel neten nem igazán találok infókat (Magyarul).
Kérdésem az lenne hogy tudnék e varázsolni rá magyar szoftot? Ha igen akkor mit-miket töltsek hozzá lefele?
Thanks előre is!!! -
JamesHun
addikt
valakinek már felment, vagy még várnunk kell, mert nekünk nem engedélyezett még?
-
rosejbli
senior tag
Kötve hiszem, hogy a későbbiekben is csak pcről lehet majd frissíteni. Én arra gondolok, hogy a nagyközönség nem kapja még meg, mert egy merő bug, akik meg jobban értenek hozzá kirpróbálják és vissza is jeleznek majd. (Kb mint egy szélesebb körű beta)
-
rackalew
tag
válasz
Samanbacsii #30605 üzenetére
Nem. A teljes csomag és a kis csomag között az a különbség, hogy a kis csomag csak a változtatásokat, míg a teljes csomag mindent tartalmaz. Utóbbi feltelepítése akkor ajánlott, amikor fel szeretnénk frissíteni egy downgrade-elt firmware-ről vagy nem lehet sima OTA kereséssel megtalálni azt.
-
TaRka94
senior tag
válasz
Samanbacsii #30602 üzenetére
3pötty-->legfrissebb teljes csomag letöltés-re sem jelez?
-
Samanbacsii
őstag
Érdekes nekem OTA-n megállt 405-nél pedig nagyon hamar megkaptam eddig a frissítéseket... Most próbáltam PC-n de nem jelzett újabbat ott sem mint 405. IMEI alapján Spanyol.
-
Corsa02
őstag
válasz
stickermajom #30598 üzenetére
...hát a cikk kicsit céloz rá, hogy jelenleg így lehet...talán lesz ebből még OTA is.
Naja, XDA alapján meg csak így... érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve