- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
köszi a választ. nemsok mindent találtam a problémámra sajnos pedig sok oldalt végigböngésztem. most az van hogy például a carbon romot feltudtam rakni meg volt 1 hozzá tartozó vendor cucc is ezeket twrp alól felis rakta viszont amikor bekapcsolom csak tölt folyamatosan befele ott a logo de nemjön be gondolom ez a bootloop. viszont azt nemtudom hogy ezt tudom e javítani valahogy vagy helyrehozni. elvileg nem tégla még a teló nem? mert akkor semmi se jönne be rajta. vagy így sincs esély hogy müködésre bírjam valahogy? stock recoveryval tudnám csak visszarakni a gyári romot . legalálbbis ezt írják, de a twrp-t csak akkor tudom lecserélni a gyári recoveryre ha pc vel összekötöm és jön az adb módszer, viszont a teló meg nemtölt be annyira hogy a gép felismerje szóval zsákutca . vagy van valami módszer twrp-vel visszarakni a gyári recoveryt? meg tegyük fel hogy sikerül akárhogy visszarakni . az update zipes megoldást vagy a dloadosat tuti hogy feltudja majd rakni a stock recovery ennyi félrebarmolás után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Trollok komolyan
- Call of Duty: Black Ops 6
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Milyen NAS-t vegyek?
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest