Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gaben0211

tag

válasz Sanki #30678 üzenetére

köszi a választ. nemsok mindent találtam a problémámra sajnos pedig sok oldalt végigböngésztem. most az van hogy például a carbon romot feltudtam rakni meg volt 1 hozzá tartozó vendor cucc is ezeket twrp alól felis rakta viszont amikor bekapcsolom csak tölt folyamatosan befele ott a logo de nemjön be gondolom ez a bootloop. viszont azt nemtudom hogy ezt tudom e javítani valahogy vagy helyrehozni. elvileg nem tégla még a teló nem? mert akkor semmi se jönne be rajta. vagy így sincs esély hogy müködésre bírjam valahogy? stock recoveryval tudnám csak visszarakni a gyári romot . legalálbbis ezt írják, de a twrp-t csak akkor tudom lecserélni a gyári recoveryre ha pc vel összekötöm és jön az adb módszer, viszont a teló meg nemtölt be annyira hogy a gép felismerje szóval zsákutca . vagy van valami módszer twrp-vel visszarakni a gyári recoveryt? meg tegyük fel hogy sikerül akárhogy visszarakni . az update zipes megoldást vagy a dloadosat tuti hogy feltudja majd rakni a stock recovery ennyi félrebarmolás után?

Új hozzászólás Aktív témák