Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juleshu
tag
Sziasztok.
A Honor 8 active dual sim-es? A leírásban hol fel van tüntetve, hol nincs, ezért a beszerzés előtt gondoltam rákérdezek a tulajoknál. Tehát miközben egyik sim-mel megy pl .a zene vagy a video-stream, vagy akár beszélek, a másikon jött hívás is kicsöng?Honor 8 vagy 9?
Az active duál nekem nagy előny.(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
Még nem volt szerencsém duál sim-es telóhoz, most tervezem a Honor 8-at. Kérdésem lenne hozzátok.
Terv: egy magán, egy céges sim menne bele. Magán Google fiók szinkronizálás lenne, plusz céges Microsoft-Exchange levelezéshez is csatlakozna, ahol rengeteg kontakt található.
- összekeverednek a névjegyek, vagy valahogy külön lehet kezelni őket?
- gmail-szinkronizálás esetén átszívja az exchange-es címeket is a google-ba (nem szeretném!)?
- valahogy meg lehet különböztetni, hogy melyik sim-re érkezik a bejövő hívás? (pl. más csengőhang beállítása, vagy kiírja melyik számra jött, stb.)Van-e valami egyéb hasznos tanács, trükk, infó, ami a duál-sim-es, két elszeparált címlistás használathoz fontos lehet?
Előre is köszi.
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
Gyors kérdésem lenne:
A Premium csak abban különbözik a sima 8-tól, hogy 32Gb helyett 64Gb a belső memóriája? Semmi egyéb?(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
Ja és tegnaptól én is egy kék darab tulajdonosa vagyok.
Ismerkedünk, nagyon tetszik.(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
Hát én nem tudom, még csak egy hete van meg, és nagyon tetszik sok tekintetben, örülök neki, nem bántam meg.
De pl. a Huawei G7-hez képest egyértelműen gyorsabban merül az akksi.
Kicsomagolás után minden frissítést lefuttattam, ugyanazok, sőt kevesebb alkalmazás van fenn mint a G7-en volt. Mai állapot: egész éjszaka töltőn volt, 100%-ról indult reggel fél hétkor. Wifi bekapcsolva (nem a "plusz"), gps nfc stb. mind kikapcs, face-messenger, outlook, gmail szinkron van, más nincs (gondolom pár dologhoz kell még időnként szinkronizálás, mint pl. időjárás).
Ami szinte egész nap megy, az az Tune-in rádió és a bluetooth (-os hangszóróra kitolva a mjúzik).
Kb. óránként kétszer 1-1 percre megy a kijelző, amúgy nem bizgerálom munkaidőben.
Most - 14:28-kor - 57%-on áll.Ez jó vagy sem, szerintetek?
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
válasz Mátésum #22006 üzenetére
Én alig bírok megválni tőle.
Tulajdonképpen a dual-sim és persze a gyorsabb hardver miatt váltottam, de ha duálos lett volna, még hosszú ideig a G7-tel élnék szimbiózisban
Annyira belaktam, kiismertem, és az, hogy sokszor két napig nem kell töltőre rakni, 30-20%-nál még tök nyugodt vagyok mert tudom ,hogy még simán bírja mindenféle bekapcsolt kommunikáció (gps, mobiladat, stb.) mellett is, hogy nagyon nehéz másra rászokni(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
[Mobil adatforgalom, historikus adatok]
A beállításokban van Mobiladat menüpont, ahol némi adatforgalmi információk találhatók.
Hónapforduló, az előző hónap adatai "eltűntek", már nem aktuálisak.Hol tudom megnézni, meg tudom-e egyáltalán nézni, hogy a múlt hónapban mennyi volt a mobiladat forgalmam (SIM-ekre lebontva), mennyi volt a wifi forgalmam, egyáltalán, ki tudok-e bármilyen adatot nyerni a "gyári" forgalomfigyelőből?
Ha nem, akkor a következő kérdés mindenkihez:
Melyik forgalommonitorozó applikációt használjátok?
Értelemszerű preferenciák: kevés memóriát egyen, minél kevesebbet fogyasszon akksiból, megadja a legfontosabb infókat (napi-heti-havi forgalom, 3G-4G/wifi, visszanézhető legyen bármeddig /feltételezem csak addig lehet, amióta az app fel lett telepítve/, legyen egy egyszerű kicsi widget-je, ahol látni a havi forgalmat, ilyenek.(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
Beállítások, Mobiladat - Teljes elérhető adatmennyiség. Ha egyszer beállítasz itt bármit, soha többet nem tudod törölni? Ha lehet, hogyan? Az egyik SIM-nél nem szeretnék egyáltalán adatkorlát-figyelést.
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
válasz fant0mi #22208 üzenetére
Szomorúan bár, de tudomásul veszem.
Köszönöm az infót./Mondjuk bírom az elmúlt évek egyszerűsítési mániáját mindenhol, az 1990-es és a kétezres évek által kapott egyre nagyobb szabadságot és opciókat a szoftverek terén egyre durvábban megvágják, egyfajta visszafejlődés ez is. De hogy ne tudjam "törölni" a beírt karaktersort... ehh/
[ Szerkesztve ]
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
Volt valami olyan beállítás, hogy ha zsebben van a teló, akkor azt "érzékeli" és hangosabban csörög.
Ezt hol találom? Azaz hol tudom kikapcsolni?(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
-
Juleshu
tag
válasz tamas.nick #23753 üzenetére
Köszönöm! Ezaz, itt van!
Végre ne mfog üvölteni a telefon ha a zsebembe van .
Amúgy olykor hasznos feature, de most éppen nagyon nem kell.Thnx.
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
Valószínűleg én vagyok a béna, segítsetek.
Nem találom a helyet, ahol beállíthatom, hogy a képernyő elsötétedése után is folytassa a youtube-n megindított zene lejátszását.
Van pl. TuneIn rádiós alkalmazás, az minden további nélkül működik, ha taskot váltok, vagy ha lezárom a telefont. A youtube már akkor elhallgat, ha taskot váltok, ha csak a főképernyőre kilépek.Any help?
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
éértem... köszönöm a válaszokat.
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
Van már első benyomás az
FRD-L09C432B402-FULL
rendszerfrissítésről?
Az én telóm nem rootolt, gyári EMUI van rajta.
Szívesen olvasnám azok véleményét, akinek szintén ilyen telója van, és már felrakta a frissítést. Valami változás, bármiben? Mennyire tűnik stabilnak?(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
Tud valaki segíteni, hogy hol találom azt az információt a menüben, hogy hány napja volt utoljára újraindítva a telefon?
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
-
Juleshu
tag
Ehh... Felraktam ezt az új 407-es frissítést, és merül a telefon mint az állat.
A használati szokásaimmal egy napot kibírt eddig reggeltől késő estig, most délben már töltőre kell dugni úgy, hogy az intenzívebb használat dél után indul be, azaz délelőtt szinte semmit nem csináltam vele.wtf?
Megoldás, infók erről valahol?
[ Szerkesztve ]
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
wipe cache
Valaki berakna képet arról, mit kell látni ha a 2 gombos módszerrel indítom a telefont?
Power + hagerő fel gomb nyomva tartása mellett nekem nem a za menü jön be, amit itt nemrég valaki leírt. Fekete háttéren egy EMUI felirat körben, alatta download and recovery, reboot, power off, kb. valami ilyesmi három menüpontom van összesen.[ Szerkesztve ]
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
válasz Juleshu #30799 üzenetére
Óbakker...
Hátha van más is akinek segít:Wipe cache, 2 gombos cache reset:
Ha be van dugva usb-kábel a telefonba, akkor nem ugyanaz a feliratú menü jön fel, mint ha nincs bedugva a kábel.
A cache reset menüpont akkor látható, ha nincs bedugva az usb-portba semmi.Én mindig töltőre dugott állapotban próbáltam, azért nem értettem, milyen wipe cache-ról beszéltek...
Szabad usb-porttal már oké, megvan.
(Huawei G7) --> Honor 8
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest