- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
válasz
laczkoviktor #29177 üzenetére
A megfelelő símre van beállítva a csengőhang? Néma üzemmód nem aktív?
-
sepyi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #28900 üzenetére
Sokáig használtam a Dolphint. Mondjuk ez akkor volt, amikor még 1giga ram is ritkaság volt a telókban. Kis erőforrás igényű gyors böngésző volt. Aztán egy frissítés alkalmával teljesen átszabták és nekem már nem annyira jött be. De azt hiszem az igazi ok az oldal fordításának a hiánya volt. Nem tudom azóta változott-e? Rég nem használom. Viszont a firefox privát böngésző minden kilépéskor kitakarít maga után mindent. Gyakorlatilag semmit nem hagy meg, nem szinkronizál teljesen steril. Legalábbis a mozilla szerint. Cserébe brutál gyors. Egy próbát biztos megér.
-
sepyi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #28894 üzenetére
Én ugyan a chrome-ot használom a szinkronizáció miatt, de próbáltam a firefox focus privát böngészőt. Gyors megbízható. Ajánlanám még a cm böngészőt, amiben van oldal fordítása funkció is. Kicsi és gyors. Könnyen kezelhető és chromium alapú.
-
sepyi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #27928 üzenetére
Tulajdonképpen azt szerettem volna demonstrálni, hogy nem változott a frissítéssel az üzemidő. Facebook, és messenger nincs, minden mást használok. Email, böngésző, két három óra film, zene mobilbank, blútyúk és adatforgalom vagy wifi állandóan be van kapcsolva. Automatikus fényerő. Mit hagytam ki. Jah másfél két naponta töltöm. Persze nálam is előfordult már, hogy este töltőre kellett raknom.
-
sepyi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #27925 üzenetére
Nem! Véletlen kétszer nyomtam meg a feltöltés gombot. De már keresem a kardomat.
-
sepyi
aktív tag
Sandisk 64 gigás class 10-es egy éve tökéletesen működik.
-
sepyi
aktív tag
( http://t3n.de/news/honor-8-test-754910 )
Ezek szerint elöl hátul Gorilla glas 3.
Jah! És év végén jövö év elején android 8 -
sepyi
aktív tag
(https://www.marketworld.hu/Telekommunikacio/Tartozekok/Kabel-tolto/NAVON-univerzalis-dual-USB-s-mini-autostolto-kabel-p163134.html) Egy ilyenbe volt bedugva tizenegy órán keresztül.( Kaposvár-Stuttgart). Tette a dolgát semmi gond. Egy fullos offline navigációt használtam. A töltő nélkül 3 órát bírt 40%-ig. Melegedett rendesen. A vége felé már visszavette a teljesítményt saját magától.Visszaállt 2D megjelenítésre, nem rajzolta a domborzatot. Visszafelé ugyanazon az úton google maps, Waze langyos volt. Semmi különbség, hogy töltőn volt vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!